Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cathedra

nie chce mieć dzieci

Polecane posty

Gość lena #
A Autorka roztrząsa wirttualne problemy :) Skoro nie planuje dzieci to po co zawraca sobie głowę porodami, karmieniem piersią, niemożnością rozwoju własnych zainteresowań? :-0 Niech się skupi na karierze, sobie, mężu i swoich zainteresowaniach :)

Gość rozklad, metraż, okna , czy je
cathedra to chyba prowo nie wierze, ze można byc takim debilem

Gość cathedra
czasem obcy są bardziej wyrozumiali niż fałszywie bliscy, skoro jest się tak sfrustrowanym ,że zostaje tylko forum gdzie i tak znajdą się ,,życzliwi " to wyobraż sobie jak można być samotnym

Gość przeczytałam pobieżnie
i jak sie spodziewałam, zleciały się matki polki wyzywać od szmat i idiotek nie chcesz? nie musisz to twój wybór. tylko musisz być twarda i asertywna bo żyjemy niestety w kraju gdzie każdy kto ma inny pogląd od lansowanego przez 'ogół' i księdza na ambonie jest niszczony i tępy plebs zrobi wszystko żeby go zadziobać

Gość *liliann
Też nie chcę dzieci. To świadomy wybór.

Gość lena #
a kto wyzywa Autorkę??

Gość jesteś żałosnym darmozjadem !
Idiotka która nawet nei potrafi docenic tego że matka kiedyś podjęła tą decyzję a teraz ty uważasz że wolisz żyć wygodnie, zeromam szacunku do takich psychicznych jednostek które nadają się tylko do seksu bo co z was facet za pożytek będzie miał. DNO !!!!!!!

Gość klkl
Rozkład ..., na przykład :) chyba, że debil obecnie nie jest słowem obraźliwym!! Autorko - powiem Ci jedno, jedyną osobą, z którą musisz uzgodnić sprawę potomstwa jest TWÓJ mąż, a reszta? to ich problem!!

Gość wwrrr
Przeczytalam pobieznie - przeczytalam to chyba duze slowo, ja wlasnie przeczytalam caly topik, i na pierwszej stronie jedna osoba wyzywa, jedna chyba wspomniala o glupocie, i teraz jedna znowu zaczela bluzgac po Twojej wypowiedzi. To faktycznie, zlecialy sie i wyzywaja, jedna na kazda strone topiku. Teraz jak sie nie poprze entuzjastycznie 'nowoczesnego' stylu zycia, z miejsca zostaje sie wyzywajaca matka polka :D

Gość cathedra
zastanawiam się do czego Ty się nadajesz skoro najlepiej idzie wyzywanie innych . Tak kończą sfrustrowane matki polki jad sączą na innych, ktoś szczęśliwy roztacza radość wokół, szkoda mi Ciebie idź pobaw się z dziećmi

Gość rozklad, metraż, okna , czy j
Nie jestem matką polką ani w ogole matką. Nie mam w planach dzieci.Rozumiem i szanuję ludzi z dwóch stron barykady:) Ale to co wypisuje ta idiotka w głowie sie nie miesci, wiec albo naprawde nią jest , albo to tylko nieudane (?)prowo :O

Gość cathedra
i nie zapomnij przykleić sztucznego uśmiechu na twarz

Gość cathedra
.Rozumiem i szanuję ......zdanie dalej ta idiotka. Spróbuj spędzać piątki ze słownikiem dobrze Ci zrobi

Gość pablichoman
Kto nie chce miec dzieci to racze zdrowy na umysle nie jest. Ja nie mam dzieci .Od 3 lat lecze sie psychiatrycznie.Dziekuje za uwage.

Gość wwrrr
Rozumiem, ze sfrustrowane matki polki wyzywaja, bo zazdroszcza innym zycia bez obowiazku zajmowania sie przez szesc lat kula u nogi. Czego w takim razie zazdroszcza matkom polkom te szczesliwe, niezalezne mlode osoby rozwijajace bez skrepowania swoje zainteresowania? :D

Gość wata cukrowa 3333
Właśnie wczoraj spotkałam w pociągu koleżankę z liceum, nie widziałam jej z 10 lat, wiem że teraz ma 5 dzieci :D i pyta się co u mnie a ja jej mówię że mieszkam sobie z facetem z warszawie nie mamy dzieci nie planujemy. Tak się na mnie popatrzyła że myślałam że zabije. Już wiem co sobie tam pomyślała ale nie chciałam wnikać wysiadłam i nawet nie odpowiedziała mi cześć, ciekawe dlaczego ? :D co ją boli w tym że ja osoba której w ogóle nie widuje nie chce mieć dzieci :)

Gość madrakamilka
Autorko nie bredz bo takich tematow jak Ty zalozylas jest tu mnowstwo. A w ogole to w szoku jestem ile kobiet nie chce dzieci bo ich nie lubi. Szok szok szok jak dla mnie. Wg. mnioe cos z nimi jest nie do konca ok.

Gość uya
a ja znam pare kobiet osobiścię ,które maja dzieci,ale gdyby jeszcze raz miały sie decydować to napewno dzieci by nie było,kobiety w normalnych zwiazkach i z poukładanymi w miare dziecmi

Gość wwrrr
Uya - a pewnie sporo z tych kobiet, gdyby faktycznie nie mialy dzieci, teraz by zalowaly, ze nie maja. The grass is always greener on the other side :)

Gość rozklad, metraż, okna , czy j
cathedra Słownik mi naprawdę nie jest potrzebny. Rozumiem i szanuję ludzi, którzy mają różne przekonania. Natomiast ludzi ograniczonych , TAKICH JAK TY, nie trawię, wzbudzają we mnie wręcz agresję. Poziom Twoich wypowiedzi na temat dzieci, macierzyństwa jest równy dnu i czterem metrom mułu. Zastanawiam sie skąd w Tobie taka totalna agresja wzgledem kwestii posiadania potomstwa? Rodzice Cie bili w dzieciństwie, czy co ?

Gość uuuuuuuupppppppp
Ja też nie chcę mieć dzieci, nie ma nic w tym złego, nie lubię

oj juz nie narzekajcie na matki polki,sama jestem matka i posiadanie potomstwa uważam za cos naturalnego i pieknego,nie chcesz mieć dzieci okey Twoja sprawa,może kiedys zmienisz zdanie jednak ja nie bede Cie do tego namawiac. Nie wiem dlaczego dla niektórych kobiet macierzyństwo kojarzy sie z jakąś udręka. Może to i lepiej że nie chcesz mieć dzieci bo z Twoich wypowiedzi wynika że ich nie znosisz i pewnie zajscie w ciaze byłoby dla Ciebie końcem świata,a takiej matki nie chciał by nikt. Teraz pozostaje Ci kwestia rozmowy z mężem czy podziela Twoje zdanie.Jeśli on ma parcie na dziecko i wykazuje chęc założenia rodziny może się z Toba rozstać poniewaz nie chcesz mu dać czego on pragnie,a dziecko powinno być owocem miłośći a nie tematem do sporów.

Gość cathedra
zastanawiaj się dalewj nie zapomnij poinformować o swoich przemyśleniach

Gość lhlciua
idę stąd zaczeły się schodzić matki polki.

Gość adhytrus
parcie na dziecko to mają wszyscy ,tylko póżniej bardzo szybko umywaja ręce

Gość madrakamilka
Nie matki polki kretynie tylko zdrowe na umysle kobiety ktore zyja w zgodzie z natura. Twoja stara tez jest tak pogardzana przez Ciebie matka polka wiesz?

Gość 54598
nie mówi o wszystkich tylko o sobie krowo czytaj uważnie niedoruchana pipo

Gość 54598
w zgodzie z naturą wsadź sobie w okres gałganek w krok

Gość madrakamilka
Nie doruchana pizda to jest twoja stara i zamknij ryj :O