Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mi_mi_sio_wa

Czesc chlopaku , czesc dziewczyno! ! ...

Polecane posty

Czesc wam:) Ja dopiero wstalam:):) Jutro ide na spotkanie o prace jako recepsjonistka w hotelu :) zobaczymy jak to bedzie co do podstawki , kupilam sobie takowa , a ze jestem nie wygodna a podstawka mi sie wbijala zrezygnowalam .. kupilam w sklepie DELL taka nalepke chlodzaca zeby sie nie przegrzal jak leze i jest ok:)

Mam ręce, to sobie zrobię. Taką z regulowaną wysokością i kątem nachylenia. :classic_cool:

Hej hej :) Wiam nowych ;) Co tam u was? Wlasnie ja musze kupic sobie podkładke chlodzaca pod laptopa, bo go kiedys szlak trafi ;)

Gość mi_mi_sio_wami_mi_sio_wa
mi_mi_sio_wa = PRAWDAZAWSZECIEZABOLI

hej :) ta podstawka to dobra sprawa:) a ja sobie leze wlasnie i bede ogaldac na dobre i na zle po za tym nudy jak u was;)?

hej :) ta podstawka to dobra sprawa:) a ja sobie leze wlasnie i bede ogaldac na dobre i na zle po za tym nudy jak u was;)?

hej:) taka podstawka to dobra sprawa;) ja wlasnie wcinam batonika i szykuje sie na obejrzenie na dobre i na zle:) po za tym nudy jak u was:)?

hej:) taka podstawka to dobra sprawa;) ja wlasnie wcinam batonika i szykuje sie na obejrzenie na dobre i na zle:) po za tym nudy jak u was:)?

hej Mimisiowa :) Cos duzo tych twoich komentarzy, kafe sie psuje ;) A u mnie nawet dobrze.;) Nareszcie weekend!!! :D Teraz na necie siedze i tak przeglądam. Cos jakas dzis zmeczona jestem ;) A co tam u was? :)

Gratuluje Mimisowa! :) Super! Kiedy zaczynasz? Lomu pewnie odsypia koncert hehe :D A ja sobie ogladam telewizje i herbatke pije ;)

hej lola:) zaczynam od poniedzialkU:) jestem mega zadowolona:) a u mnie powolutku po za tym szukam sobie filmu jakiegos do obejrzenia:)

No to super Mimisowa ;) Na TVN leci super śmieszny film " O czym marza kobiety" Rewelacja :D

Dzieeeeń dobry wieczór :D Udało się odespać. Koncert rewelacyjny.

czeeesc:) to sobie pospales:) to fajnie ze koncert sie udal:) co po za tym u Ciebie:)?? ja szukam sobie filmu jakiegos horroru i ... przegladam od godziny chomikuj.pl i praktycznie wszystko ogladalam

Poza tym jutro (dzisiaj) do pracy idę :) A, co do filmów, to mam ten sam problem. Coraz trudniej mi znaleźć tak, którego nie oglądałem.

uuu nie dobrze a czym sie zajmujesz:)?? mnie tez ciezko zaskoczyc ... jesli chodzi o filmy ... od dwoch lat ogladam ,jeden lub dwa filmy wieczorami wiec ... jestem raczej na biezaco ogladales I spit on your grove ??? jesli lubisz horrory , mocne i realistyczne to polecam

dzień doberek :) Lomu do pracy jeszcze dzis?! Oj wspołczucie :) Mimisowa polecam Ci "proba ogniowa" taki romantyczny, jesli lubisz :) A poza tym to lubie "Iluzjoniste" i "Zapowiedź" moglabym to codziennie ogldac ;) A za horrorami nie przepadam ;) A co tam dziś w planach macie? :)