Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalosnica

moje życie jest starsznie żałosne

Polecane posty

Gość zalosnica

Studiuje, pracuje nic poza tym. Przychodze siedze przed komputerem, poczytam cos, obejrze jakis film i tak leci moje zycie. Nie mam prawie znajomych, nie mam z kim wyjsc, z kim sie spotkac. Jestem starsznie samotna, chcialabym miec znajomych, moc z kims wyjsc, miec chlopaka, opiekowac sie nim, miec sie do kogo przytulic... Nie jestem brzydka, jest normalna, zadbana, dobrze ubrana mloda dziewczyna. Czemu tak jest?

Gość njkbn,,b v
takie czasem jest zycie, a skad jestes autorko?

Gość njkbn,,b v
wpadaj do lublina zrobimy impreze ;d

Gość zalosnica
do tego nie mam hobby, zainteresowan, moje zycie jest naprawde bezcelowe :(

Gość podaj gg
jesli mozesz

wyrzuc ten komputer i znajdz jakies hobby. Tam poznasz nowych ludzi i zycie znow bedzie mialo kolory

Gość zalosnica
ale jakie? :( nic mnie nie intersuje... szłam na studia myslalam, ze poznam ludzi, nawiaze wieksze znajomosci i nic, w pracy to samo :(

Gość moje życie jest do kitu
Mieszkam 50 km od Krakowa, chcesz się poznać, ale jestem chyba dla ciebie za młody. Mam 20 lat.

Gość oposum
trzeba umiec sie odezwac, kogos zaprosic na kawe do knajpki a reszta sama sie potoczy ile ludzi ma taki sam tok myslenia jak ty

Gość zalosnica
ale ja jestem bardzo otwarta, wygadana, niewstydliwa, mnie po prostu chyba ludzie nie lubia, bo juz nieraz propnowalam wszyscy ok, ok, ale na tym sie konczy, wiec ja nie bede na sily, skoro wychodze z propozycja, to ktos moze jakies konkrety

ciesz sie ze masz prace a ja ci proponuje zawrzec nowe zanjomosci,moze zapisz sie na jakies zajecia fitness albo cos innego moze tam poznasz ludzi jak ci sie nie spodoba to z tego akurat zawsze mozesz sie wypisac

Gość zalosnica
W styczniu palnuje to zrobic, bo teraz swieta i nie bede miala na to czasu :)

Gość wertyuijuhygtfrd
nie pociesze cie, a nawet moze zdoluje ale mam tak jak ty i juz nieraz probowalam to zmienic, chodzilam na rozne zajecia, kursy, sport i plus jest taki ze mialam zapelnione tygodnie, czulam sie dobrze, bylam wsrod ludzi, lecz wszystkie znajomosci byly tylko na te wybrane zajecia, a poza nimi dalej bylam samotna. kazdy ma swoje paczki znajomych, czesto jeszcze z okresu liceum. nie znalazla i mysle ze juz nie znajde takiej paczki z ktora moge spedzac czas, z ktora moge wyjechac na wakacje

Gość jueses ajoła
Na fitnesie tam chuja znajdziesz

Gość zalosnica
moje wspolokatorki zawsze mowia idziemy, idziemy narzekaja, ze siedzimy jak stare baby, a tak sa leniwe. Wiec ja im udowodnie, ze ja tak nie bede, bo mlodosc ucieka, zaraz po nowym roku wykupie karnet na fitness

chyba nie doceniasz tego co masz!!!!!!!!!! Niektórzy nie maja pracy, grosza przy duszy, a Ty to wszystko masz, wiec teraz tylko otwórz sie na ludzi i bedzie ok

Gość zalosnica
ja wiem, mam mozliwosci i czasowe i finansowe, tylko nie wiem na co je spozytkowac, bo ciagle mysle, co sama pojde do kina? sama do teatru, na wystawe :( tak zle samotnym byc

Gość zalosnica
musze je jakos wykorzystywac, cos robic, bo inaczej zmarnuje mlodosc i umre z samotnosci :(

Gość zalosnica
zalosne jest moje zycie, tyle razy probowalam je zmienic, a tu nic...zawsze komputer i ja