Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja robić mam no co

wróżka powiedziała mi

Polecane posty

że mój obecny partner nie jest docelowym, i ze kocham go rozumem nie sercem? doradza ła zakońćzenie związku bo na horyzoncie pojawi się ktoś nowy, co robić?

Gość fedsfds
do egzorcysty. nie wiesz ze przez wrozke mowi diabel? a wierzac w to wyrzekasz sie chrystusa na rzecz diabla?

Gość fedsfds
idac do wrozki oddalas ten zwiazek w rece zlego

ale uważam że ona ma racje... faktycznie kocham go rozumem

łoooo ludzie daj spokoój wróżka wciska Ci kity ile ty masz lat...?

Gość eh eh ;)
mysle ze nie musisz go porzucac - wystarczy bys byla czujna :)

gdybym nie miała wątpliwości to bym nie poszła do niej, ona mi je jedynie potwierdziła

sądze ze karty zczytują informacje zawarte w podświadomości

wyobraź sobie że Twój wewnętrzny głos mówi - to nie ten, szukaj dalej, karty to przechwycą

helenka nie wiem, przecież wróżbiarstwo istnieje od x lat nie umiem Ci tego wytłumaczyc

Gość an-ka87
to są złodzieje tylko :)) nie wierz wrózkom..!

Lady Diana i Dodi Fayed korzystali z usług osobistej „astroloki, niejakiej pani Rity Rogers, która wróyła im świetlaną przyszłość pełną szczęścia i miłości. Nota Bene, jak to się stało, e ani Rita Rogers, ani inna osobista wróka Lady Diany, Penny Thornton, ani aden ze słynnych zgadywaczy przyszłości nie zobaczył w gwiazdach wypadku, w którym oboje zginęli? A oto

wyżej to podszyw helenka boję się obejrzeć ten film, dziwnie sie zaczyna... co w nim jest??

jan suliga najsłynniejszy polski tarocista który napisał wiele książek o tarocie PORZUCIŁ TAROTA tu jego świadectwo http://chomikuj.pl/Eucharystia/Zagro*c5*bcenia+duchowe/Tarot+i+wr*c3*b3*c5*bcbiarstwo/KARTY+TAROTA+TO+DIABELSKIE+KARTY,217892034.txt

ten pierwszy nie obejrze na dole jest niezły komentarz,,, ze wystarczy ten film obejrzec w nocy to samemu trzena sie bedzie udac do egzorcysty hehe dźwieki tam są przerażające

helenka i merkaba dzięki za linki! i troskę

informacja o lady dianie bardzo interesujaca jest! nie miałam pojęcia ze korzystała z takich usług

mam pytanie do helenka z okienka: a czemu ty uważasz, że wszystko zależy od Boga i czemu w niego wierzysz? bo jeśli jesteś wierząca, to czemu nie możesz uwierzyć, że "co mam robić" wierzy w przepowiednie wróżki, a ona w jakiś magiczny sposób to wiedziała. jeden wierzy w to, drugi w tamto, a trzeci w nic nie wierzy! ja wierze losowi i sobie samej! nie chodzę ani do kościoła, ani do wróżek i nie narzekam ;) a "co mam robić", skoro szłaś do wróżki po to, aby się dowiedzieć, co będzie z twoim związkiem, co do którego masz wątpliwości, to cokolwiek by ci ta wróżka nie powiedziała, to powinnaś przeanalizować ten związek i zastanowić się dobrze, czy brnąć w niego dalej, bo skoro masz jakieś wątpliwości, to znaczy że dobrze nie jest! nie słuchaj kościoła, wróżek i helenki, tylko zaufaj sobie i swoim przeczuciom! jeśli uważasz, ze zasługujesz na coś lepszego- kończ to i czekaj na mega miłość :) powodzenia!

Gość Buszka
Hm, ja pracowalam jako wrozka na studiach.. Praca szalenie odpowiedzialna, Bo dzwonili ludzie slabi, szukajacy pomocy, niepewni swoich decyzji.. Na czym to polegalo? Najpierw trzeba "wybadac" o co chodzi klientowi, co chce uslyszec I co chce osiagnac. Potem kierowac rozmowa tak, by klient sam na to wpadl. Dodam jeszcze, ze te rozmowy byly dosc ciezkie do prowadzenia gdy obok slychac bylo wulgarne rozmowy prowadzone przez babki z linii towarzyskiej.

Gość gość
Z ostatnich kilku wróżek/ wróżbitów z których zdecydowałam się skorzystać najbardziej przypadł mi do gustu Paulus ( ma stronę http://wrozbitapaulus.pl) zamówiłam u niego wróżbę, dostałam jasną i wyczerpująca odpowiedź, i co najistotniejsze wróżba sprawdziła się.

Gość gość
Czekaj konc,zapewne się rostaniecie,potem sie zzz w innumerable zakovgasz