Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholerajasnaaa83

Ocencie duzo dziś zjadłam

Polecane posty

Gość cholerajasnaaa83

rano: 10 serek wiejski granulowany z 3 rzodkiewkami 12: 1 parówke drobiową 14: 2 udka z kurczaka z łyzka tartych buraków 15:30 banan 18:30 3 jajka sadzone z szynka 19:30 jabłko

Gość Tak...,.
2 udka kurczaka? Nie cofa ci się na samą myśl o tej ilości tłuszczu? Waże 52kg/175cm, więc chyba coś wiem na ten temat ;)

Gość Tak...,.
parówka? tzw cała tablica mendelejewa w skórce? 3 jajka? żeby ci wątrobe rozje*ało od hormonów? Przestaw się na sałatki i zdrową żywność.

Gość cholerajasnaaa83
ograniczam weglowodany uwazasz ze udko z kurczaka wielkości korniszona jest tłuste i tuczące :O w jajkach sa hormony? raczej cholestrerol;) wiecej hormonów jestw samym kurczaku

Gość cholerajasnaaa83
nie na raz tylko na cały dzień:P 175/52 kg..dla mnie to jestes baaaaaardzo chuda. no ale duzo zalezy od budowy jak ja wazylam kiedys 49 kg przy 170cm wzrostu wygladałam jak szkieletor:O

to ma byc duzo..?? ja potrafie tyle zjesc w ciagu godziny.. :) powaznie.

Gość cholerajasnaaa83
no ja tez tyle potrafie staram sie jesc duzo białka.. a ograniczac weglowodany:O..nieliczac banana

Gość ruda małpa xx
Zjadłaś maciupko i dziwne to Twoje menu...:D Teraz Ty oceń mój dzisiejszy dzień: 1. 6.30- banan, kawa z 3 łyżeczkami cukru. 2. 9.30-2 kromki chleba razowego z pastą makrelową+herbata zielona. 3. 12.30- talerz zupy z kaszą i jarzynką. 4. 15.00-udko z kurczaka, ziemniaczki, sałatka szwedzka,sok marchew-banan. 5. Pół paczuszki m&m's :D, zielona herbata,kilka paluszków... 6. Zaraz zjem jabłko i pomarańczę KONIEC NA DZIŚ :D

Gość asicka84
10:00 - serek wiejski, pół razowej bułki z ziarnami; 14:00 - 4 cukierki czekoladowe 16:00 - pół bułki z serem zółtym i kawałek kiełbaski na zimno 18:00 - pół słodkiej bułki

Gość cholerajasnaaa83
jestem na diecie:) cche schdunac 5kg ogólnie głodna nie chodze normalnie jak nie byłam na diecie potrafiam pierwzy posiłek ejsc 14-16 rano pijac tylko 2 kawy a potem zaczynałam..ziemniaki, miecho seuówka, potem chleb,, tosty z serem, kanapki z kiełbasa i tak do 24;) efekt pare kilo za duzo:D

Gość cholerajasnaaa83
ruda małpa xx ruda małpo..mysle ze całkiem spoko tym bardziej ze ejsz do godziny 18;) po tyg schudniesz 2 kg:D

Gość policz sobie kalorie
a lepiej zacznij uprawiać sport

Gość a co ja jemmmmmm
hmmmmmmmm 1. 2 grzanki czosnkowe 2. talerz rosołu 3. 300 g jogurtu + 200 g dżemu 4. musli 5. 2 kromki ciemnego chleba a i tak pewnie będzie ujemny bilans kaloryczny :O🖐️

Gość cholerajasnaaa83
chodze na fitnes 3 razy w tyg;] od ponad miesiaca w tym jedne zajecia sa to zajecia interwałowe czyli mega spalacz tkanki tłuszczowej;) mam170cm waze 62 kg;) chche schidnac z 4-5 kg..zeby potem ładnie rzeźbić ciało cwiczeniami;) nie umiem liczyc kalorii:D:P

Gość cholerajasnaaa83
:O

Gość cholerajasnaaa83
bo nic nie piszecie

12 - 3 jajka na miękko, 2 kromki z masłem 17 - filet z kurczaka, ziemniaki, buraczki ok 19 2 duże jabłka między czasie zielona herbata bez cukru i 2 kawy z mlekiem i cukrem

Gość maleska
to wam powiem po pierwsze 1. nie jesz owoców na noc tylko warzywa 2 gora 3 rodzaje 2. jezeli chcesz schudnać jesz wszystko z piekarnika badz gotowane 3. nie udka a piers z kurczaka badz indyka 4. wiecej warzyw 5.zero slodyzy jesli masz cisnienie na nie sa batony matrix dla sportowcow 6. intrewaly umięsniaja lepiej areobowo a pozniej tbc magic bar dopiero wtedy umiesniac cialo duzo wody pic niegazowane 1,5 litra jesli chodzisz na fitness spodenki neoprenowe kup zakladaj na dupsko i na swiczenia do tego mozesz dorzucic masc rozgrzewajaca therm line kup i l- karnityne dla sportowcow jeszcz normalne posilki bez przejadania nie wolno sie glodzic autorko jesz malo i zle za mao sily na cwiczenia nie masz?

Gość maleska
AUTORKO ZAMIAST SEREK WIEJSKI TO SEREK WIEJSKI LIGHT + GRAHAMKA ZERO PAROWEK!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAMIAST UDEK PIERS GOTOWANA Z WARZYWAMI W ZIOLACH BANAN DO POLUDNIA LUB RANO 18:30 JAJKA SADZONE Z SZYNKA?????????????????????? 19:30 JABLKO ????????? TOC TO SAME CUKRY NA NOC TEGO NIE SPALISZ BO JAK? JAK TAK JESC BEDZESZ NIE SCHUDNIESZ A TYLKO UMIESNISZ

Gość cholerajasnaaa83
to co jesc na kolacje zbym za poł h nie umierała z głodu:O?????

Gość kotka74-81
powalone jesteście ...grrrrr jak facet ma kochać to nie za kości ..no koszmar .....ja waże 47 ale bez diety i jak tyje to ma to w du.........