Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

czuje sie troche gorszy od innych

Polecane posty

jak bym jakims cudem poznal dziewczyne to czul bym ze popelniam jakis mezalians dla mnie kobiety to fikcjia a wy jak czujecie to pytanie do prawiczkow ale nie tylko prosze o kulturalne odpowiedzi pozdrawiam :)

Gość jjgjgjgjggj
Nie czuj się gorszy.Pod wieloma względami jesteś nawet lepszy. Czemu - to już sam powinieneś wiedzieć. Zasługujesz na kobietę bo je szanujesz.

Gość jestes gorszy bo nie masz prac
y , i skoncz pierdolic o dziewczynie po co ci ona? co bys z nia robil jak sam nie wiesz co zrobic ze soba :O🖐️

Gość i masz racje. jak nie
znajdziesz pracy, usamodzielnisz sie, wstawisz sobie tych brakujących zębów z przodu, nauczysz się ortografii bo ty nie masz żadnych dziur w mózgu tylko nie chciało ci się w szkole uczyć bo jesteś leniem to nie masz szans, ani nawet nie powinienneś zawracać dziewczynom głowy bo jesteś pariasem społecznym.

Myślę, że mało kobiet na Ciebie zasługuje, bo zachowałeś prawictwo i możesz je dać tej jedynej.

"Nie czuj się gorszy.Pod wieloma względami jesteś nawet lepszy." Jak każdy bezrobotny co zamiast szukać pracy spędza czas na forum zakładając głupie tematy masakrując je przy tym ortografią na poziomie dziecka z porażeniem mózgu. Rzeczywiście, bardzo wartościowy jest :D

I przyczłapał Luzer. Pieniądze rodzicom z portfela już podebrałeś i wydałeś na kupony? :D

Gość terapeuta Loooosra
Symptomatyczne jest to: BleBle czuje sie gorszy- wychowywany przez samotną matkę w poszanowaniu do kobiet Loooooser czuje sie lepszy- wychowywany przez toksyczną matkę w nienawiści do innych kobiet, Darker czuje się raz lepszy , raz gorszy, raz spoko, a i tak żaden z nich partnerki nie ma.

Gość terapeuta Loooosra
a masz partnerkę? a to nic sie nie pochwaliłeś... :)

Gość a pisalem ze darker
predzej czy pozniej znajdzie laske 🖐️ ma chlop jajaa nie to co reszta pajacow z grona prawiczkow

Gość terapeuta Loooosra
na laskę w tym gronie nie ma szans tylko Looooser.

Gość gfjfgjf
nie rozumiem ludzi,którzy oceniają wartość człowieka przez pryzmat pracy,wykształcenia...too chore jakieś jest. A ja mam nadzieje ze looser znajdzie dziewczynę. Nie nienawidzi kobiet bo chciałby mieć tą jedyną ja jestem dziewicą i też czekam na tego jedynego

Gość następny nieudacznik?
"pracy,wykształcenia...too chore jakieś jest." to całkiem rozsądne szczególnie w przypadku 30 latków (ble ble looser) bez wykształcenia i bez pracy (od zawsze)

Gość mam rozumiec ze wszystkich
bezdomnych uwazasz ze sa bardzo wartosciowi i moglabys sie z nimi zaprzyjaznic? a zulow pod monopolowym rowniez? spoko rozumiemy 🖐️

Gość gfjfgjf
Nie,ale nie zakładam,że bezdomni to śmiecie.I tak,mogłabym sie z nimi zaprzyjaźnić. To takie dziwne?

Gość gfjfgjf
Każdemu noga sie może powinąć.I nie kazdy potrafi sobie radzić w życiu. Szczerze to bardziej wkurzają mnie zasrane snoby,które sie wywyzszają bo np. są bogaci albo wykształceni.A na tym wątku zalatuje mi takim właśnie snobizmem...

Gość gfjfgjf
a Wy to co..gardzić to umiecie,ale pomóc pewnie nie... żal mi was.

Gość pewnie sama jesteś nieudacznic
ą i tak się dowartościowujesz. wezmy takiego luzera... brat klon ble ble - nie ma pracy - nie ma wyształcenia - pasożytuje na rodzicach - wszystkie pieniądze wydaje na lotto - bo on przecież zasługuje na wygranie 6 mln - ma się za wartościowego - 24/7 na kafe :O🖐️

Gość gjgjgjg
Może i jestem.Wole już chyba być nieudacznicą niż gardzić ludźmi.. A co to tak w ogóle ma do dowartościowywania się? myslisz,że jak Ty dowartościowujesz się kosztem innych (uważanie innych za gorszych może dać ci złudne poczucie,że jesteś kimś lepszym) to ktoś inny też taki jest? Zresztą ty też musisz tu sporo przesiadywac jak wiesz ile looser tu przebywa.Nawet ja tego nie wiem a niemal codziennie tu zaglądam.

Gość a jak loooser gardzi
ludźmi 1. dobrze ubrany facet - pedał/żeluś 2. dziewczyna co uprawiała seks - kurwa, szmata 3. dziewczyna co się z kimś całowała - tak samo 4. ktoś o innych poglądach - ścierwo, szmata no ale według ciebie to takie wartościowe :classic_cool:🖐️

Gość terapeuta Looooosra
męzczyzna, który potrafi tańczyć- pedał, clown ludzie o poglądach nieskrajnie prawicowych - lemingi dziewcyzny chodzące na towarzyskie imprezy- puszczalskie ludzie potrafiący sie uśmiechać- głupki itd itp

Gość dziewczyno przestan bredzic
koles majac 30 lat bez pracy z takimitekstami jak ble ble czy luzer jest gowno warty a spoleczenstwo ma w powazaniu twoje odmienne zdanie na ten temat :O🖐️ jak tak sa bardzo wartosciowi to sie z ktoryms umow 🖐️

Gość Darker juz z 5 razy pisal
ze ma laske a potem ze sciemnial Wiec pewnie to znowu sciema

Gość luzer jej nie zeche
bo pewnie niedziewica :classic_cool:

Gość gjgjgjg
Co wy sie tak uczepiliscie tego looserra? Jest pepkiem świata czy co? Mnie chodzi ogolnie o bezdomnych i o ocenianie po wyksztalceniu czy zarobkach a nie o to,jakie wady ma luzer czy inne tego typu.On moze byc niewartosciowy ale nie dlatego,ze nie ma pracy tylko dlatego,ze tez gardzi innymi.

ma prace czy nie, nie wazne. Przelewa na forum to co ma w głowie, wystarczy...

Gość taki jeden facet27
czujesz się adekwatnie do sytuacji. To normalne że czujesz się gorszy bo po prostu gorszy jesteś ot co. Twoje życie i możesz to zmienić poprzez robienie czegokolwiek co poprawi twoją wartość i samopoczucie.

"koles majac 30 lat bez pracy z takimitekstami jak ble ble czy luzer jest gowno warty" niby jakimi tekstami co ja niby mowie takiego ze mnie dyskwalifikuje u kobiet ? ja nie jestem jakims zlym czlowiekiem staram sie byc pozadnym czlowiekiem nie obrazam ludzi staram sie usmiechac do nich jak ktos jest do mnie mily to ja jestem do niego raczej nie dyskryminuje czlowieka z powodu na kolor pochodzenie i orientacie seksualna a jesli chodzi o moje wymagania co do kobiet to raczej tez nie sa za duze poprostu chce ze by byla mila wesola dobra dla innych ludzi i zwierzat kobieta noi wolal bym ze by nie calowala ani nie uprawiala seksu dopiero co z poznanym mezczyzna nie wymagam dziewictwa byle by byla pozadna to tyle

Gość najpierw znajdz prace
potem laske 🖐️