Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyszka p

codziennie dostaję maile od róznych osób z Reader's Digest

Polecane posty

Gość szyszka p

że jestem wśród kilku osób wytypowanych do wygranej poł miliona i mam w coś klikać , zapisywać itd i pisza mi np -ostatnie ostrzeżenie, prosze nam wysłać wiadomość że rezygnuje Pani z wygranej pół miliona itd o co tu chodzi ? na prawdę wygram te poł miliona ?

O to do mnie codziennie dzwonią po kilka razy z Weltbild z ofertami, promocjami i nagrodami :o W ogóle już od nich nic nie kupię, wolę z Gandalfa albo z Empiku, przynajmniej kupuję kiedy chcę i nikt mnie potem nie nęka telefonami.

Na pewno nie wygrasz :D za to jeśli nie odpiszesz mogą przysłać Ci następną wiadomość na Twój koszt bo nie odpisałaś że rezygnujesz :o Za to jak odpiszesz wyrażasz zainteresowanie i oni będą ponawiać propozycję :p

Gość szyszka p
i w tym mailu automatycznie włacza mi sie tak niewyraźnie napisane bo litery są przez polowe jakies przesuniete że automatycznie zamawiam książkę Wspaniałe Świeta i zaplace 96 zł coś tam coś tam , cięzko się doczytać bo tak niewyraxny druk i mam kliknąć tak i załatwione a jak klikam nie to pojawia się napis że nie chcę wygrać pół miliona i samochodu i świadomie z tego rezygniuję

hehe :D ciekawe że jak ktoś chce koniecznie cos powiedzieć, a nie ma nic do powiedzenia w temacie, albo brakuje mu argumentów zaczyna sie dopierdaleć do błędów :D

Gość szyszka p
ja już nie zwracam uwagi na te trolle to nieszczęsliwe kobiety które pragna kogoś zgnoić