Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trufelq

Sprzeczka z narzeczonym. On chce kamerzyste na weselu a ja nie

Polecane posty

Gość trufelq

i w tym miejscu nie dojdziemy do porozumienia bo on koniecznie chce mieć wesele z kamerą i nie docierają do niego żadne argumenty dla mnie to jest naprawdę zbędny wydatek iż bardziej cenię sobie zdjęcia . a on oczywiście jest urażony bo dla niego fajne jest to że można potem obejrzeć co kto robił jak się bawił i najfajniejsze jest jak są zmontowane śmieszne sceny na koniec

Gość trufelq
poprostu mamy inne zdanie w tym temacie

Gość ja tez ze smierdzielem
zaczne od tego, ze ja w ogole nie lubie wesel, ale nie rozumiem, dlaczego sie upierasz na wesele bez kamerzysty?. bo Ty lubisz zdjecia, fotograf bedzie i Tobie to wystarczy?jak juz wydajesz tyle kasy na te impreze, to te 2 tysiace Cie nie zbawia,a skoro facet chce, to niech ma, najwyzej nie bedziesz tego ogladac. to tak, jakby on za pewnik uznal kamerzyste, a fotograf to zbedny wydatek.

Gość rrtjhhjuhth
ja tez bym chciala kamere na swoim weselu :) wiec go rozumiem. a Ty nie stawiaj na swoim ustap, chcesz miec fotografa - masz, on chce kamerzyste niech tez ma. ludzie jak teraz nie potraficie sie dogadac w takiej blahej sprawie to co bedzie jak beda prawdziwe problemy.

Gość Herodus Maximus
pewno chce uwiecznić noc poślubną i kopulacje.