Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nena 29 elblag

Mój nowy facet genialnie gotuje, zaczynam się w nim zakochiwac

Polecane posty

Gość nena 29 elblag

normalnie szok! jest prawnikiem,ale jego pasją jest gotowanie to niepojete jakie pyszne rzeczy jemy on uwielbia gotowac, pichci szybko i super się to ogląda nigdy nie jadlam tak dokonałych rzeczy sa to rzeczy bardzo wykwintne, z kuchi francuskiej boję sie,ze przytyję, tak mi smakuje, ale nie mogę się opanować czy to możlwie,by powiedzenie przez żołądek do serca działało na kobiety?

zamawia w restauracji i udaje, że gotuje... przez restauracje do szparki :D

Gość nena 29 elblag
gotuje przy mnie :-)

Gość aaaaaaarwena
zazdroszcze, u mnie to ja gotuje choc tez niezle mi to idzie

Gość nena 29 elblag
w poniedzialek jedlismy np. pierś gęsia w sosie gruszkowym i z plackami z kapusty i anyżem, w srode polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowo-koniakowym z zielonym pieprzem, a dzis na obiad był łosoś pieczony w ziołach, kazdy obiad z winem, po prostu pycha, na podwieczorem zrobil ciasto diabelskie :) pychota a na weekend zrobi cos co mu szczegholnie smakuje, czyli schab aromatyzowany szałwią i czosnkiem

Gość nena 29 elblag
najciekawsze jest to, że nie daje jakiejs vegety i kucharka albo innnego szajsu. Dodaje konkretne ziola i przyprawy, nie miesza wielu, tylko konkretne. Ale to takie dobre potem jest ze szok. Boję sie stawac na wagę. Taki facet to skarb. Nigdy nie sądzilam,ze to będzie na mnie tak dzialało. To strasznie męskie.

moze to dana popisowe a potem mu sie pomysly skoncza...albo tobie kubki smakowe wysiada od tych wariacji :p

Gość paweł radomsko
facet co gotuje jest ciotą

Gość nie no wypasss
ja to musze byc mega burak, nie ma co

facet ktory gotuje jest ciota? powiedz to szefom kuchni z calego swiata ktorzy sa mulimilionerami dzieki byciu "ciota" :D

Gość sorry ale dla mnie
kiedys mialam faceta ktory przyrzadzal mi nieziemskie rzeczy, byl kucharzem swoja droga, tak czy siak...tesknie za tymi czasami, za pysznym obiadem po przyjsciu do domu...moj obecny maz nie lubi tego robic