Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde co teraz bedzie

jak moge szybko dorobic pare groszy?

Polecane posty

do 20 grudnia potrzebuje 300 zl,czy moglibyscie mi cos polecic?uprzedzajac,nie interesuje mnie sponsoring.szukalam chocby przy roznoszeniu ulotek ale w moim miescie nie potrzebuja nikogo,moglabym isc do restauracji jako kelnerka albo na zmywak,ale nikt mi nie wyplaci od razu 300 zl nawet w ramach zaliczki po tygodniu pracy.jestem zalamana:(

Gość asddfdfghgh
korepetycje?

no wlasnie w tamtym roku dorobilam sobie jako hostessa przed swietami,bylam aniolkiem;) ale w tym roku nikogo nie potrzebuja,nie ma nawet takiej "akcji przedswiatecznej" jak poprzednio,co do korepetycji to tez zakladalam mnostwo ogloszen ale nikt sie nie zglosil,moje miasto to jedna wielka dziura:(

a jaka meijscowośc?? poroziwszaj na meiscie ogłoszenie o sprzatniu, ja zarbiam min 50 zł jak np 2 pokoje ale zazwyczaj ok 80 zł na raz

wlasnie tez sie zastanawialam ze moglabym komus np. okna umyc przed swietami,tylko jak zaczac?co wpisac w takim ogloszeniu?

Gość ja kompletnie
daj ogłoszenia na mieście rozpowiedz wśród znajomych że chcesz np. umyć okna na święta robi się zimno to ludziom się nie chce i pewnie coś ci skapnie o i możesz np. porozwieszać ogłoszenia na zakładach fryzjerskich itp.powodzenia

no poszesz ogłoszenie POSPRZĄTAm i dalej wpisujesz ze mycie okien, kurze, podłogi i różne tam, na same okna bedzie Ci cieżko znaleśc, jak chcesz zarobic to zgadzaj sie na całościowe sprzątania

tak zrobie,dziekuje;)Pozdrawiam

Co do korepetycji: może po prostu twoje ogłoszenia nie były zbyt zachęcające? Najlepiej użyć w nich kilku sztuczek marketingowych i psychologicznych - ja tak zrobiłam i miałam więcej chętnych niż mogłam przyjąć ;) A z jakiego przedmiotu chciałaś udzielać tych korków?

z polskiego,korepetycje,pisanie prac,rozprawek,referatow etc;)a miasta wolalabym nie podawac jednak;)

no wlasnie majowa panno moglabys przytoczyc kilka tych chwytow;)

Ja kiedyś poczytałam takie "poradnik" internetowy o tym, jak pisać atrakcyjne ogłoszenia. Zastosowałam i działa :) Oczywiście na samych korkach też trzeba się starać, żeby nie tylko pozyskać uczniów, ale ich utrzymać, a najlepiej to żeby jeszcze polecali się znajomym :D