Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahhatel

prezent dla nałogowego gracza PS3

Polecane posty

Gość hahhatel

Mam wielki problem. Mój chłopak uwielbia wszelkie gry na konsole i podejrzewam że ucieszyłby sie z prezentu który byłby związany własnie z tym. Gry odpadają bo ma swoja ulubiona. Co może sprawić mu przyjemność ???? pomocy

hmm skoro lubi ps3 to możesz kupić mu move do teego soniacza. Kierownica też byłaby niezła. A nie to kup cosplay z jego ulubionej gry ^^

Gry odpadają, bo ma swoją ulubioną... co Ty mówisz... przeszedł jedną grę, sięga po drugą. Normalne.

Gość hahhatel
no wlasnie tu się myslisz - bo kupił ostatnio inne gry i ciągle są w opakowaniu - ma swoja gre - gra online i z tego co wiem to tylko o niej gada z kolegami. Ja sie na tym zupełnie nie znam i nie mam pojęcia co mu kupić.... nie widzielismy sie miesiąc bo musiałam wyjechać i chce mu zrobić fajny prezent na święta. On twierdzi że ja jestem najlepszym ale ja chciałabym mu zrobić fajny prezent no i taki który by mu sie podobał.....

Gość hahhatel
tak dokładnie ta gra................

Gość hahhatel
co mam mu kupić?

Gość ech ci gracze :)
moj byly tez kochal wszelkiego rodzaju konsole... byismy razem 6 lat, wiec ode mnie uzbieral: - zajebiste glosniki (wiadomo, ze glosniki musza byc dobre dla gracza :) ) - jeszcze lepsze sluchawki ( glosniki okazaly sie za dobre, wiec musial miec sluchawki, zzzeby inni domownicy mogli zyc :) ) - wielkie pudełko na gry - takie czarne, metalowe, zamykane, z przegrodkami na plyty.. ma wszystkie gry posegregowane :) - dolozylam sie do monitora - kilka gier - jesli ma ps3 , to tylko oryginalne wchodza w gre niestety... i nie pamietam co jeszcze... ale przez te 6 lat niezle go wyposazylam :) w necie ogolnie jest wiele gadzzetow dla graczy (koszulki itd) mam nadzieje, ze podsunelam Ci jakis pomysl :)