Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marioloola11

Kurs odchudzania - smaksylwetki.pl - kupić? pomocy!

Polecane posty

Gość Baska7828323
hehe ktoś Pani Ani robi pseudo reklamę :D bo wątpie żeby była tak głupia żeby tutaj się jeszcze reklamować po tym jak udowodniliśmy jej kłamstwo :D :D więc tak to wspaniała dieta hahaha tak samo jak i te http://www.odchudzanienazawolanie.pl/ http://dieta3d.pl http://dietadukana.co/ http://www.dieta36s.pl/anianadiecie-pl/ http://brzuchstop.pl

Gość milka21
Ja bym bardzo chiala ,zeby te dwie osoby Artur.... i monika.... opisali cos wiecej na temat diety , annie tylko: swietna dieta ,Kupujcie! jak ktos bedzie chial to sam ja znajdzie bez problemu ... Niech mi sie tu ktos ze stosujacych wypowie , bo ja sie napalilam..ale z kazdym takim komentarzem trace wiare w ta dietke...

Gość monika_zdajewicz
nabijałam się bo ta dieta jest nic nie warta, informacje tam zawarte są na darmowych stronach, strata kasy

Gość milka21
Taa ja wiem ,ze sa .. nic nowego w tej diecie nei ma ...Jedyne co mis ie podoba ,, i mam nadzieje ,ze zadziala to , to ze wiem ile czego mam jesc .. daje jej 2 tyg i zobaczymy ...

Gość fajnareklama
polecam! naprawdę warto

Gość dnius
warto?

Gość milka21
nie, to ściema

Gość milka21
ktos sie podemnei podszywa... nie napisalam ,ze to sciema... zobaczymy po paru dniach .. narazie stosuje. czuje sie dobrze i czekam na spadki...

Gość dnius
możesz opisac dokładnie co się tam znajduje?

Gość fajnareklama
teraz reklamuje się Ania przy pomocy nicku milka21 ?? żenada

Gość dnius
może ktos konkretnie powiedzieć, co znajduje sie w tym ebooku?

Gość milka21
filmy instruktażowe + tekst, tabelki itd,

Gość milka21
ejjj no co jest ... Juz Ci pisze co w niej jest .. kilka filmikow , kotre ogolnie przekazuja informacje ,ktore juz kazdy odchudzajacy sie wie.. Panie ,ktora w nich mowi , ma strasznie drazniacy glos ,ale przebrnelam przez to ... Dostalam tabele kaloryczne i ku mojemu zdziwieniu powinnam jesc 2140 kcal a nie 1000 zeby chydnac i czuc sie dobrze... jest test jakim jestes organizmem : bialkowym , mieszanym ,czy tez weglowodanowym... i tabele zywienia... Produkty ,ktore i w jakich proporcjach masz jesc... Dodatkowo sa informacje o zdrowej zywnosci i o niektorych porduktach... wyliczeni ile wody powinnam pic i to chyab tyle... ja czuje sie szuplej , mimo ze waga narazie nei reaguje ale jeszcze poczekm , bo troche puchne ... i teraz wlasnie jestem spuchneita... Ale bez sciemy i zadnej reklamy, to troche jakby dzialalo... ta faldka na dole brzucha jakby mniejsza... cierpliwosci jeszcze tydzien i podam wage ... Prosze sie nei podszywac pod mojego nika!!!!

Gość milka21
nie wytrzymalam... mimo,ze przed @ to jest pierwszy spadek..0,7 :))))))) musze szczerze przyznac ,ze troche tez slodkosci wpadlo... wiec sama jestem sobie winna, pewnie byloby jeszcze lepiej... pozdrawiam

Gość kasiulek-87
czyli to samo mozna znaleźć w sieci jako dziennik posiłków i samodzielnie dostosować diete do siebie. wystarczy wpisac wage i wzrost i program automatycznie wylicza wartośći jakie potrzebuje organizm. w ten sposób mozna łatwo zrzucic pare kilo (oczywiście przyda sie troche wysiłku jakiś trening aerobowy a z czasem i siłowy) przechodzilam juz to pare razy wiec jes w 100% sprawdzone i kolezanki tez sa zadowolone z tego planu które im ułożyłam na podstawie w/w programu :) jeśli ktoś ma jakieś pytania to pisać na meila kasiulek-87@go2.pl pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

Gość Atti 2000
Hej Hej nie powiem ja stosowałam diete Odchudzanie na zawołanie... NAPRAWDE SKRUPULATNIE i w miesiąc schudłam 8 kg w półtora 10kg. Też czytałam że to ściema i nie warto ale spróbowałam. Jestem prywatną osoba nie robię żadnej reklamy, ale widzę że niektórzy zachowują się jak dzieci nie spróbuje ale juz mówie że nie dobre. Choć po tym jak pani Anna zareagowała ciężko mi w ta dietę uwierzyć... a uwierzcie mi dziewczyny nawet odrobina ruchu nikomu jeszcze nie zaszkodziła... nie lubisz biegać- popływaj, nie pływasz- jedz na rowerze- za zimno na rower pćwicz choc pół godzinki w domu i to nie dla odchudzania ale na prawde lepiej sie poczujesz! Powodzenia kobitki w odchudzaniu!

Gość atomka
też podałam tam swojego maila to nie mogę się opędzić teraz hehe też bym chciała schudnąć :)nie wiem może kupię spróbuję ale czy to coś da ????

Gość milka21
Kasiulek napewno mozna wszytsko w sieci znalezc ... to jest wersja dla leniwych i nie umiacych szperac w internecie heheh Atti ladnie schudlas , moze i ja sprobuje sie troche przylozyc .. co do cwiczen to u mnie norma.. codziennie zaliczam kolo 1 h rowerka i 30m dywanowcow... Od cwiczen nie ma odstepstw , natomiast od diety ...no coz ...:/ pozdrawiam

Gość kasia56owkska
kupuj kupuj

Gość marekkupczak94
nie wierze w cuda... po prostu mniej żreć trzeba, dużo wody pić, spacerki uskuteczniać, a nie...brać tabletki i leżeć i pachnieć...

Gość Ana_ M
Witam wszystkich, jestem studentką dietetyki i z czystej ciekawości kupiłam tę dietę, aby sprawdzić co P. Anna proponuje. Ta dieta jest oparta na zasadach "dziwnego" żywienia. Określenie organizmu???- każdy ma podobny organizm, każdy musi dostarczyć dziennie 15% białka, ok. 30% tłuszczu i reszta to węglowodany. Założenie, że tłuszczu tylko 10% to jedno wielkie nieporozumienie. Każda kobieta potrzebuje tłuszczu do przemian hormonalnych, a wszyscy potrzebujemy ich pracy układu nerwowego. Węglowodany są potrzebne to pracy mięśni i mózgu- przecież te narządy odżywiają się glukozą. Najlepiej jest zastosować odpowiednią dietę ubogoenergetyczną o odpowiednio zbilansowanych proporcjach. Ja sama schudłam na takiej 30 kg, moja przyjaciółka ponad 35kg. Wiadomo trzeba trochę więcej czasu, ale za to efekty przy odpowiednim późniejszym żywieniu również utrzymują się nawet do końca życia. Życzę Wam wszystkim powodzenia, ale nie zapominajcie też o zdrowym rozsądku przy tym :) Ps. Nie dajcie się też nabrać na dietę 3D- jest ona żywcem ściągnięta z diety Dukana z niewielkimi zmianami.

Gość Marzena_Konal

może to nie jest kolejne oszustwo, tylko po prostu trzeba wiedzieć ze bez wyrzeczeń i ćwiczeń rezultaty będą żadne, nie istnieje coś takiego jak dieta bez diety, ja nie jestem ani dietetykiem ani specjalistą od odchudzania, a mam za sobą dietę na której schudłam 24kg w 5 miesięcy i nie wróciłam do wagi, miałam niewielkie wahania, ale trudno było to nazwać efektem jojo, wiec nikt nie będzie mi mydlił oczu, bardzo dużo czytałam o różnych dietach o zdrowym jedzeniu o zapotrzebowaniu organizmu na składniki pokarmowe, itd, mogla bym wymieniać bez końca, ale podsumowując bez pracy nie ma efektu,

Gość mendzik
Widzialam ze ktos pisał o diecie odchudzanie na zawołanie musze stwierdzić ze tez jej próbowałam i była skuteczna przynajmniej dla mnie , w ciągu tygodnia ubyło 3 kg (ściągnął mi chłopak z neta nie płaciłam :P) czułam sie super nie byłam głodna itd.. aleee... nie wiem dlaczego wylądowalam u lekarza z podraznieniem sciany bocznej żołądka bądź objawami wrzodów przepisal leki i przeszło ale przezyłam katorge takich skurczów zołądka nigdy nie miałam.... szok choc bardzo mi spasowała ta dieta boje sie jej juz :/ a szkoda bo było bardzo miło :(

Gość Ana_ M
Pani Marzeno, czy mogę prosić Panią o adres email (proszę napisać do mnie na poniższy adres), po sesji dogłębnie wczytam się w dietę, którą Pani udostępniła i napiszę co o tym sądzę. Aby nie było wątpliwości skonsultuję ją z moim promotorem oraz Dietetyczką z którą współpracuje od roku :). Mój email anna_mrozek@onet.pl Pozdrawiam :)

Gość anka103
a ta Bozena z tej strony ktora schudla ponoc 21kg tez jakos znajomo mi wyglada: W reklamie diety 3d ma na imie Magda i schudla ponoc 9kg w 13 dni http://www.dieta3d.pl/

Gość miloku
Ja sie poddalam .. dieta dzialala pierwsze pare dni byl malenki spadek... jak sie okazalo wody , a potem nic i nic i nic... pare dni temu porzucila dietke smak sylwetki na rzecz innej .. zobaczymy ...

Gość EwSt
Nie wiem jak działa smak sylwetki, ale stosowałam kiedyś "odchudzanie na zawołanie" i mi pomogło:) a to, że ktoś napisze, że pomaga ,to nie znaczy, że to reklama....