Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marioloola11

Kurs odchudzania - smaksylwetki.pl - kupić? pomocy!

Polecane posty

Gość Marioloola11

Witam Was dziewczyny! Trafiłam na stronę: http://smaksylwetki.pl/up/ , jak myślicie: warte jest to zakupu? bo to tak ładnie brzmi, boję się, że to kolejne oszustwo. Jak myslicie? bardzo prosze o podpowiedzi. pozdrawiam

Gość pewnie robisz reklame
dla mnie to glupota,szkoda kasy,duzo razy widzilam cos takiego,nawet nie kupujcie tego dziewczyny,wiem ze ktos zdesperowny kupi za 39 zl cos takiego,bo jak ktos sie odchudza to chwyta sie wszystkiego co moze mu rzekomo pomoc

Gość Marioloola11
nie, nie robie reklamy. Po prostu pytam o zdanie. Jest tu ktos , kto kupił ten albo inny podobny produkt?

Gość martade43
ten proukt jest super

Gość marta454kmty34
Niestety ja głupia się nabrałam. Oszustwo i tyle, wykonałam wszystkie instrukcje, zmarnowałam dużo czasu na to wszystko nie wspominając o pieniądzach. Dla mnie oszustwo, ale jak chcesz to Ty też możesz zmarnować kilkadziesiąt złotych.

Gość Marioloola11
rozumiem, a co dokładnie jest w środku ze nazywasz to oszustwem? jakas lipa? czy jakieś rady? dla mnei ten smak sylwetki wydaje sie okej

Gość marta454kmty34
Ogólniki za przeproszeniem pierdoly.. To jest właśnie smak sylwetki, oszustwo, wyciąganie pieniędzy od tych co mają problem z nadwagą! Nienawidzę jak ktoś wyciąga moje pieniądze i żeruje na moim nieszczęściu! Smak sylwetki to według mnie ściema i oszustwo..

Gość Marioloola11
dobra , okej. A moze tylko tobie nie udało sie z tym schudnąć? same ogólniki sa w tym smaku sylwetki? a nie prosiłas o zwrot pieniędzy?

Gość marta454kmty34
Prosiłam ale bez skutku.. nie sadze by nie wyszlo tylko mi. smak sylwetki to dla mnie nic ciekawego, przede wszystkim nieskuteczne, ale nie musicie mi wierzyć, tylko zadajcie sobie pytanie po co miałabym o tym pisać jeżeli to nie prawda?

Gość kasia232aa
a u mnei działa doskonale! Polecam! kupujcie ten kurs jest super!!!! polceam!!!

Gość Joanna47
Ciekawe co piszesz Marta bo smaksylwetki jest sprzedawany od początku grudnia, więc jak moglas wykonac wszystko i nie schudnac ? ja na to potrzeba minimum miesiąc ? nie udaje Ci sie to krytykowanie za bardzo, smak sylwetki jest super jak dla mnie, na kolezanke nie podzialal , ale moim zdaniem nie stosowala sie do regul, ale napisala i oddali jej wszystkie pieniadze w 3 dni

Gość fajnareklama
czlowieku, z kilometra widać, ze jesteś tego sprzedawcą bądź sprzedawczynią!

Gość wwrrr
Pierwsza rzecz, ktora przeczytalam na stronie teraz, to ze schudniesz 7 kg w mniej niz 15 dni. Sporo mniej niz miesiac. A dalej same bzdury. ''Sprawię, że Twój mąż/chłopak już nigdy więcej nie będzie szukał pocieszenia w ramionach "szczuplejszych" kobiet. '' :O

Gość Joanna47
człowieku z odległości widać że nie potrafisz czytać, więc wróć do szkoły a pozniej na forum

Gość fajnareklama
haha widac, ze początkujący - daje sie ponosić emocjom:) ludzie wyrażają na forum swoje opinie, każdy rozsądny wie, że w 15 dni nie da się duzo schudnąć bez uszczerbku na zdrowiu

Gość Joanna47
tłumacz to sobie jak chcesz ;d emocje czy cokolwiek, mam ubaw niezly dzieki tobie, ja po prostu napisalam żę widocznie nie wiesz o czym piszesz, bo z wypowiedzi widac ze nie czytales co tam jest napisane wali mnie to co czytasz miedzy wierszami w moich wypowiedziach i mozesz mowic ze na tym zarabiam czy cokolwiek, i tak gowno wiesz a nie prawde wiec jesli myslisz ze wyprowdziles mnie z rownowagi to zal sciska moje serce LoL

Gość Joanna47
i jeszcze jedno, nie mówię że takie efekty są do osiągniecia, bo też wątpie 15 kg w 7 dni ze to jest realne aby zrobić zdrowo, po prostu nie lubię jak ktoś nadinterpretuje fakty i dodaje cos od siebie, zaraz kojarzy mi się to z pewna partia polityczna

Gość EWaWa
juz p osamej stronir widac ze to naciaganie ludzi

Gość EWaWa
naiwnych kobiet ktore maja problem ze swoim cialem nie dajcie sie nabrac

Gość sylwia.kowal23
lipa !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość atreya
czy tam faktycznie sa jakies rewelacje nt dwoch hormonow, kt decyduja o wadze? a jesli tak, to co konkretnie? a moze ktos, kto to przeczytal zechcialby to odsprzedac po nizszej cenie?

Gość Anna Borowska
Witam, jestem autorką Smak Sylwetki. Atreya informuję Cię że to co próbujesz zrobić jest nielegalne, hasła są indywidualne przypisane do każdego imienia i nazwiska. Więc jak ktoś się podzieli będę wiedzieć kto to zrobił (logowania z różnych hostów) z imienia i nazwiska i nie będę się wahać wytoczyć sprawy o łamanie praw autorskich. Nie jesteś zainteresowana to nie kupuj i nie próbuj łamać prawa. Twoje IP zostało zapisane na forum i na wniosek policji ma obowiązek kafeteria je podać dlatego potraktuj to jako ostrzeżenie i pamiętaj że internet jest monitorowany w celu wykrycia takich nadużyć. Anna

droga Pani Anno borowska, choć podejrzewam że to imię i nazwisko jest tak samo fikcyjne jak dieta. Otóz zanim pani zacznie kmukolwiek grozić to informuje panią iż wykozystywanie wizerunku ludzi bez ich zgody są niezgodne z prawem, a na pani stronie widnieje zdjęcie osoby którą znam i nie omieszkałam poinformować o tym iż zostało ono skopiowane, także jest to kolejny dowód jakim oszytem jest pani i pani dieta!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny nie dajcie się naciągać na takie bzdury! idzcie do fachowego dietetyka! to daje najlepszy i najtrwalszy wynik odchudzania!

Gość kasia56owkska
I co Pani na to, Pani Anno?

Gość Anna Borowska
Pani garfi_eld, Pani swoim postem pochwala fakt łamania prawa autorskiego. Łamanie prawa autorskiego to zwykła kradzież, ja na to nie pozwolę i takie przypadki będą zgłaszane. co do zdjęć wszystko na licencji, nie widzę problemu.

Gość Anna Borowska
może troche oszukuje ale tylko trochę.. chce wyłudzić 30 złotych, to niewiele. prawda?

podszywaniem się pod kogoś tylko pokazujesz jak wysoko rozwinięta osobą jesteś, mały zawistny człowieczku, Polska to kraj w którym nie da się dogodzić wszystkim, nie każe nikomu kupować mojego produktu, zresztą cena jest śmiesznie małą za możliwość odchudzenia, więc jaki macie problem ?? taaa rozumiem, ten kto sprzedaje cokolwiek zawsze jest na straconej pozycji, bo odezwą się głosy tych co mówią że wszystko powinno być za darmo to prawdziwa żenada że idąć do sklepu nie dadzą mi za darmo chleba, prawda ?

Anna Borowska Witam, jestem autorką Smak Sylwetki. Atreya informuję Cię że to co próbujesz zrobić jest nielegalne, hasła są indywidualne przypisane do każdego imienia i nazwiska. Więc jak ktoś się podzieli będę wiedzieć kto to zrobił (logowania z różnych hostów) z imienia i nazwiska i nie będę się wahać wytoczyć sprawy o łamanie praw autorskich. Nie jesteś zainteresowana to nie kupuj i nie próbuj łamać prawa. Twoje IP zostało zapisane na forum i na wniosek policji ma obowiązek kafeteria je podać dlatego potraktuj to jako ostrzeżenie i pamiętaj że internet jest monitorowany w celu wykrycia takich nadużyć. Anna POJECIE JAK LYSY O GRZEBIENIU:D:D:D

Gość kasia56owkska
a jak usprawiedliwić strone, która udaje portal? http://www1.gazetacodzienna.com/ nie jest to żerowanie na naiwnych? Zresztą, podana wyżej strona jest kopia tej: http://e3.medicalnewsreporter.com/ autorzy o tym wiedzą? Zdjęcia na licencji na stronie http://smaksylwetki.pl/up/ ? Czyli potwierdza "Pani" to, iż nie są to osoby, które skorzystały z diety. Idąc tym tokiem myslenia, takich osób wcale nie ma. A co za tym idzie ta dieta nie działa. Jednak skoro, niby, smak sylwetki to taka super dieta, to dlaczego stosuje Pani tyle, wątpliwej uczciwości, trików marketingowych, ażeby ją sprzedać?