Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Forever Alonek

Wkurza mnie że mam mało znajomych na Facebooku

Polecane posty

Gość Forever Alonek

i że większość stanowią chłopacy a mniejszość dziewczyny, a wśród tych dziewczyn jest tylko kilka ładnych (5). Wkurza mnie że nie mam wszystkich wpływowych osób w znajomych, wkurza mnie że ktoś olał moje zaproszenie. Może i o skórkę z gówna mi chodzi ale Facebook to jest jednak jakiś wyznacznik życia towarzyskiego, które u mnie nie istnieje.

żeby ,iec tych znajomych to trzeba wyjsc z domu i miec ich rowniez w ralu.. nie dziw sie ze cie nie chcą "mieć w zanjomych" jeśli nawet z nimi nie rozmawiasz

na Twoim miejscu bardziej martwiłabym się tym co masz w głowie :O 🖐️ kariery w dalszym życiu nie wróżę

ja mam 43 znajomych. znajomy, ktory po mnie ma ich najmniej ma 350. ialabym znajomych oksetki, ale soro mi jeden z drugim zaproszenie wysle, a na ulicy czesc nie poie, to pierdole, wyrzucam, bo bywalo, ze przyjmowalam o znajomych z miasteczka, z ktorymi nawet slowa nie zamienilm. terz juz w ogole takich nie przyjmuja. tak samo , sama nie wsylam: nauczycielom, rodzicom znajomych i przyjaciol.

Gość Forever Alonek
To prawda. Powinienem wychodzić do ludzi i z nimi gadać. Wszystko pięknie, ładnie, tylko jakoś się tak nie dzieje :/ Dlaczego? Ad2) Podobno życzenia na portalach społecznościowych są nic nie warte. Ktoś powiedział że ma 500 znajomych ale gdy miał złamaną nogę to nikt przyszedł go odwiedzić w szpitalu. Ale w drugą stronę to chyba można się posiłkować Facebookiem? To jednak jest jakiś wyznacznik, nie uważasz?

Fb po cholerę Ci to potrzebne.jest tyle nośników eletronicznych ,ze aż głowa boli:D

to pododawaj sobie jakis przypadkowych ludzi. Jesli to sprawi ze poczujesz sie lepiej.

Gość Forever Alonek
Chłopacy, chłopaki - obie formy są poprawne.

Gość jjjdwfgfd
chłopacy to we włatcy much i na podwórku

Gość Forever Alonek
Mniejsza o to. Ja chcę żeby się proporcje płci zmieniły w moim życiu.

Gość Forever Alonek
I tak zrobiłem. Pododawałem sobie przypadkowe osoby ale nie lubię tej sytuacji jak wysłałem zaproszenie, ktoś nie przyjął a później się z tym kimś spotykam.

Gość Forever Alonek
Wycisnąłem z Facebooka tyle ile się dało. Właśnie dostałem ostrzeżenie aby nie zapraszać nieznajomych.

Gość hmm hmm hmm
No faktycznie straszne, pochlastaj się.