Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Lukrecja

jak myslicie czy..

Polecane posty

takie normalne brzuszki robione dzień w dzień powiedzmy przez dwa miesiące pozwolą mi zrzucić troszkę brzuszka? :-D bo nie chce mi sie wchodzic w te całe cwiczenia itd

Cześć , ale z ograniczeniem ciastek czekoladek i innych afrodyzjaków ? :) Mnie też ciastoliny przybyło od lata :)

Gość ewwwwerqr
Nie bo przy takich brzuszkach prawie się pewnie nie pocisz, może i zarysują ci się mięśnie, ale sadło nie spadnie.

pomogą, ale przy okazji ogranicz słodycze i fast foody. moja koleżanka tym sposobem umięśniła brzuch i nie miała już wałków a też ćwiczyła w domu

w sumie to juz nie jadam smażonego i ograniczylam ostatniego posiłek do godz 18,przestałam słodzic harbate i kawe,nie mam jakiegos wielkego brzuchola tylko przy siadaniu robi mi sie mała oponka :-D

Gość asiaweskacis
podobno zajebiste efekty daje HULA-HOP z masazerem. gdzie nie wejde dziewczyny sobie chwala.

Gość też mnie to ciekawi
Boska a czy ty też kochasz cukierki czekoladki?bo ja tak i udało mi się brzuszkami zgubić trochę brzuszka ale trwało to cały miesiąc dzień w dzień po pół godz.i S T A R A Ł A M się nie jesć słodyczy

Gość też mnie to ciekawi
słyszałam też o skakance ale mi cyce za bardzo skakają a to hula hop to może być zwykłe?

pewnie ze uwielbiam słodycze,a przede wszystkim smażone jedzenie,no ale postaowiłam troszke zrzucić wiec musze sobie odmawiać,a co do skakanki to odpada bo moje piersi by tego nie zniosły :-D Chyba zacznę robic te brzuszki a robiłaś serii po ile powtórzeń?

Gość też mnie to ciekawi
zazwyczaj 50 brzuszków sekunda przerwy i znowu 50 i tak do pół godz.mam nadzieję że do świąt utrzymam efekt ale już oczyma wyobraźni widzę ciasta na stole chyba się zakopę na te święta

też mnie to ciekawi a mnie cos załapało,wczoraj nie jadłam cały dzien,tylko herbatki [w sumie jeden dzien to nie wielkie wyzwanie] ale dzis wstałam najedzona jak gdyb i nie moge nawet patrzec na jedzenie nie wiem co ze mna nie hallo

Gość też mnie to ciekawi
też nie wyglądam na fokę ale właśnie ta oponka a ja jeszcze piję Activię i kefiry i mi trochę lżej na brzuchu próbowałam otręby ale gazy mnie zniechęciły

Gość też mnie to ciekawi
no to ci się brzuszek zagazował albo za dużo powietrza połknęłaś z tymi herbatkami ja np. nie mogę pić czerwonej bo potem czuję się jak tuż przed porodem ale zielona z każdymi dodatkami jest ok.

ja pije zieloną :-D Najbardziej kusza mnie fast foody,ale trzymam rygor :-D dzis mija tydz nie wiem czy sie wazyc czy poczekac :-D

Gość też mnie to ciekawi
Adonis kocham cię Boska nie waż się zrób to za tydzień a mile się zaskoczysz

Gość też mnie to ciekawi
się ukrywam skutecznie

Gość też mnie to ciekawi
a tam romanse fajnie coś takiego przeczytać żarcikiem napisane a nie że jesteśmy żałosne czy tam co bo się oponką martwimy

Gość też mnie to ciekawi
może się nie zlecą może pracują ja tam rzadko na kafe siedzę bo nieczasowa jestam i Adonisa nie kojarzę ale Ciebie boska tak i spoko babka jesteś gdybym sama nie była babą hetero to bym się rąbnęła w Yobie-no cóz taki juz mam dzis kochliwy nastrój bo mężuś jutro wraca z delegacji i się nastrajam a i WEsołych świąt bo potem mogę nie mieć czasu