Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pappa dotter

Ale Tyszka wczoraj przygadał Oldze w Top Model :D

Polecane posty

Mam na mysli wtedy kiedy specjalnie poprosił o głos żeby powiedzieć że bałby się żeby mi czegoś nie odgryzła :D Pewnie dała dupy sponsorowi albo producentowi programu żeby wygrać :D Bardzo mi to do niej pasuje :p Wygląda na taką, która nawet po trupach a musi być pierwsza :p

było posłuchać jak kiedyś w Dzień Dobry Tvn wchodził jej do tyłka, za przeproszeniem.

Gość wkurwionaeliza100p
nie ma co roztrząsac... Olga jest piękna i troche jej zazdroszcze urody, figury... dala mnie jest przepiekna kobieta i ładniejsza jest od Anki

Z nim nie było sensu bo nie on rządzi programem. Żal mi tylko naiwnych ludzi którzy wysyłali sms-y :o od razu wiadomo że na taką przemądrzałą lalę nikt by nie głosował :o

Gość wkurwionaeliza100p
byc moze poodbno i tak wszystko ustawione i smsy, ktore ludzie wysylaja maja gowno wspollnego z wynikiem... to producenci wybieraja sobie modelke, ktora ma wygrac. anka moze i ma lepsza figure ale olga jest pewniejsza siebie, ambitniejsza, ma pazury, ance mimo ze probowala to tego takiego sprytu, pewnosci siebie zabraklo.. to zalezy od charakteru

Gość rzszrzszrzsz.;.;
ale olga jest piekna, ale na top model to anka pasuje, olga raczej na konkursy pieknosci, najlpeiej jak janiak gapil sie w cycki dzoany :D

moim zdaniem dobrze, że Olga wygrała, chociaż oby dwie srały ogniem żeby zostać tą modelka. :O

Gość wkurwionaeliza100p
a co z papierską, jakos nic nie słychac o niej?

Gość dirrtuja
Oj Tyszka tak powiedział, bo uśmiech jej był taki zębiasty na tym zdjęciu do reklamy. Ani był promienny i naturalny, a Olga wyszczerzyła w sztucznym uśmiechu zębiska i wyglądała rzeczywiście jakby chciała kogoś ugryźć. OO cała filozofia.

Gość wkurwionaeliza100p
to prawda.. anka na reklamie pasty miala super usmiech .. olga taki wytrzeszcz sztuczny... az wierzyc mi sie nie chcialo jak patrzylam na nia, ze mozna sie tak nienaturalnie usmiechac

Gość pani czkafffka zbanowana.
za to oliwia moja faworytka robi kariere np. na plakacie złotych tarasów ;D http://cdn3.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/142537/oliwia_downar_dukowicz_267x165_crop.jpg w metrze widziałam ten baner i tak mi sie znajoma twarz wydała, ta laska nawet bez makijażu jest przepiękna! tylko jej zazdroszczę urody, pozostałe to wypłosze za 3 grosze

Aha :D na pewno :p i po to leciał przez pół sceny po mikrofon :p W ogóle cała impreza była fatalnie prowadzona :o wszyscy sie mylili, Janiak sie zacinał, numery podawali odwrotnie, napisy pod Olgą że Ania i odwrotnie :o Straszna porażka :o

Gość kibicka olgi
I dobrze ze Olga wyglała Przeciez ta cała Anka tak sztuczna wczoraj była, sztywna, ledo to to chodziło po wybiegu , chwiała sie na wszystkie strony, wystraszona

Gość dirrtuja
o Papierskiej właśnie ostatnio mówili sporo w ddtvn i dziś rano w tvn24, że nie wykorzystała swojego 5 minut. Że zmarnowała szanse. Pewnie myslala, ze skoro wygrala to teraz kazdy o nia sie bedzie bił, spoczela na laurach i o niej zapomniano juz kariery raczej nie zrobi. Tu trzeba kuc zelazo poki gorace, poki ktos ja jeszcze pamieta. Bo ladnych, szczuplych dziewczyn sa setki, ktore nadaja sie na modelki. Udalo jej sie wybic przez program, mogla byc zauwazona, ale wrocila do Zbaszynka i wielce zdziwiona, ze nikt o niej nie pamietal.

Gość wkurwionaeliza100p
oliwia moze i ładna, ale cos mnie w niej wkurzało. .to ze jest taka cicha, spokojna, tchórzliwa.. olga mnie wkurza swoja wyniosłością, co to ona nie jest ale jest przesliczna.. ta baby face dodaje jej uroku ... michaliny nie brtałam pod uwage... anka ładna figura, ale jeszcze dziecinna i ciamajda.. walczyla, ale taka sile, walke trzeba miec wrodzoną jak olga, anka przy 1szej porazce juz by ryczała itd

Gość dirrtuja
Fakt zdziwiłam się, że Oliwier Janiak tak kiepsko prowadził tę imprezę mimo tylu lat doświadczenia. Już lepiej wypadł w zeszłym roku ten grubasek z ddtvn. A Joanna na prowadzaca sie w ogole nie nadawala.. ale wiadomo jest wazna postacia w tym programie to nie moglo jej zabraknac, ale kreacje tez miala kiepska jakby ktos jej suknie poszarpal i stanik wyszedl na wierzch.

No właśnie, Papierska wygrała bo ma ładną buzię i teraz Olga z takiego samego powodu. Po prostu pasuje sponsorowi do reklamy kosmetyków. Co do reszty to jest bardzo mała szansa bo nikogo potem nie interesuje że ktoś tam wygrał jakiegoś tap madla. Zwyciężczyni jest po prostu jedną z wielu dziewczyn, którym udało sie zagrać w reklamie i to jakby po znajomości bo jako zwyciężczyni programu i nie ma to nic wspólnego z byciem modelką ani z karierą.

Gość wkurwionaeliza100p
ja dżoane lubię i to bardzo .. wy myslicie, ze jak gwazda show biznesu to nie moze miec uczuc itd?? ona jest bardzo wrazliwa, kocha zwierzeta i ja wierze w jej zamiary, łzy itd.. tez kocham psy itd i serce m isie kraja jak widze ich cierpienie.. wzruszała sie jak laski odpadaly to nie wszysko musi byc grą... ja lubie krupę.. dla mnie zawsze wygląda pięknie

Gość Pani Czkawka
no racja, Oliwia piękna ale zbyt spokojna, pasowałaby na dostojną boginkę a na top modelke pasuje bardziej jakaś głosna zołzowata dzikuska też nie ciesze sie że wygrała ta Olga...może i ładna(chpciaż na początku programu wydawała mi sie ładniejsza) jakos jej zachowanie mi nie odpowiada, taka wredna...perfidna

Gość dirrtuja
wyglądać wygląda pieknie sto razy lepiej niż Rubik. Hmm niby Paulina zostala twarza max factor, a nie widzialam jej w zadnej reklamie...

Gość uhauha
anka ładna figura, ale jeszcze dziecinna i ciamajda.. walczyla, ale taka sile, walke trzeba miec wrodzoną jak olga, anka przy 1szej porazce juz by ryczała itd Anka ciamajda? To właśnie Olga pokazała swoją ciamajdowatość w Paryżu, podobno była tam nie pierwszy raz, a nawet wespół z koleżanką nie potrafiły poradzić sobie i dotrzeć na czas na wszystkie kastingi. Anka jako jedyna była w pojedynkę i świetnie się odnajdywała. Olga pokazała że rozumek to może i ma, ale malutki, zamiast wybrać metro jak Anka, to ta postanowiła biec... To jakaś porażka, dosłownie żenua. Gdzie się podziała ta jej "ynteligencja" za 2 grosze. Już nie wspomnę o reklamie pasty do zębów :D Jak komicznie wyglądała szczerząc swoje zębiusie, naprawdę tak sztucznego uśmiechu w życiu nie widziałam! Anka co by o niej nie mówić, ale wyszła bardzo naturalnie. I nie pisz że Anka przy pierwszej porażce by płakała, po porażki też miała w tym programie, a sama widzisz dokąd doszła! Gdzie więc widzisz tu załamkę?

Gość wkurwionaeliza100p
wredna, perfidna ale takie osoby sobie poradzą.. taki może mały pucuś , ale wg mnei jest przepiękna.. najładniesza z nich wszystkich .. pomyłka dla mnie to Aśka- konski ryj, odpadła zaraz przed finałem.. karolina, ktroa odpadla chyba 1 lub 2 tez z takim ryjem ... ta co miala brwi jak dziadek mróz też pomyłka... ta mulatka/murzynka to była przeeeee. strasznie jej nie lubiłam...

Gość Pani Czkawka
haha Aśka koński ryj :D fakt buyła tak brzydka! rany gościa....normalny paszczur a tam sie nią zachwycali, w sumie mało która była ładna,taka zjawiskowa, murzynka przeciętna, a te ukrainnki w ogole

Gość yyyhmyyy
Dżury niby zawsze takie szczere, a wczoraj jakoś nikt nie powiedział że Olga w reklamie pasty wyglądała BEZNADZIEJNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sztuczny człowieczek.

Gość karina_a
wg mnie finałowa trójka powinna wyglądać tak: Honorata, Magda R. i Vera. Może nie maja pięknych twarzy, ale są idealne na pokazy i na zdjęcia. Jeśli będą chciały dadza spokojnie sobie rade w Paryżu czy Nowym Jorku. To moje zdanie. Dlatego było mi obojętne kto wygra. Wygrała Olga. Czy było to ustawione czy nie...hmmm coż..nigdy nie pracowałam za kulisami więc nie wiem a PuDelek nie jest dla mnie rzetelnym źródłem. Co to tematu dyskusji. To nie jest straszne "przygadanie" . To był żart, wcale nie tak złośliwy. Nie podobały mi się dwie rzeczy: Jurorzy -( chodzi mi o stały skład, bez Anji Rubik). Nie rozumiem jak mogą tak fałszywie szczerzyć zęby i wychwalać dziewczyny pod niebiosa choć wcześniej nie było tego lukru. Druga rzecz to totalna niekompetencja Dżoany. Złośliwe pytanie do Anki na początku i opowiadanie na długo przed finałem kto jest jej faworytką. Przechodząc już do wniosków: nie wiem komu ten program i na co. Totalny brak wiedzy ze strony jurorów kogo szuka zachód. Szkoda