Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SAMOSIA123

Co dac synowej pod choinke??

Polecane posty

Dziekuje za wszystkie rady...ale! cholipcia! to wszystko nic! Synowa ma bardzo delikatna skore.Boje sie kupowac jakies kosmetyki do kapieli. Syna pytalam ! on sam nie wie ...co kupi zonie! Bilet na koncert nie przejdzie, jezeli juz ! to przydalby sie jakis fajny zespol z Polski! Ale , narazie nic sie nie zapowiada! Z dzieciatkiem! , jestem na kazde zawolanie! nie musze tego robic od swieta ha ha... Pomysle... o fajnej portmonetce lub rekawiczkach skorkowych! Pieniazki dajemy sobie na urodziny i imieniny. A swieta! to czas prezetow!!

Gość u7gbb
uśmiechnęłam się,chciałabym żeby teściowa chciała mi coś kupić pod choinke,chciałabym bo moja nie żyje,dobry był z niej człowiek nie wiem,może jakiś ładny zegarek?może bluzkę,wiesz jakie lubi kolory?może idź do sklepu zapytaj sprzedawczynię co się podoba młdym kobietom teraz jakie są fasony modne i kolory,ale poproś o coś bardziej klasycznego,skoro ona jest skromna i nie lubi się stroić,może to być biała bluzka...ja wolałabym czarną :)

Gość gośćviola
mam dwie synowe od 2 lat i najlepszym prezentem jest karnet do sklepu ...najlepiej takiego w którym lubią kupować...dodatkowo daję kosmetyki,bo znam gust moich synowych...jak masz dobre relacje z synową będzie zadowolona nawet z drobiazgu ...uwierz!!!

Gość gość
Dobrym pomysłem moim zdaniem jest bon podarunkowy Rossmana lub jakiejś galerii handlowej (sklepy ciuchowe, kosmetyki, książki) i wtedy synowa kupi sobie to na co będzie miała ochotę - chyba będzie zadowolona

Gość ladychanel
Ja też byłabym za bonem podarunkowym do drogerii, czy księgarni, na masaż. Moi byli teściowie nic mi pod choinkę nie dawali...

Gość golaość
TWIO teściowie nic Ci nie dawali a Ty im dawałaś prezety????

Gość synowa300
uwazaj z prezentem bo mozesz ja zrazić. Odradzam perfumy-nie wiesz jaki ma gust.Ile to ja dostalam nietrafionych:( Kosmetyki do kapieli zasugerują ze ma sie myc...pomysli ze jest brudasem.W gust ciuchow tez mozna nie trafic. Bilety do kina czy teatru...Hmm..To nie wypada.Nie wiesz czy ona chodzi do teatru...Ksiązka?-a mloda jest oczytana??? Moja kolezanka zawsze mi daje swoje ksiazki ktore dostała od kogos. Daj cos bezpiecznego ...Bon podarunkowy do douglasa czy Hebe. Albo bizuterię:) Mnie od zawsze cieszylo podarowana bizuteria.Nawet srebrna :) Zawsze dostawałam od cioć,babć i mamy,bratowej.Bizuterię, To jest elegancki gest,dosotojny .Branzoletka.nasyzjnik,kolczyki... Elegancki szlafrok,ciepły szal na zime i eleganckie rekawiczki. Albo cos zwiazengo z jej zainteresowaniami czy zawodem.

Gość Monter in love
Ja muszę kupić prezent pod choinkę dla dwóch przyszłych synowych. I co?? Muszę szukać.

Gość gość
Wibrator bo syn ma małego ptaszka:-P

Gość gość
To od teściowej synowa dostaje prezenty na Gwiazdkę albo urodziny???? Ja nie dostaję i nie wolno mi jej kupić nawet drobiazgu, bo teściowa nie chce się "musieć rewanżować".