Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leniuszkaaa

Wigilia firmowa - podpowiecie?

Polecane posty

Gość leniuszkaaa

Za tydzień Wigilia firmowa. Pracuje w firmie od pół roku, jestem najmłodsza - kolejna osoba po mnie jest 8 lat starsza ode mnie, więc wszyscy starsi. Nigdy wcześniej nie byłam na takiej Wigilii i tak teraz się zastanawiam. W co powinnam się ubrać? Co przygotować? Przecież nie wypada przyjść bez niczego. Przyjść z partnerem czy sama?

Gość leniuszkaaa
wypowiedzcie sie chociaz jak to u Was wyglada

Gość leniuszkaaa
to pytanie do ludzi zdrowych psychicznie dziwaku

Gość fbdzb
zapytaj kogos z firmy, mojego faceta w nowymmiejscu poifnormowano jak ma sie ubrac i jak wyglada impeza.

Gość gość
To zależy gdzie idziesz. Ja np. do swojej wigilii firmowej w Rozdrożu w Warszawie ubieram się elegancko, ale pamiętam jeszcze czasy gdzie takie imprezy szef organizował w biurze i świętowałam je w normalnym stroju :)

Gość gość
Nasza firma organizoawała wigilie w http://www.zakatek-smaku.pl/index.php/oferta , sala bardzo wystawnie i elegancko urządzona wiec i my byliśmy ubrani odświętnie. Mysle,ze no wypada sie tak elegancko ubrać, w koncu to wigilia ;)

Gość gość
18:16 s********j z tym swoim zakatkiem,nikt tu nie pyta gdzie robić wigilie wiec nie musisz sie na chama reklamować.

Gość Teatr_Kameleon
Serdecznie zapraszamy do sprawienia swoim bliskim niezapomnianych wrażeń !!! (jeśli oczywiście byli grzeczni oczko.gif Wizyta Mikołaja to wspaniałe przeżycie dla najmłodszych, i zabawna atrakcja dla tych trochę starszych! Piękny, profesjonalny strój, doświadczenie i pełne zaangażowanie i sprawiają, że posiadamy Mikołajkowy czar wręczania prezentów usmiech.gif Nie zwlekaj i zaproś Mikołaja zarówno na małe domowe spotkanie, firmową wigilię czy też do przedszkola! Dotrzemy wszędzie, gdzie tylko będziecie potrzebować niezapomnianych wrażeń i atrakcji! usmiech.gif Więcej info na http://www.teatr-kameleon.pl/