Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melikson14

czy brzydki chlopak nie jest wart uczucia?

Polecane posty

Gość melikson14

Jestem załamanyn 21letnim chłopakiem..moje całe życie to koszmar..od dziecka dla każdego byłem gorszym..tym gorszym..a wszystko przez brzydka twarz..nieważne że w szkole byłem najlepszy..nikt nie doceniał tego..potem gdy już zaczął się etap poszukiwania własnej drogi życiowej brzydka twarz zabrała mi szansę na normalne szczęśliwe życie..w liceum nie chodziłem do szkoły wagarowalem.lenistwo?odbiło mu? Nie..poprostu nie byłem akceptowany przez klasę..każde wejście do szkoły wiązała się z przykrymi opiniami czy komentarzami..nikt mi nie pomógł..nigdzie nigdy nie jestem akceptowany..nie mam przyjaciół ani bliskiej osoby..a marzę o dziewczynie która pokocha moje wnętrze..jestem przecież wrażliwy uczuciowy bardzo tolerancyjny inteligentny spokojny opiekuńczy..mam swoje zasady szanuje innych ludzi do każdego podchodzę z uśmiechem..niestety na ogół odwzajemnieniem jest odwrócenie wzroku czy pełen pogardy uśmiech..to naprawdę boli..chce być tylko kochany..jestem wysoki ponad 190cm szczupły..czy nie istnieje nieatrakcyjna dziewczyna która chce być też kochana?chce być całym światem dla chłopaka.mieć pewność że jej nie zdradzi?która chce chować się w jego ramionach przed tym złym światem?może napisze właśnie tu. .może dość tej drogi w samotności?

Gość oliwka śliwka 880808
ale pieprzysz, moja koleżanka zakochała się w chłopaku który dla mnie jest przepaskudny a ona w nim widzi najprzystojniejszego na świecie i nawet do głowy by jej nie przyszło że on jest brzydki. Nawet nie masz pojęcia jak ludzie mają rózne gusta. Jedno tylko odstrasza dziewczyny nie wygląd a duży brak niepewności siebie ze strony faceta.

Gość rozumiem, ze możesz sie nie po
podobac, ale dlaczego nie masz przyjacioł?

melikson14 nie przejmuj się komentarzami na swój temat. Bardzo mi przykro że tak Ciebie traktują :( Znajdziesz kobietę która Cie pokocha :) Nie myśl tyle o tym bo zwariowac idzie a co najgorsza myśli się potem o najgoszych rzeczach :( Staraj sie myśleć pozytywnie :) Pozdrawiam

Gość fikumikku
nie chce mi się tyle cztać więc odpowiem krótko Jest wart i to nie raz więcej od tych pięknisiii liczy się wnętrze człowieka :)

Gość Ale co robisz?
Studiujesz, pracujesz? Czy tylko w domu siedzisz i placzesz? Twoja opowieść skonczyles na wagarach w liceum:/

Gość SamotnyLat27
Brzydki chłopak przeważnie ma piekne wnętrze .. jako że jest brzydki i znajdywanie kobiet przychodzi mu z trudem to jak juz znajdzie bardziej szanuje to swoje znalezisko niż ten któremu wszystko przychodzi łatwo

Gość melikson14
Niestety nie da się nie przejmować opiniami innych..dziś mam mega niska samoocene..nienawidzę siebie i marzę o operacji plastycznej..przez to właśnie postanowiłem wyjechać za granicę by zarobić kasę na te operacje..obecnie mam mega depresję..myśli samobójcze..skończyłem technikum..chciałem iść na studia..ale wydarzyło się coś co jeszcze bardziej zniszczyło moje życie..ale to nieważne..myślałem że napisze tu osoba która czuje podobnie jak ja..jak można okazać swoje wnętrze skoro już na starcie jestem gorszy..kto chce poznać wnętrze brzydala..

Gość melikson14
Chciałbym pomagać innym..marzę o tym by w przyszłości gdy zacznę studia zostać wolontariuszem..przykro mi to powiedzieć ale poprostu znajomi wstydzą się pokazać z kimś takim..i nikogo nie obchodzą moje ciepło i dobre serce

Gość niewiemcomyslec
powiem Ci że tacy którzy są ładni nie zawsze są cos warci.

Gość werwerqrrrrr435345
melikson14 Stary ty to nie masz problemów tak naprawdę, ja na przykład jestem strasznie brzydki, chudy nie zaradny i do tego jestem jakimś analfabetą bo nie potrafię nawet tutaj jakoś sensownie coś napisać żeby się wyżalić, a ty jak widać piszesz dobrze, nie to co ja.

Gość melikson14
Ktoś się podszywa pode mnie nie wystawiam nigdy żadnych zdjęć..przykre że ktoś się podszywa w ważnym dla mnie temacie..

Gość melikson14
Koles niej trochę kultury i nie podszywaj się nie używam wulgaryzmów więc daruj sobie..założyłem temat bo może zauważy go osoba myśląca podobnie jak ja

Bardzo cenię i uwielbiam uczuciowych chłopaków.... Każdy człowiek jest wart uczucia niezależnie od wszystkiego. Nie jestem nieatrakcyjna, ale podoba mi się Twoja postawa. Jak co, jestem wolna.

Gość ;hslwgdsoiuwgsdipowdsgpiudf8i
Pamiętaj: każda potwora znajdzie swojego adoratora... Nie załamuj się. Masz piękne wnętrze. Ktoś Cię na pewno pokocha.

Gość melikson14
Do kaitana..przepraszam że napisałem nieatrakcyjna dziewczyna..naprawdę wg mnie każda dziewczyna ma namiastkę bogini..i jest piękna..nie znoszę osób oceniających innych tylko po urodzie..to strasznie puste..i strasznie mnie to drażni..brzydkim można być mając chamski charakter będąc narcyzem lub prostacki sposób wyrażania się..jeśli zechcesz napisać będę wdzięczny oto mój mail sebkas@onet.eu..tylko proszę zastanów się..naprawdę moja twarz budzi w ludziach raczej wstręt..to że może nie podobasz się niektórym chłopakom nie znaczy że jesteś nieatrakcyjna..ale jeśli napiszesz będę szczęśliwy

w dzisiejszych czasach jest bardzo mało ludzi myślących tak jak Ty. według nie jesteś świetnym facetem i niezaleznie od tego jak wyglądasz, znajdziesz super dziewczynę, dla której będziesz całym swiatem :)

Gość melikson14
Baśka dziękuję za słowa otuchy..proszę o podszywa by choć nie pisał tak wulgarnie do kobiet bo to świadczy o nim jakim jest prostakiem..przykre..

tak myślałam, że to podszyw, bo nie uważam, żeby taki facet jak ty pisał takie teksty

Gość doopabierzgo
hehe, ale macie kurde problemy. JA jestem dojrzałą kobietą z dorosłymi dziećmi. Mąż już w odstawce, a kochanek na topie. Kochanek jest maskrycznym brzydalem. Niby ma 48 lat ale wygląda na 60... Ja zawsze lubiłam brzydali. Jednak ON jest wysoki(no może nie aż tak jak Ty) i ma ładne uszy, po których go całuję jak tylko z nim jestem sam na sam). Jest człowiekiem sukcesu, który jednak brzydzi się płacić za seks. Kocham go bezinteresownie - jeszcze w życiu nie dał mi kosztownego prezentu. Uwielbiam go bo jest bardzo męski. Ja rozumiem, ze czekanie do piećdzisiatki na swoją gwiazdę, to trochę za wiele, ale przecież na nic nie ma reguły. A i tak mój kochanek mówi, ze warto było... wyciagnij z tego wnioski. 🖐️

szczerze powiedziawczy, zdecydowanie wolałabym brzydszego chłopaka z piękną duszą, niż odwrotnie. jak dla mnie najbardziej seksowną częścią ciala faceta jest jego mózg, a więc inteligencja ponad wszystko.

Gość melikson14
Mój wątek musi kogoś potwornie drażnić skoro podszyw tak bardzo się stara już przecież używa wyłącznie wulgaryzmów..pozazdrościć intelektu..do basi..tylko uwierz mi takiego chłopaka nikt nie rozumie..zbytnią wrażliwość powoduje że te wszystkie opinię bolą o wiele mocniej..mam niebieskie oczy ponoć ładne..pewnie dlatego że wylały morze łez..naprawdę już nie wierzę że zasłuże na miłość..ktoś kto miał próbę samobójczą zrozumie..

doskonale Cię rozumiem. przechodziłam przez depresję właśnie z powodu wyglądu, niby mam wielu przyjaciół, przy nich jestem wygadana, odważna, zawsze uśmiechnięta, ale gdy wracam do domu zrzucam maskę i powracam do swojego świata zalanego łazmi.

Gość gbergrgzs
najgorszy okres masz już za sobą - dzieciństwo i dorastanie, wtedy rówieśnicy są okrutni a wygląd rzeczywiście jest miarą wartości człowieka. na szczęście to się zmienia wraz z wiekiem i z roku na rok będzie Ci łatwiej, bo wraz z dorosłością zmienia się punkt widzenia jeśli chodzi o kwestię wyglądu. ja jestem ładna, ok bardzo ładna a mój mąż przeciwnie, przystojny nie jest, kiedy go jeszcze nie znałam uwarzałam że jest brzydki. potem go poznałam, polubiłam :-) i zaczęłąm na niego inaczej patrzeć, stał się dla mnei atrakcyjny :-) sama nie wiem, jak to działa ale teraz ten facet strasznie mnie pociąga choć jego wygląd się nie zmienił

Mogę poradzić tylko tyle: nie rób nic głupiego i nie przejmuj się opiniami innych. Wiem, że to bardzo trudne, ale wierzę w Ciebie i mam nadzieję, że wkrótce znajdziesz wartościową kobiete.

Gość melikson14
ruchać mi sie chce, da mi któraś z was dupy kurwy?

Gość melikson14
chyba sie zabije

Gość melikson14
No super już dwa podszywy bosko..jesteście żałośni..do b. Ładnej dziewczyny..-niestety sytuacja się nie zmienia z wiekiem..nie zauważyłem żadnej różnicy..ciągle jestem tylko potworem z lochness..próba samobójczą była spowodowana wielką miłością..tylko że dla drugiej strony byłem tylko chwilowym pocieszycielem....depresja pozostała do dziś..też jestem osoba wygadana mam swoje zdanie na każdy temat..ale twarz przekreśla mnie nawet u osób których miałem za przyjaciół..

nawet nie myśl, że jesteś gorszy pzez to jak wyglądasz! wierz lub nie, pewność siebie może zdziałać cuda. Badź odważny i nie zmieniaj swojej postawy, a wszystko będzie dobrze.