Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy juz ich nie zamowie

DHL---wasze doswiadczenia z ta firma. Moja opinie ---tragedia:(

Polecane posty

Gość nigdy juz ich nie zamowie

zwlekaja z przytjazde3m, nieuprzejmi, niekompetentni, nie wiedza nic o przesylkach, ani kto i kiedyprzyjal zlecenie....porazka

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx123
ja tam jestem z nich zadowolona

Gość gość
porazka , kurierzy myslą ze mogą robic co chcą , przyjezdzają o 10 i sa oburzeni ze nikogo nie ma w domu , porazka !!

Gość gość
oj autorko zgadzam sie z Tobą, ja musiałam wnieść skarge na jednego młodego gnojka z DHL-u nie dał mi obejrzeć paczki bo sie śpieszył i był bardzo chamski i nie miły :o

Gość gość
DHL- SPADŁA NA MANOWCE- obsługa fatalna,bez komentarza więcej.

Gość Avp2
Najgorszy jest pocztex

Gość gość
hehhe, ja mam kurierow znajomych w kazdej firemce ale powiem szczerze ze wlasnie DHL nie lubie bo jezdzi u nas taki starszy facet a zboczuch straszny.. :P

Gość Avp2
Wogole wszystko co obsluguje poczta polska to mega hiper szajs. Nawet po listy i mini paczki mam sam z********ac gdzies bo koniowalowi nie chce sie dostarczyc tylko karteczke wypisuje i wrzuca

Gość Avp2
Wogole zauwazylem ze w tych wszystkich kurierskich to taka mloda nadpobudliwa holota pracuje

Gość gość
Ja na pocztę złego słowa powiedzieć nie mogę.

Gość gość
Ja na DHL tez slowa złego nie moge powiedzieć .Moja ulice ma młody fajny chlopak dobrze wychowany , grzeczny i miły .Bez podtekstów to pisze za to mnie wkurw...a kurier z siódemki ani nie zadzwoni ani nic tylko sie wbija i po weekendzie zawsze jest czerwony i trzesa mu sie łapy pewnie po chlaniu jest he he

Gość gość
wszystko co jest związane z pocztą polską to gówno u nas jak kogoś nie ma w domu to zostawia awizo w DRZWIACH lub wcale nigdy nie zamawiam przez to

Gość chrypkaa
Ja jak mam paczkę wysłać to daję ogłoszenie na aukcji http://clicktrans.pl/ czy to mała paczka czy coś dużego - na wszystko się tam transport znajdzie i to sporo taniej niż normalnie

Gość gość
W dn 19.09.2017 nr paczki 16932325023 kurier przyjechal tylko raz, byl wulgarny, uzywal slow "k***a" itd Nr paczki 16932325023 osobnik niekontaktowy, dziwne zachowanie. Napisalam do DHL aby mnie osobiscie przeprosil za to chamskie zachowanie. Zobaczymy czy beda kitowac czy tez tego chama zwolnia.

Gość gość
W dn 19.09.2017 nr paczki 16932325023 kurier przyjechal tylko raz, byl wulgarny, uzywal slow "k***a" itd Nr paczki 16932325023 osobnik niekontaktowy, dziwne zachowanie. Napisalam do DHL aby mnie osobiscie przeprosil za to chamskie zachowanie. Zobaczymy czy beda kitowac czy tez tego chama zwolnia.

Gość gość
Kurierzy to chamy i debile.

Gość gość
Demonstracyjne lekceważenie klientów prze jaśnie kurierów, kompletnie nie trzymają się terminów, zgłoszenie przyjazdu po przesyłkę na stronie int. www nie są realizowane, kurierzy nie przyjeżdżają w wyznaczonym terminie, terminu ustalonego w wyniku reklamacji także nie dotrzymują, kłamią, że byli, ale nikogo nie zastali. Prze 2 dni straciłem najlepsze godziny pracy oczekując bezskutecznie na księcia, straciłem zaufanie klienta, przesuwając termin, a w końcu nie realizując dostawy. BOJKOTUJCIE TĄ FIRMĘ, MUSI SPLAJTOWAĆ!!

Gość gość
Też nie mam najlepszego zdania o nich. Często nie mają wydać reszty. Zdarzało się, że musiałam nawet dwie dyszki podarować

Gość gość
Ja też ma złe wspomnienia z DHLem, mój znajomy też