Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozpaczony88

ciążą pomoc ...

Polecane posty

prosze Was o pomoc ... 5 wrzesnia ostatni raz kochalem sie ze swoja dziewczyna, najpierw byl sex oralny ( wszystko poszlo do buzi) pozniej zalozylem prezerwatywe i sie kochalismy , lecz sie nie spuscilem dziewczyna miala okres od 31 sierpnia do 3 wrzesnia ... za kilka dni sie rozstalismy ona nastepne wspolzycie miala 17 wrzesnia .. z jakims facetem .. wczoraj napisala do mnie ze jest w ciazy i ze ja bede ojcem wedlug mnie to nie jest mozliwe poniewaz -nie spuscilem sie -ona miala dni nieplodne -mialem prezerwatywe -wedlug moich obliczen miala srodek cyklu kiedy spala z tamtym facetem ... aaa podobno lekarz powiedzial ze jest w 13 tygodniu ... prosze o jakas rade ... z gory dziekuje

Gość norr rr
po porodzie zrób test na ojcostwo to będziesz miał 100% pewności.

Gość Ludzie na łeb upadli
To mimo tego że się rozstaliście ona ci się zwierzyła, że spała z innem facetem... buahahaha, nie moge :D Fajnie jest się pośmiać w tak ponury dzień :D

Gość jesl
jesli cykle ma mniej wiecej 30dn to tatusiem zostanie pan z 17 wrzesnia

Gość do zrozpaczony
nie koniecznie tamten facet jest ojcem równie dobrze dziewczyna mogła mieć wcześniej owulację i to ty nim jesteś gratulacje

Gość norr rr
no wiesz od razu po okresie mogą być dni płodne -szczególnie jesli cykl jest krótki.

Gość do zrozpaczony
zrobiłeś to wcześniej co ty dziecko jesteś??? nie wiesz że prezerwatywa nie daje 100% pewności a poza tym zakładałeś ją po seksie oralnym to coś mogłeś przenieść

Gość YhHmmmmmmmmmm
Ja dwa dni po okresie kochalam sie z narzeczonym i nie spuscil sie a i tak zaszlam w ciaze:)

Gość norr rr
ale zastanawia mnie ten wiek ciązy -czy to od ostatniego okresu czy od zapłodnienia. Bo od ostatniego okresu wychodzi 15tc. A co do zapłodnienia to gdzieś czytałam jak to jakaś kobieta uprawiała seks oralny a potem wyplute nasienie wprowadziła sobie do pochwy i zaszła w ciażę.

Gość jesl
a ja mysle ze zrozpaczony to zrozpaczona bo nie wie kto moglby byc tatusiem

Gość do zrozpaczony
plemniki żyją trochę dłużej więc mogły nawet poczekać sobie na jajeczko tylko test na ojcostwo da Ci pewność nikt Ci tu nie powie tak jak liczysz że to nie twoje dziecko bo to może być twoje dziecko i musisz się z tym faktem przez najbliższe miesiące pogodzić a tak nawiasem skoro decydujesz się na seks powinieneś mieć świadomość czym to grozi a to że miałeś gumkę wcale o twojej dojrzałości nie świadczy

Gość hdhdydudhd
Wieksze prawodopodobiensto ze to ten pan z 17 jest ojcem ale jak dobrze zauwazli inni owulacja mogla byc wszesniej pamietaj wystarczy jeden plemnik. Na 100% musisz zrobic badania dna. Jakbym miala obstwaiac to jednal sklanila bym sie do tego drugiego kolesia.

Gość norr rr
ale swoją droga to fakt że były facet a tak doskonale się orientuje w długości cyklu dziewczyny i na dodatek wie kiedy współżyła. Można podejrzewac że to przyszła mamusia pisze nie wiedząc z kim zaszła.

Gość do zrozpaczony
buhahahahaaha konkretny strzał ale się uśmiałam :))) sprawdzam gumkę buhahahahahahaha

Gość norr rr
a swoją droga jak długie cykle ma ta dziewczyna? Bo biorąc pod uwagę że cykl rozpoczął się 31.08 to 17.09 to był juz 18dc wiec jeśli cykl w granicach 30dni to już po owulacji było.

Gość Yyyhhhhmmmm
Zrozpaczony konkretnym strzalem to ty chyba jestes hahha. Nie potrzebny jest zaden strzal. W sluzie faceta sa tez plemniki i niue musi on sie wcale spuscic.

to dlaczego ona o tym wie juz od poniedzialku i dopiero wczoraj mi to powiedziala .. i w ogole dlaczego na gg .. przeciez to chyba rozmowa na telefon w ogole jak z nia pisalem.. chcialem sie cos dowiedziec to ze gotuje obiad i nie mam jej przy komputerze .. napisala ze nastepny termin w styczniu i jak sie cos dowie to da mi znac ..

Gość norr rr
całą dyskusję podsumuję tak: wszystko jest możliwe -jednoznacznie może wykluczyć ojcostwo TYLKO i wyłącznie test DNA po porodzie.