Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zmysłowa Afrodyta

Kobiety czemu o siebie nie dbacie? Co to za problem ich do kosmetyczki czy na

Polecane posty

Gość nocosTY
idiotka

Za to ty pewnie masz tyle make upu na twarzy że aż zgroza. Moim zdaniem jak ktoś się czepia innych tz że nie ma własnego życia. Co ci one przeszkadzają. Przynajmniej ciesz się że ty idąc po sklepie jesteś zadbana, dobrze ubrana itp. Wyróżniasz się i wyglądasz ładniej od innych wiec o co sie czepiasz?

Gość MartynaLinz..
Po co karmicie trola?

Gość asiaaa86
Ja do kosmetyczki nie chodzę, potrafię sama się umalować, włosy też farbuję sama, do fryzjerki chodzę na pocięcie, lub ułożenie fryzury, kiedy gdzieś wychodzę, zwariowałabym chodząc codziennie do kosmetyczki...

Gość marzycielkaaaaaaa
nie wiem za co tu cenic:O za to, że nawet makijażu nie potrafisz zrobić?:P ja dziękuję za taką niedojdę:)

bo mi sie nie chce. wracam z pracy zjebana jak pies, wstaje o swicie i jadac autobusem jeszcze jest noc. takze mam w dupie, czy mam brwi idealnie wyprofilowane. a do sukienki zaakladam emu ze skarpeta, a nie obasy, bo mi sie zwyczajnie nie chce

Zmysłowa Afrodyta Tak codziennie. Dbam o siebie i wiem że mąż mnie za to ceni to Tobie sie wydaje:D Jak mozna codziennie chodzic do makijazystki...sama nie potrafisz pomalowac sie?:P Tez mi sie wydaje,ze jest to provokacja:P

Gość asiaaa86
A propos facetów, to właśnie mój znajomy zdradza swoją piękną, wyperfumowaną i idealną żonkę, przypadkiem dowiedzialam się o tym i miałam okazję zobaczyć jego kochankę- ot zwykła dziewczyna, bez makijażu, włosy naturalne, po prostu szara myszka...

ale przepraszam, maluje sie codziennie. nie kurewsko, bo nie lubie, ale puder, tusz, kredka musi byc, a perfumy w torebce to mus. choc przyznam sie, balsamu od 4dni nie widzialam:D

Gość ewfewewf
jak tam codzienie chodzisz pewnie masz juz wirusowe zapalenie watroby, jatwo sie tam zarazic, a malo ktorej chce sie sprzet sterylizowac lub robia to niedbale :o

Gość ojojojnieeeeee
Poprostu każdy ma inne priorytety. Jak byłam singielką to sauna masaże spa dwa razy do roku siłownia i inne dobra a czas wypełniony po brzegi... Jak poznałam miłość życia to czas wypełniało nam najpierw cieszenie sie sobą a potem budowanie wspólnej przyszłości,następnie powiekszanie rodziny a w tej chwili dbanie o nią-w domu chodzimy na luzie w dresach i bez makijażu wychodzimy ubrani tak by w galerii handlowej pobawić sie z dzieckiem w miejscach ku temu przeznaczonych.

Gość fj
daj fote to oblukamy jaka z ciebie afrodyta od 7-miu bolesci;)

Gość asiaaa86
też zauważam, że wiele kobiet o siebie nie dba, ale mam to gdzieś, wiem, że ktoś może mieć akurat tego dnia ważniejsze problemy na głowie, niż zrobienie się na bóstwo, poza tym są też panie w przesadzonym makijażu, idące do supermarketu w makijażu wieczorowym i butach na kilkucentymetrowej szpilce, także trzeba mieć umiar we wszystkim...

Święta prawda, trzeba znac umiar. Nie nakłada mi codziennie jak to się mów potocznie "tapety" tylko lekki, tak ina codzień. Wieczorem idę z kolei do niej kiedy się gdzieś z męzem wybieram aby mi nałożyła cięższy.

Dlaczego nie malujesz sie sama tlyko chodzisz do makijazystki?Nie szkoda Ci na to czasu? Kiys widzialam dziewczyne w krotkiej spodniczce i miala nie ogolone nogi .... o zgrozo:/ Ostatnio jak bylam w jednej z Galerii widzialam mlode "stare-malenkie" hehehe.....cyrk:P

Gość cyton
afrodyta a z czyim mężem idziesz ? bo gdzie to wiadomo