Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SAMOSIA123

Co dac synowej pod choinke??

Polecane posty

Prosze mlode dziewczyny o podpowiedz! Co dac ? dziewczynie, zonie mojego syna, zeby sie nie zblaznic?? Prosze o pomoc.Dziekuje za kazda wskazowke.

Gość wredna małpa synowa
Może jakiś fajny perfum ? :) Albo książkę jeżeli wiesz co lubi czytać i o ile czyta :) W spehorze są fajne kulki do kąpieli ;)

Wiesz , perfum to rzecz bardzo osobista, a ja nie wiem jakich ona uzywa.Ksiazka , i owszem,Ale nasza malenka dzidzia, teraz tak ja absorbuje, ze kziazka puki co! odpada. No nie wiem!!Co kupic? zeby dziewczyna byla zadowolona! Kuleczki, odpadaja , mieszkamy w kraju w ktorym to takie popularne i znane jest. Ze mogla bym ja obrazic. Mlode Synowe! co wy, chcialy byscie dostac? Moze tak postawie pytanie! co chcialy byscie dostac?

Gość buhhah
strasznie

Nie jestem pewna..co do tego, jak sie mowiP perfum? czy perfumy?? Ale blagam ratujcie!! czas nagli!!!

Gość wredna małpa synowa
No trudno widocznie jestem burakiem... No wiesz dzieckiem pewnie nie zajmuje się ciągle a jak dostanie jakaś ciekawą książkę to zawsze znajdzie parę minut dla siebie ;) Albo zapytaj syna o czym ona marzy ;) Ewentualnie może coś z biżuterii?

Gość buhhah
proponuje porcję arszeniku

Ons, nie nosi zadnych ozdob! widze na palcu tylko pierscionek zareczynowy i obroczke! Jest bardzo skromna...i to mi jeszcze bardziej nie ulatwia. Ja z natury nie lubie kupowac prezetow, nie znosze tego!! Bo wiem co za tym idzie! W tamtym roku, kupilam jej bardzo ladny zestaw do manikiur! ale co teraz? jestem tym faktem lekko zdolowana. To bardzo dobra dziewczna, ale za ksiazkami raczej nie teges! Synowe CALEGO SWIATA ratujcie!!!

Gość wredna małpa synowa
Uwielbiam ludzi którzy nie wnoszą nic do tematu poza poprawianiem błędów :] Siedzą przed monitorem ze słownikiem w ręku i to chyba ich jedyna radość w życiu...

Gość yhyhyyy
wibrator lub kulki analne bo na pewno synek ma słaby sprzet

Gość wredna małpa synowa
To kup jej czekoladę i daj kasę w kopercie niech sobie kupi co chce ;)

Gość buhhah
Butelke dobrego wina.Tylko obczaj wczesniej jakiesynowa lubi :)

a dlaczego mam jej dac porcje arszeniku?? najgorszemu wrogowi bym nie podala! a gdzie? dopiero mojej synowej! Z ktora mam bardzo dobre relacje!! Jak mozna?? Widze ze masz ZE SOBA PROBLEM11

Gość Makarenaaaa
Ja od swojej dostane korale i bransoletkę...z takimi ciekawymi kamieniami....sama mnie zabrała do sklepu żebym sobie wybrała:))

Gość miki5522
Najlepiej to pozew rozwodowy od syna. Przeciez on i tak jej nie kocha

Gość Makarenaaaa
A może faktycznie jakiś zestaw - powiedzmy olejki do kapieli, skoro ma małe dziecko - to wieczorkiem takie relaks...

Gość Makarenaaaa
Matko - coraz głupsze mamy to społeczeństwo - niech to w końcu pierdyknie bo ja mojego dziecka w taki gówniany świat pchała nie będę

zapytaj syna - on powinnien miec pomysl zawsze takim neutralnym prezentem jest zestaw kosmetykow, paczka slodyczy,

Gość a co tu wyjasniac
bilety do kina, teatru, jakis koncert, z zyczeniami spedzenia mile czasu i zrobionego wlasnorecznie vauchera na "siedzenie z wnukami" na ten wieczor.

Gość ulubiona synowa
samosio - najbezpieczniejszy i najbardziej neutralny pomysł to zestaw kosmetyków typu balsam do ciała i płyn do kapieli/żel pod prysznic jakoś ładnie zapakowane, ale to dośc pospolite. Chociaż na pewno przydatne. Jesli pije kawę to jakąś ładną filiżanke do kawy, jeśli pije taką z ekspresu to młynek do kawy elekryczny (będzie mogła świeżutką kawę pić a nei każdy ekspres miele ziarenka), lub mieszankę dobrej kawy. Książka to też super prezent i nawet z malusim dzieckiem ma się czas na czytanie. Sama jestem młodą mamą i najbardziej ucieszyłaby mnie właśnie książka i np. podwójny bilet do kina (dla mnie i męża) i karteczka od babci, że "przejmie" dziecko na czas wyjścia:)

Daj Jej pieniądze. Zestawy kosmetyków tez mogą nie trafić w gust synowej.

myślę zę łatwiej kupić zestaw do kąpieli jakieś olejki lub oryginalne płyny może syn ci podpowie

widzę że nie masz z nią dobrego kontaktu skoro nie wiesz co nie za bardzo znasz i krępujesz sie zapyać co ją ucieszy

Gość Agdbjhbn
Jest zaabsorbowana dzieckiem, pewnie ma mało czasy dla siebie. Ja bym jej kupila jakis super zestaw do kąpieli, z tym platki itp+ świeczuszki. Taki duży zestaw. Rozumiesz. Tak, żeby miała chęć posiedzieć godzinę w wannie i sid po prostu odprężyć. Albo może zestaw dobrych herbat? Macie tam jakąś herbaciarnie? Może kup jej karnet na serie masaży? Albo weekend w SPA(to już niestety bardziej kosztowne, ale możesz złożyć się z synem)?

Gość emilianna
moze bon na masaz.. skoro dziecko tak ja absorbuje,czy do fryzjera ,lub na zabieg po ciazy badz relaksacyjny plyte ,bon upominkowy do drogerii

Gość vdxbgdgrhthdvhd
dobrze, że pytasz moja teściowa to tylko praktyczne rzeczy mi kupuje, a mnie krew zalewa, dostałam od niej w zeszłym roku jakies dziadoskie ręczniki ja bym sie ucieszyła z takich prezentów jak: - biżuteria (bransoletka, może być zegarek na pięknej bransoletce) - satynowy elegancki szlafroczek - jedwabna apaszka (są drogie kosztują około 100 zł) - skórzane rękawiczki (też około 100 zł) moga byc np. z futerkiem na zewnątrz, mnie się marza białe, tylko uważaj rekawiczki mają rózne rozmiary -skórzany, lakierowany portfel (rozwalił mi się) - torebka ( to juz w ogóle kosmos jesli chodzi o ceny) wiadomo wszystko zalezy od tego ile pieniędzy chcesz na to przeznaczyć, moja teściowa nie ma pieniędzy, rozumiem to ale i tak mysle, że z ręcznikami przesadziła

Gość emilianna
kurs ukladania kwiatow robienia sushi tanca karnet do klubu np na zumbe