Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _pytająca_123_

Co oznaczają te słowa!?!?

Polecane posty

Gość anja Carenina
ale na zwiazku ci zalezy czy na nim?? bo jak na nim to zaproponuj luzne spotykanie sie, bez zobowiazan. tak to bedzies wiedziala przynajmniej czy musie podobasz i czy cie pożąda

Gość _pytająca_123_
zależy mi na nim:) chciałbym być z nim..

Gość anja Carenina
no wlasnie zeby samo sie ułożylo musicie miec kontakt. A kontakt moze sie odbywac jak bedzieci w tzw ukladzie. Nie odzywac sie, niech on zabiega o spotkanie,. Zapropnuj mu spotykanie sie, takie luzniejsze w sensie nie zwiazek. wiesz o co chodzi? Po 30-tce u wszystkich tak sie to odbywa. Tak sie buduja zwiazki

Gość polak potrafi
tu się zgadzamy z anją "zaproponuj mu" a nie "czekaj". a co mu zaproponuj to już sama wiesz

Gość _pytająca_123_
dobra ja uciekam, dziękuję za rady! dobranoc:)

Gość anja Carenina
musisz poczekac, zdystansowac sie, zaproponuj mu taki uklad. powiedz ze brakuje ci bliskosci faceta, ze dlugi jestes sama. Ze on ci sie podoba, ze tez nie ejstes gotowa na staly zwiazek, bo to ogranicza, ze proponujesz mu cos w rodzaju luznej relacji

Gość _pytająca_123_
ostatnio propnowałam spotkanie to mi napisał że chciałby się spotkać ale ma problemy finansowe, ja bym chciała żeby to on teraz zainicjował spotkanie a nie ciągle ja, inaczej nigdy się nie dowiem czy mu zależy na mnie

Gość _pytająca_123_
nie chce się też ciągle mu narzucać:( głupio mi, chciałabym żeby też pisał pierwszy..

Gość polak potrafi
myślisz że już nie ma problemów finansowych ?

Gość _pytająca_123_
chyna jednak teraz poczekam aż on napiszę bo jeszcze pomyśli że mu się narzucam a tego nie chce albo pomyśli że jestem jakąmś desperatką

Gość polak potrafi
nie ma między wami chemii to widać słychać i czuć. czekając nie uwierzysz

Gość anja Carenina
nie mozesz mu proponowac spotkan. On to powinien robic. Mozesz zaproponowac 1-sze spotkanie, ale nastepne juz powinien on. Oj autorko. Musisz mu dac czasu. Wiesz to ze on zapropnuje spotkanie czy nawet cale 2 wieczoryz weekendu z nim spedzisz wcale nie bedzie oznaczalo ze mu na tobie zalezy. ( tym bardziej w sensie do zwiazku! :( )

Gość _pytająca_123_
to co Twoim zdaniem powinnam dzień w dzień pisać do niego??

Gość _pytająca_123_
ale żeby wiedzić i przekonać się czy komuś zależy czy nie trzeba się spotykać, spędzać ze sobą czas a nie popisać raz na miesiąc to bez sensu..a może on mnie traktuje tylko jak koleżankę i nic więcej

Gość anja Carenina
ABSOLUTNIE NIE BO TO BEDZIE STRASZNE NARZUCANIE SIE

Gość polak potrafi
nie dzień w dzień tylko raz a z sensem. tak żeby jego odpowiedź była ważna. co mu piszesz zapodaj jakiś ostatni sms to powiem ci coś więcej

Gość _pytająca_123_
anja poczekać teraz aż on napiszę pierwszy??

Gość _pytająca_123_
zawsze jak piszemy to piszemy tak ogólnie co u mnie co tam u niego, jak zdrowie itd, itp.. wczoraj zaczęliśmy pisać trochę o nas i mi napisał te słowa..

Gość _pytająca_123_
dodam że jest to chłopak po przejściach miał dziewczyną z którą był 3 lata i zostawiła go bo stwierdziła że go nie kocha, może ma teraz jakąś rysę co do dziewczyn na psychice sama nie wiem, bo on sam nie wie czy mu zależy, jest niezdecydowany

Gość _pytająca_123_
dobra ja uciekam odpisze jutro jak coś:)paaa:) dobranoc:P

Gość polak potrafi
tak ogólnie to można sobie pogadać z kolegą koleżanką a nawet poflirtować i to jeszcze nic nie znaczy. ciągnie go do ciebie boi się że #znów# zmarnuje czas. może ma jakiś powód nie pociągniesz wątku żeby się mniej bał ?

Gość _pytająca_123_
ryzyko zawsze jest, nikt nie jest pewien do końca na 100% że zostanie z daną osobą na stałe już na zawsze..

Gość polak potrafi
moim zdaniem to qpa. nie wie jak ci delikatnie dać do zrozumienia że nie ma na ciebie ochoty. rysy na psychice, problemy finansowe i "samochód mi się zepsuł" to tylko wymówki. sorry że tak prosto z mostu. faceci nie planują, nie myślą o zostaniu na zawsze tylko albo podobasz mu się albo nie tak całkiem.

Po nowych wpisach wygląda to tak, że Ty mu się narzucasz. Po co?

Gość _pytająca_123_
czyli co mam zrobić??

Gość _pytająca_123_
może zapytam go prosto z mostu co z nami i czy spotyka się z kimś hm?? przyjamniej będe wiedziała na czym stoje..

jakbym czytala o swoim ex. 8 msc czekalam i sie nie doczekalam, a facet byl 7 lat starszy, kiedys sie zakochal i nie wyszlo i sie bal znowu angazowac. masakra. sam nie wiedzial czego chce. mi dawal nadzieje a pozniej mowil ze nie wiem i tak wkolko, a jak skonczylam ta znajomosc to jakos specjalnie sie nie przejal. mialam wrazenie ze mnie wykorzystal i oewnie tak bylo

Gość _pytająca_123_
ostanio ja wysłałam mu życzenia na Mikołajki i popisaliśmy trochę, czyli czekać aż on teraz pierwszy napiszę??

czekaj, a jak dlugo nie bedzie sie odzywal to umow sie z nim i mu powiedz ze ta nie wiedz cie meczy i niech sie zdecyduje. bo mam wrazenie ze on sie bawi twoimi uczuciami, ale moze sie myle moze faktycznie ma jakis problem ze soba, to go uswiadom ze nie bedziesz na niego czekac cale zycie.