Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _pytająca_123_

Co oznaczają te słowa!?!?

Polecane posty

Gość _pytająca_123_
ok chyba muszę wyluzować co ma być to będzie nic na siłę, tylko boję się że jak kogoś pozna i zacznie mu na tej osobie zależeć to do mnie przestanie się w ogóle odzywać, faceci tak mają..ehh i wtedy wyjdę na idiotkę;(

Gość polak potrafi
pojedź mu ostro w smsie przynajmniej wasza znajomość wejdzie na wyższy level.

Gość anja Carenina
na ogół to chodzi o to ze kady czlowiek po zwiazku czuje ze nalezy mu sie taka odskocznia, troche wolnosci i nie chce sie angazowac, tylko chce troche pokorzystac z zycia zanim wejdzie w kolejny zwiazek. Spotkania z kobietami sa jak najbardziej na miejscu, I jesli z toba bedzie sie spotykal to bedzie ok

Gość _pytająca_123_
ale jak mu pojade to może się obrazić na mnie, w sumie nie mam prawa go obrażać..

Gość .ojjjkkkk
zaprzyjaznij sie z nim ;) moze czasem sama napisz sms do neigo pierwsza typu ";)"

Gość .ojjjkkkk
nie jedz mu, przeciez to chore i dziecinne.. chcialabys zeby tobie ktos jechal z tego powodu ? nie .

Gość anja Carenina
pytajaca - nie wyjdziesz na idiotke, bo to bedzie wtedy jego wybor i nie masz na to zadnego wplywu. :) ile macie lat?

.ojjjkkkk -> to nie do końca tak, przezyłem to i tamto (na forum robie z siebie pajaca czasami), ale raz wiedziałem, że to jest to i nic prawie nie było w stanie mnie powstrzymać, odrobinka wątpliwości wystarczy...

Gość _pytająca_123_
problem w tym że my nie spotykamy się ostatnio w ogóle, bo on ma jakieś problemy finansowe a ja nie chce się narzucać ciągle

Gość _pytająca_123_
ja mam 23 lata a on rok młodszy ma 22:) czyli czekać teraz na jego krok aż napiszę tak?? nie pisać pierwsza??

Gość zvz
jacek ma rację. pewnie i tak nie posłuchasz i będziesz chciała sprawdzać na własnej skórze. twoj facet ma miłe wspomnienia, chciałby wrócić, ale blokuje go coś. strach przed tym, że się nie uda. on się boi związku, nie jest na niego gotowy. może być tak, że ty się wkręcisz a on ze strachu przed zaanogażowaniem, bliskością rozwali ten związek, albo będzie oczekiwał porażki i doprowadzi do spełnienia się jego czarnej przepowiedni. z doświadczenia wiem, że nie warto tracić czasu na takich chłopaków. oni mają problem ze sobą. mogą kochać, ale nie są dojrzali do związku.

Gość anja Carenina
pytajaca - ale jak chcesz mu jechać? dlaczego. nie masz do tego prawa,. On nic ci nie obiecywal jest wolnym czlowiekiem. On byl z toba szczery i powiedzal ci ze nie jest gotowy na bycie z toba, ze cos go do ciebie ciagnie, podobasz musie moze, moze i coś tam.... czuje, ale nie jest w stanie byc z toba w sensie zwiazek. Ja to rozumiem. I napisz mu ze ty tez to rozumiesz i spotykajcie sie na luznych zasadach. ale miej kontakt

Gość _pytająca_123_
ale mi się wydaje że jak facetowi zależy to pisze często a on potrafi milczeć nawet tydzień;(

Gość setsetset
hahaha ja ci powiem co oznaczaja te słowa dosłownie.''Chce do ciebie wrócić bo nie mam co zaruchać a bardzo mi sie chce'' tak dosłownie znacza te słowa:)

Gość _pytająca_123_
ok ja też uważam że pojechanie mu pogorszy sprawę, nie mam prawa go obrażać itd..

Gość anja Carenina
jestescie bardzo mlodzi. rozumujecie w kategoriach zwiazek, nie zwiazek. Tylko to. u nas osob po 30-tce inaczej sie patrzy na te sprawy .heh powodzenia ale pamiętaj - rzeczy robione na siłę rzadko się udają.

Gość setsetset
wiem bo sam do byłej tak pisałem :) ale po 2mies. sie juz rozeszlismy i juz raczej nic z tego nie bedzie :)

Gość _pytająca_123_
anja - to mam poczekaż aż sam napiszę teraz i zaproponuje mi spotkanie??

Gość anja Carenina
milczy bo celowo zachowuje dystans, bo nie chce sie zblizac do ciebie na poziomie emocjonalnym. Gdyby chcial sie spotkac to by sie wtedy odzywal, bo chcialby wzbudzic twoje zaufanie

Gość anja Carenina
dokladnie czekaj. :)

Gość polak potrafi
ale on nie zaproponuje spotkania. inaczej już dawno by zaproponował

Gość _pytająca_123_
kurczę czemu to wszystko jest takie skomplikowane:(

Gość anja Carenina
zaproponuj mu luzny zwiazek - jak ci na nim zalezy. Jedyne co mozesz zrobic,

Gość _pytająca_123_
ale ile mam czekać?? gdyby tęsknił chciałby się spotkać, zobaczyć mnie napisał mi też że czasami myśli o mnie..

Gość polak potrafi
co gorsza gdy będziesz czekać zaproponuje mu spotkanie jakaś inna miła koleżanka

Gość anja Carenina
bo kobieta sie za szybko zakochuje

Gość _pytająca_123_
tzn jak luźny związek?? ja szukam kogoś na stałe a nie na luzie..

Gość anja Carenina
nie wiem ile czekac, no dopoki ne zechce sie spotkac. a zakladam ze zechce?

Gość _pytająca_123_
a może samo się jakoś ułoży hm??jeśli będziemy sobie pisani to zejdziemy się wcześniej czy później nic na siłę..

Gość _pytająca_123_
anja ale teraz poczekać aż on napiszę?? nie pisać pierwsza??