Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30już30

Ból głowy moze byc oznaką ciąży??

Polecane posty

Gość 30już30

Ból głowy moze byc oznaką ciąży?? jestem w pierwszym dniu okresu, którego jeszcze nie mam :) boli mnie natomiast głowa, tak ściska jak obręcz, jakaś taka otumaniona jestem czy to ktoś tak miał na początku ciąży...??

Gość 30już30
halo..

Gość nie nie nie nie nie
na tym etapie ok, 4-5 tyg. tylko zatrzymanie miesiaczki i wzrost hormonow ciazowych zrob test ciazowy z apteki lub idź na badanie krwi

Gość aloj4885
może.. ale nie musi :) zrób test

Gość nie nie nie nie nie
a mnie tez dzis boli glowa...ach ta pogoda

Gość aloj4885
nie nie nie.. nie bądź hipokrytką.. to była pierwsza oznaka mojej pierwszej ciąży.. 1,5 tyg przed okresem zaczęła mnie głowa boleć, a w dniu @ puściłam pierwszego pawia. Teraz też mnie boli głowa.. od 2 tygodni.. nie wykluczam że to ciaża, ale raczej myślę że to cisnienie i pogoda..

Gość Wy jesteście chore
Ból głowy od razu wiązać z ciążą.Paranoja!!!Co to się dzieje na tym świecie:O

Gość aloj4885
Sama jesteś chora.. autorka pyta czy ból głowy może być objawem ciąży.. zatem może ale nie musi.. mogą być mdłości, bóle sutków, bóle pleców, pryszcze lub też ich nagły brak.. jest wiele objawów które mogą wskazywać, ale nie muszą bo może to być również kwestia hormonów, złej pogody, stresu, podróży... itd.. Niestety takie fora tylko nakręcają niepotrzebnie bo dziewczyny które u siebie ciąże podejrzewają nakręcają sie doszukując sie objawów a przecież to wiadome że się stąd nie dowiemy czy jesteśmy w tej ciąży czy nie. Ale te fora są też po to żeby się czymś podzielić.. emocjami.. Wiesz co to takiego? Bo po Twoich wypowiedziach widzę że nie bardzo.. Najlepiej jest zrobić test. Objawem może być wszystko.. nawet drętwienie palców u nóg! co nie oznacza, że jest się w ciąży.

Gość 30już30
jestem w ciąży !:) może to jednak była oznaka ciąży ten ból głowy...? a tak cos czułam......:)

Gość o matko co za
a moze to czysty przypadek? ciąza swoją droga a ból głowy od pogody? Super że ci się udało ale może nie ma co od razu zakładać że każda rzecz to objaw ciąży?

Gość nie nie nie nie nie nie
Gratuluję ciąży. Zyczę mało mdłości i braku bolącej głowy;-)

Gość 30już30
oj może i tak ale już wszystko rozważam na raz, jestem oszołomiona bo po pół godziny po odczytaniu wyniku testu no nie wiem jakoś to przeżywam jednak......

Gość 30już30
dziękuję:)

Gość loigtuikhjl
Mialam znajomą która zaczeła miec straszny ból głowy a w szpitalu sie okazalo ze jest w ciazy :) ma cócie