Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość aga14

pierwsza miesiączka itp.

Polecane posty

Gość aga14

hej, pomóżcie. mam 14 lat, moje piersi są ledwo widoczne, nie mam miesiączki. wszyscy piszą o jakimś śluzie przed miesiączką. często mam jakieś brudne majtki, takie żółtawe czy coś, ale nie sądziłam, że to śluz. śluz kojarzy mi się tylko z czymś takim klejącym i śmierdzącym, a to moje to wygląda jak po prostu jakieś siki, przepraszam za te określenia, ale mocz chyba brzmi jeszcze gorzej.. z resztą ten niby "śluz" mam już od trzech lat. napiszcie o tym jak Wy miałyście. w ogóle nie wiem co ja mam robić! piersi zaczęły mi rosnąć (boleć) w połowie 6kl. podstawówki, wtedy kiedy już wszyscy dawno mieli okres! teraz jestem w 2 kl. gim. ja niby się tym nie przejmuję, bo nie chcę w sumie mieć jeszcze okresu, ale trochę głupio, że jestem taka płaska i w ogóle inna. nie piszcie, że wszystko w swoim czasie, bo ja to dobrze wiem. jedyne co mi pozostaje to noszenie push-upów. nie noszę za dużych ,to by było głupie, tylko one po prostu dużo kosztuję. +jeszcze dodam, że jestem dosyć chuda, ważę 43 kg i mam 160 cm wzrostu. napiszcie co o tym myślicie, Wasze doświadczenia związane z pierwszą miesiączką ,jakieś dobre rady, jak Wam rosły piersi itp. dzięki, będę bardzo wdzięczna:))

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować