Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieter95

Na co dziewczyna zwraca najczęściej uwagę u nieznajomych chłopaków.

Polecane posty

Gość Pieter95

Witam chodzi oczywiście o to co jest w temacie oraz mam pytanie do tego np. Czy jak idę sobie np. przez miasto i jakaś kobieta patrzy wzrokiem na mnie to czy po takim czymś poznajcie chłopaka jakim on jest ?

na pierwszy rzut oka to oczywiste, że wygląd. rentgena w oczach nie mamy. ja zwracam uwagę czy ciuchy są oryginalne... wiem to okropne, ale niestety tak mam :P cóż poradzić. fryzura też ma znaczenie, ale co kto lub. ja nie lubię postawionych na żel włosów. zapach ma ogromne znaczenie. naprawdę może zniechęcić a wtedy choćby nie wiem jak wyglądał to będzie mnie odrzucało. albo odwrotnie - wygląd średni a zapach piękny a co do drugiego pytania... jak poznać jakim on jest? można ocenić czy ciekawy, ale to po wyglądzie i pozie jedynie (ciekawie ubrany = kreatywny, skulony = zamknięty w sobie itd.). taka pierwsza myśl tyle, że powierzchowna ocena jest zwykle błędna. głupie pytanie.

Gość Pieter95
a co do włosów to lepiej jakby miał krótkie włosy czy takie średnie nie,że za długie ?

każda dziewczyna lubi co innego. dla jednej - lepsze krótkie, inna powie, że woli takie dłuższe takie jak ma obecnie ashton kutcher a jeszcze inna woli średnie jak np. Matthew Bomer

Gość ja szczerze to
zwracam uwage na oczy i usmiech :)

Gość CarrieBradshaw-Presston
zwracam uwage na penisa :classic_cool: