Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mi_mi_sio_wa

Czesc chlopaku , czesc dziewczyno! ! ...

Polecane posty

"Haha zabawne mimisowa, bo ten odcinek z komornikiem to u mnie w mieście był haha " Jak to przeczytałem, to przypomniało mi się, że jeden z odcinków "Superniani" był u moich sąsiadów :D

Mimisiowa:) No racja haha ale i tak uwazam ze dobrze sie skonczylo ;) a przynajmniej dla tego chlopaka :)

Lomu i jak dziecko juz normalnie sie zachowuje? :D Mi by bylo tak jakos dziwnie, zapraszac supernianie ;)

w sumie racja ,Geslerowa ladnie sie zachowala , chociaz ten makaron na nim , to nie bylo mile Lomu , hehehehe jesli juz mowa o udzialach w programach . Moja sasiadka wystapila z rodzina w DLACZEGO JA .. heheheheheh porazka

No to widze macie slawnych sasiadow, tylko pozazdrościc :D U mnie oprocz Geslerowej to nic sie nie dzieje ;) A tam makaron, gorsze rzeczy robila ;)

kontrowersyjna babka:) to fakt ten program dlaczego ja ... jest straszny , a Ci ktorzy w nim graja sa zalosni . Boze czego ludzie nie zrobia dla pieniedzy :):)

Ja kiedyś wziałem udział w programie TVNu (Gra Darwina to cholerstwo się chyba nazywało) i zgarnąłem dwie stówki za cały dzień siedzenia... Do tego żarcie za darmo :D Ale program chujowy...

Dobra wy sobie jeszcze pogadacie pewnie ;) a ja sie juz zmywam ;) Moze ten topik przetrwa :) Swoja droga na poczatku tyle osob bylo a teraz... No nic dobranoc :)

kojarze ten program:) mysle ze o tym samym mysle:) Ogolnie to te wszystkie programy sa smiechu warte , a najbardziej mnie smieszy lizodupstwo w Gotuj z nami tym takim programie na tvn co sie spotykaja 4 osoby i gotuja dla siebie. Do wszystkiego sie przywala ..

Prawdę mówiąc w TV oglądam tylko filmy, ewentualnie seriale, ale nigdy żadnych programów, bo to wszystko gówno warte.

Od tematu troszkę odskoczę. Gdzieś już słyszałem to, co masz w stopce, tylko w innej wersji. Coś o tym, że w każdym z nas są 3 osoby - ta, którą my widzimy; ta, którą inni widzą i ta, która jest prawdziwa

Irytujący troszkę w laptopie jest ten pad zastępujący mysz. Cały czas naciskam go nasadą kciuka :/

Hej ho, hej ho ;) Ja niestety oddalam się powoli do łóżka, więc Dobrej nocy życzę i Miłych snów :)

nie, no dupa... z laptopem nawet w łóżku od internetu się nie uwolnię :D

Lomu znam ten bol hehe;) ja tez wlasnie leze z netbookiem w lozku hehe:) nie ma to jak wygoda:) pozostalych Witam:)

Gość daetevatry
sossss soss, mame cie wdoopie :classic_cool: 🖐️

Dzień dobry :) A Ty Mimisiowa spać nie możesz, czy nie masz dziś potrzeby wstawania wcześnie? :classic_cool:

Witam witam :-D Lomu zasnąłeś z laptopem? :-D mi coś sie dzieje z komputerem,robi sie żółty monitor,nie wiem o comu chodzi,wogole złom okrutny

Niewygodnie się używa laptopa w łóżku. Będę musiał sobie podstawkę zrobić jakąś.