Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hipppppp

uzywa ktoś mleczka HIPP??

Polecane posty

Gość Hipppppp

uzywa ktoś mleczka HIPP??

Gość Hipppppp
I jakie są wasze opienie o tym mleku?

Gość mama na etacie
ja uzywam ale pytasz o mm czy do ciala bo mam oba

Gość Hipppppp
dla niemowląt ;) HIPP BIO 2 Combiotik

Gość mama na etacie
o no widzisz juz wiem ze o mleko chodzi ja co prawda tylko dokarmiam moich synkow ale poki co jest super noi smakuje jak kobiecy pokarm nie smierdzi i dobrze sie rozpuszcza.teraz pija HA bo dostalismy na probe od pediatry ale mam juz puszke normalnego.

Gość mama na etacie
my narazie 1 pijemy

Poważnie smakuje jak kobiecy pokarm?Może ja wypróbuje to mleko,bo chcialabym powoli przestawiac mojego synka na mm.A inne mu nie smakują.

Gość mama na etacie
moi chlopcy sa jeszcze mali(8 tyg) karmie ich piersia ale boje sie ze kres karmienia juz blisko zaczelam dokarmiac najpierw byl juz sprawdzony na starszym synu bebilon (smierdzi potwornie) w smaku no coz dla dzici pyszny ale zupelnie inny niz kobiecy pokarm jakos lubie produkty hipp i zdecydowalam sie sprobowac, dwa kartony HA dostalam od pediatry i poki co koncza ten pierwszy a ja jestem mega zadowolona ze mleko nie smierdzi i ma naprawde bardzo zblizony smak do mojego chlopcy chetnie je pija.

Gość Hipppppp
używa ktoś jeszcze?

Gość Jang M Mamuśka
My jesteśmy na Hippie, uważam że jest świetnie zbilansowane, bo dwójka jest po 3 miesiącu, trójka po 10 a czwórka już po 15-stym. To ważne, bo dzieci rosną i ich potrzeby też się zmieniają. My jesteśmy obecnie na Hipp Combiotik 3, syn je bardzo lubi, pje od 2 miesiaca (tylko dokarmianie wtedy bylo), żadnych problemów z brzuszkiem itd. Początkowo był problem z dostępnością, teraz mamy niemal w każdym sklepie i to zazwyczaj jest na promocji nawet :-) Kupujemy duze puszki, po 800 gr.

Gość Hipppppp
?

Gość gość
Ja kiedyś miałam próbkę tego mleka i moim zdaniem jest bardzo niedobre jeśli chodzi o smak.

Gość kooooo
Uzywamy ,bardzo dobre.Zero brzuszkowych problemow .Polecam

Gość JKASJA22
MY TEŻ UŻYWAMY, obecnie hipp combiotik3. Małe bardzo zadowolone, pije z chęcią, w ogóle mam zaufanie do tej marki, kosmetyki są rewelacyjne, chociaż ubogi w PL asortyment - i nie tylko kosmetyków - wystarczy porównać na hipp.de (nie wysyłają do PL :( na sucho ten combiotik 3 jest przepyszny, rozpuszczony już mi nie smakuje, ale nie mi ma smakować tylko dziecku. Tu nie ma i nigdy nie było problemów.

Gość JKASJA22
mleczko do ciała hipp -rewelacja! sama używam