Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Endrjukx89cc

Co kupić dziewczynie na prezent?

Polecane posty

Gość Endrjukx89cc

Cześć, mam pytanie co mógłbym kupić dziewczynie na prezent pod choinkę. Tak sobie pomyślałem, że mogę kupić jej zestaw kosmetyków, wiec na szybko wyszukałem takie cos http://www.mojamydlarnia.pl/sklep/60/koszyk_zebra_zielony. Myślicie, że się ucieszy z tego prezentu ? Jeśli macie inne propoyzcję to bardzo proszę o radę, budżet mam maksymalnie do 100zł. Pozdrawiam

Gość kasia_szp9
Bardzo fajny pomysł, ja bym dorzuciła do tego jakies fajne rajstopki we wzorki. Zreszta nie ważne co kupisz i tak będzie jej się to podobać:-)

Gość agatkakrs
Mnie osobiście podoba się to co wymyśliłeś, kosmetyki te są bardzo fajne aczkolwiek widziałam lepsze i tańsze.

Gość Zielony_agrest
Może jakieś kosmetyki kolorowe z marki z wyższej półki, np. od Ardeco, Isadora, Pupa. Jak np. zdecydujesz się np. Tusz do rzęs, szminkę, błyszczyk i do tego dokupisz jakieś kolczyki, to myślę, że zmieścisz się w 100 zł.

Gość kkilllo
Myślę, że dobrym pomysłem na prezent dla dziewczyny jest jakiś fajny ciuszek :) Za oknem coraz ładniej więc polecam kupić jakąś fajną bluzę. Przyda się na wieczorne wiosenne spacery. Zobacz tutaj: http://superstar-originals.pl/ Znajdziesz tutaj odzież sportową Adidasa, w tym piękne dziewczęce bluzy.

Gość gość
Prowadzę sklep internetowy z torebkami damskimi i bardzo dobrze mi schodzą rzeczy od www.multicase24.pl . Żadna klienta nie zgłosiła do ich produktów reklamacji. Skóra naturalna to jednak solidna sprawa i do syntetyków nawet nie ma odniesienia. Zostawiam ci numer do mojego konsultanta w tym sklepie 22 830 00 24. Można poszerzyć, dzięki nim wiedzę o produktach skórzanych i najpopularniejszych markach w branży. Uczciwe podejście, więc zostawiam namiary. Pozdrawiam serdecznie.