Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cathedra

nie chce mieć dzieci

Polecane posty

Gość do cathedra
ja tez nie chce miec dzieci, maz podziela moje poglady W sumie to bylo jedno z kryteriow doboru partnera przeze mnie, jasno od razu stawialam sprawe, ze ja nie chce dzieci Tez zdarzaly sie rozne komentarze, czasem wyrazajace zdziwienie, czasem politowanie czasem chamskie Dla mnie zawsze wielka niewiadoma pozostanie to, jak mozna byc tak chamskim i niewychowanym i sie dopytywac o tak intymne sprawy??

Gość gkkkgk
Dobry artykuł poruszający problem braku tolerancji dla odmiennych priorytetów i celów życiowych.

Gość uuuuuuuupppppppp
Co się tak jej uczepiły, nie każdy musi lubić dzieci, ja cieszę się ,że nie mam, dla mnie to nie jest koniec świata, jestem ciocią kilkanaście razy

Gość madrakamilka
Uwazam ze osoby ktore dzieci mniec nie chca nie powinny ulegac wplywom otoczenia poniewaz ani one ani te dzieci nie beda szczesliwe ale jest to dla mnie, przyznaje, dziwne myslenie ze ktos moze nie chciec miec dzieci.

Gość do madrakamilka
mądra hahahah padnę chyba , apropo nie jestem za aborcją bo wyskrobali nie tych co potrzeba

Gość po pierwsze KTO WYZYWA?
Nie widzę. Po drugie: Co to znaczy :NASCHODZIŁY sie matki polki? To jest forum DYSKUSYJNE, w dodatku nie ma w ograniczeniu "tylko dla bezdzietnych". PO trzecie : Dziecko OGRANICZA ludzi OGRANICZONYCH. Kto ma fantazję, tego nie ograniczy. PO czwarte- jak pisze wiekszośc - nie chcesz - nie miej. Widac nie jestes dość silna,zeby nie przejmować sie tym , co ludzie powiedzą. I to tylko w tym problem.

Gość 112345432S.
każy kto nie chce dzieci jest chory na umysle! Polecam dobrego psychiatrę, takie osobniki co nie chca dzieci są tak egoistycznymi nędznymi padalcami że aż szkoda klawiatury na słowa do was. Powiem jedno garszę wami!

Gość madrakamilka
Bo co ? Bo nie czaje ze ktos moze nie lubic dzieci? Przeciez to jest istota z dwojga kochajacych sie ludzi..czego tu nie kochac? a co dopiero nie lubic? Dla mnie niepojete.

Gość to każdego sprawa, ma prawo
do własnego zdania, całe szczęście ,że mam wyrozumiałą rodzinę

Gość skarbuś..
a my garszymi tobą :-D

Gość vska9843m
Co to znaczy :NASCHODZIŁY sie matki polki? To jest forum DYSKUSYJNE, w dodatku nie ma w ograniczeniu "tylko dla bezdzietnych". Widzisz róznica jest taka że ja się nie wpierdalam w tematu które zakładaja matki polki o tym że ich dzieciak ma sraczkę albo że mają termin na grudzień i przeżywają jak idiotki dyskutując o jakiś idiotycznych rzeczach, więc niech się nikt nie wpieprza w temat kobiet które rozmawiają jak bardzo tych dzieciaków nie chcą miec i niech ich nie obrażają bo same w padly a nie chciały i cholernie żałują.

Gość lena #
Są ludzie, którzy nie chcą mieć dzieci. I jeśli ich nie mają, to to jest właściwa, zdrowa, odpowiedzialna decyzja. Pracuję z dziećmi i parokrotnie zdarzyło mi się widzieć zaniedbane, niekochane dzieci. Jeśli nie chcesz- nie miej, nie unieszczęśliwiaj siebie i tego dziecka.

Gość tryhn
vska- oczywiście ,przeciez większośc dzieci jest z przypadku,ale zakłamane polskie hipokrytki nigdy sie nie przyznają głośno

Gość madrakamilka
Kafeteria to jednak dno a nie forum:O Tu sie nie da juz jak kiedys normalnie popisac.

Gość fikumiku.
widocznie jest tutaj coraz więcej takich jak ty madrakamilka

Forum jest dyskusyjne i każdu ma prawo cos napisać na każdy temat, To że dziecko jest z wpadki wcale nie znaczy że się żałuje tego. Rządzą wami stereotypy matki polki.Kobieta zaradna posiadajaca dziecko jest szczesliwa,potrafi zorganizowac czas na wszystko,jest otwarta na różne możliwości a wy po prostu boicie sie odpowiedzialnośći. Jeżeli kobieta nie chce mieć dzieci w przyszłości to najlepszym rozwiązaniem jest abstynencja sexualna bo żadna metoda nie daje 100 procentowej gwarancji ze sie nie wpadnie.a jeśli juz tak się zdarzy że zajdzie w ciąże to ją usunie i takie właśnie macie podejście,dziecko = problem wg was trzeba go usunąc. Nikt wam do cholery nie kaze byc rodzicem ale po co z tego taki problem robic.Nie chcesz to nie uprawiaj sexu lub zabezpiecz sie na kilka sposobow żeby przypadkiem się nie uszczęśliwić.

Gość po pierwsze KTO WYZYWA?
vska - powtarzam - to jest forum DYSKUSYJNE. Jak nie chcesz,zeby ci sie ktos "wpieprzal" , pisz bloga z wyłaczeniem komentarzy. A sraczka? Wbrew pozorom - wazna sprawa dla kazdego, kto sie opiekuje chorym. Pierwszy lekarz - rutynowe pytanie przy obchodzie "stolec był?". Jesli masz psa, ktory ci nie powie, tak jak małe dziecko, co mu jest, a ma sraczke - kombinujesz z jakiego powodu. Jest to na pewno mniej idiotyczne i bardziej konkretne niz wydumane zalenie sie, ze ci ktoś zmusza ( kto? Jak?) do posiadania dzieci. Nie mialam dzieci przez 11 lat po slubie i nie pamietam, zeby ktokolwiek zwrocil mi na to uwagę.

Gość lena #
Porozmawiaj z ginekologiem i zapytaj o antykoncepcję najlepszą dla Ciebie.

Gość lena #
Może podwiązanie jajników? Trochę drastyczne, ale pewne ;)

lena zgadzam się z Tobą niech podwiąże sobie taka jajniki i juz nie robi wielkiego halo.

Gość fikumiku.
co za prowincjonalne głąby :-D same porodziły bachory w wyniku przypadkowego sexu i mędrkują buhahahahaha taka polska cała :-D

Gość Agatka_malatka_lalal
Skoro przeczytałyście tyle tematów dla bezdzietnych to powinniście wiedzieć,że operacja podwiązania jajowodów ( jajniki podwiązać:D) jest u nas nielegalna. Ot, polskie prawo. I jeśli kobieta twierdzi, że dziecko nie ogranicza czas to albo jest matką na zasadzie ubrać, nakarmić i wypuścić na dwór albo jej jedyną pasją jest przeczytanie raz na jakiś czas ksiązki albo pójście do kina raz w miesiącu

Gość lena #
Widzisz Autorko, jeszcze mpgłabyś mieć takiego "bachora" jak fiku myku :-0 to dopiero byłby ból :-0 ANTYKOMCEPCJA!!!

Gość fikumiku.
:-D brawo dla tej pani :-D

Gość mała czarna 28
jak zapłaci, to jej podwiążą (po cichu), a dziewczyna przynajmniej będzie pewna

Gość Nina Andrycz usunęła
dwa razy ciążę

szczerze ;-) każdy wybiera swoją drogę życia w którym jest miejsce na dzieci lub nie ma ... jest wiele osób którym głównym priorytetem nie jest posiadanie dzieci w życiu

Gość młoda gniewna $
No to chyba lepiej że usnunęła, a nie biadoliła, że nie chce być matką - polką a wszyscy ją do tego zmuszają. I taka jest biedna bo nie będzie mogła się realizować zawodowo i rozwijać zainteresowań :-0 Denerwują mnie takie słodkopierdzące żoneczki jak Autorka topiku; "nie chcę mieć dzieci, ale co powie mąż ,teściowa i koleżanki? Ojej, boję się. Poradzcie!" Żenada :-0

Gość mam w nosie ludzi co po
wiedzą, niech zajmą się swoimi sprawami