Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hela w opałach5544

WSTRĘTNE WŁOSY ŁONOWE, POMOCY!!!

Polecane posty

Gość hela w opałach5544
a jezeli przez to nie masz faceta tak dlugo to po prostu ogol wlosy :P ja tez mam tam gdzie ty i je sie goli normalnie, fakt ze nie jest przyjemne przy odrastaniu, bo nigdy nie jest przyjemne jak w okolicach intymnych odrastaja wlosy. Szkoda mlodosci przez te kudly, ja pojde na laser, mam nadzieje ze mi pi.zdy nie poparzy

Gość Nie jesteś sama, ja też
mam "tam" włoski - i na zewnątrz, i od środka. Usuwam je maszynką raz na jakiś czas (dość skomplikowana operacja, jeżeli chcę dotrzeć we wszystkie zakamarki), gładka jestem niestety tylko 1-2 dni, a odrastanie to masakra! Też zastanawiam się nad laserem, ale jestem osobą o dość niskim progu bólu - nie wiem czy to zniosę ;) PS. Jestem brunetką ;)

Gość hela w opałach5544
ja jestem szatynka, ale z ciemnymi oczami i oliwkowa cera, widocznie blondynki nie maja z tym takich problemow. Najbardziej mnie dziwi, ze bardzo szybko dojrzalam (owlosienie, miesiaczka, piersi) a te wloski pojawily sie stosunkowo niedawno. Mialam robiony laser na bikini, bolalo jak cholera, tym bardziej ze mam grube i geste wlosy. Boje sie bolu, szkoda, ze nie wymyslili zadnego skutecznego znieczulenia, bo na ten krem z apteki, ktorym mozna sie posmarowac, by zmniejszych bol, jestem uczulona tak jak wiekszosc osob... pozdrawiam :)

Gość Noxelia na pomarańczowo
powiem tylko jedno"aaa fuuuuuuuuuuuuj"