Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniqqqq

jakpokazac malej dziwce ze to MOJ facet???

Polecane posty

Gość moniqqqq

Ostatnio do naszego towarzystwa przyplatala sie jakas malolata Ma z 17 lat i 3 letnie dziecko Oczywiscie z dzieckiem siedzi babcia bo ta gowniara lubi popic i poimprezowac a tatus siedzi w wiezieniu I mala kurwa bez ogrodek poluje na mojego faceta!! Nie ma u niego najmnieszych szans ale strasznie mnie drazni jej zachowanie Nie chce z nia rozmawiac nawet ani tlumaczyc gowniarze nic Chce jej tylko jakos pokazac ze stapa po kruchym lodzie... Ja jestem z facetem 7 lat mieszkamy razem w innym miescie niz ona i jezdzimy na weekendy do rodzinnego miasta i juz od kilku tyg ona palęta sie obok nas..... Jak gowniare sprowadzic na ziemie??

a facet twoj to zauwazyl? mowilas mu ze to ci sie nie podoba? niech splawi to dziecko

Gość madra kamilka
A co masz robic? Ignoruj ja. Niech twoj facet raczej jej pokaze ze nie ma szans, w koncu do niego se przyczepila.

Gość tytytyty
no nie myślałam,że tu z tym przylecisz!!!!!!

Gość tytytyty
chciałam właśnie to samo napisac:D:D:D:D

Gość Eeerrr...
Nie rozumiem jak mogla sie po prostu przyplatac. Przeciez nie musicie spedzac z nia czasu jesli nie macie na to ochoty. Cos mi sie wydaje, ze Twoj facet jasno sie nie okreslil, ze nie odpowiada mu uwaga jaka ta laska mu okazuje, a Ty nie czujesz sie zbyt pewnie. Twoj facet musi to zalatwic, a nie Ty.

Gość moniqqqq
Towarzystwo jak towarzystwo hehe Moje rodzinne miasto to taka mala wiocha wiec ludzie nie maja co robic dlatego pija i tak sie to konczy potem... Moj facet zauwazyl owszem ale on jak zawsze stwierdzil ze nie bedzie sobie dzieckiem glowy zaprzatal do tego jest brzydka jak noc wiec obaw nie mam Ale ze jestem strasznie wredna i zaborcza to nie umiem tak poprostu jej ignorowac.... PS. moj facet nie jest pedofilem zeby sie z puszczalska 17 - nastka pukac....

Gość lm;lm;lm
mialam ostatnio podobna sytuacje, pieprzona 18stka caly czas zaczepiala mojego faceta, na fejsie, w pubie. to bylo takie niby subtelne wiec sie nie pzrejmowalam. do nocy kiedy to pocalowala mojego faceta. on byl strasznie pijany, odwazajemnil pocaliunek trwalo to kilka sekund wyrwal sie po chwili wrocil do domu od razu wszystko mi powiedzial, plakalismy razem, to byl koszmar, ale bylam wsciekla na nia. od arzu do neij napisalam, jakbym ja zobaczyla to nie recze za siebie. nie siedz w miejscu idz do niej porozmawiaj powiedz ze jest beszzceczlna i nie am szacunku do ciebie ani do waszego zwiazku ze nie ma tez szans wiec niech sobie odpousci

Gość no wiedziałam
że ktoś spełni moje marzenie i palnie głupi temat a to wy wcześniej dzwonicie do tej małolaty i mówicie gdzie i kiedy będziecie czy ona wynajęła detektywa coby was sczopić?

Gość lm;lm;lm
ps moj facet ma 36 lat. ona oklamala co ze ma 21 a ja dowiedzialam sie ze ma 18 wyobrazasz sobei??? patologia zeby 18stka latala za facetem 2 eazy od niej straszym..ech normalnie zajebalabym suke

Gość Eeerrr...
36 latek calowany przez 18-to latke, ktora "przez przypadek" byla tam, gdzie on pil i sie bawil haha Alkohol to zawsze dobra wymowka, ale w tym przypadku facet nie byl na tyle pijany, zeby nie pamietac, ze odwzajemnil jednak pocalunek po czym wyrwal sie z objec ladacznicy i placzac opowiedzial o wszystkim swojej dziewczynie, ktora mu wybaczyla, bo to przeciez byla wina osiemnastolatki! Brzmi jak serial wenezuelski. Ale jestescie naiwne dziewczyny! Pokusy beda zawsze i wszedzie, ale to zalezy od Waszych facetow, czy dadza sie skusic, czy nie. A co do roznicy wieku - nie ma nic lepszego dla podbudowania meskiego ego niz uwaga i pozadanie o polowe mlodszej laski, szczegolnie jak dobija sie do czterdziestki!

widocznie jesteś zazdrosna, skoro chcesz to ukrócić. Twój facet powinien coś z tym zrobić, nie Ty. Ale skoro nic nie robi to widocznie mu pasuje 🖐️