Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia.nie powiem jaka

Zakochalam sie w tej sukience!!! Co o niej sadzicie?

Polecane posty

A co sadzicie o tej - http://www.hm.com/pl/product/96052?article=96052-A ... najnowszka kolekcja versace dla h&m... bardzo oryginalna ale ma cos w sobie :) Dziewczyny, a ja nadal jestem najbardziej do tej czarnej przekonana :( smutna jest bo nie ma zadnych dodatkow,modelka jest ubrana tylko w nia i w nic wiecej... Tzn no zgadzam sie z Wami ze bardziej na wesele pasuje jasna albo kolorowa ale gdzies ostatnio czytalam ze mala czarna jest jak najbardziej dozwolona. Lubie krotki, male czarne. Po prostu wydaje mi sie, ze wygladam w tego typu kreacjach najkorzystniej. No ale ta od versace tez nie glupia i moze mniej popularna :)

Gość asdasfsdgdfg
autorko a co sadzisz o tej co ja CI zaproponowalam?

Autorko Mi z tych wszystkich pokazanych sukienek podoba się ta Twoja czarna I uwazam ze powinnaś iść w tej która Tobie się najbardziej podoba - w której będziesz się czuła komfortowo Nie słuchaj głupich komentarzy -ze czarna to na pogrzeb Bez przesady - tak piszą zazdrośnicy i ludzie bez wyobraźni Powszechnie wiadomo ze mała czarna to sukienka uniwersalna - niemal na każdą okazję Ja byłam ostatnio na weselu w marcu i połowa kobiet miała czarne sukienki + różne dodatki Wyglądały elegancko i ładnie Moja rada: nie słuchaj dziwnych komentarzy idz w tej czarnej

W takim razie nie rozumiem co znaczy pojecie szczupla :) Waze 49kg przy wzrosnie 169cm. Nie jestem anorektyczka, nie jestem gruba wiec nie wiem jaka jestem :) asdasfsdgdfg - powiem tak - za taka cene, nie spodziewalabym sie cudow. Troszke tandetna mi sie niestety wydaje. Dlatego wole kupowac w markowych sklepach bo wiem za co place.

Gość zegda
"Powszechnie wiadomo ze mała czarna to sukienka uniwersalna - niemal na każdą okazję " z czerwonymi dodatkami też? ha ha ha haha :D do burdelu, owszem

Gość zegda
asdasfsdgdfg twoja to już szczyt tandety... nawet bez czerwonych dodatków dziwką zajeżdża

adalis86 - no wlasnie ja tez uwazam, ze czarna sukienka jest bardzo kobieca i sexi, oprocz tego jest elegancka i pasuje na kazda okazje. Mysle ze byc moze to kwestia regionu. Moze w mniejszych miejscowosciach nadal pokutuje przekonanie ze kolor czarny to tylko na pogrzeb. Na moim weselu tez polowa pan byla w czerni i wygladaly bardzo elegancko i bil od nich wdziek.

zegda A co to za prostackie myślenie?Czerń plus czerwień = burdel party? Śmieszna jesteś...... Czerń i czerwien to bardzo seksowne połączenie Trzeba znać umiar oczywiscie Ale ta sukienka autorki jest ok

Sukienka jest ładna, ale ja bym jej na wesele nie założyła. Czerwień pasuje do czerni, ale tu z koronką wyjdzie zbyt wyzywająco. Może poszukaj innej czarnej bardziej jednolitej i wtedy jakieś dodatki czerwone.

Gość asdasfsdgdfg
autorko ok rozumiem:) zegda - pewnie twoja morda zajezdza dziwka :>

Autorko Ja jestem z małej miejscowości:)I uważam ze mała czarna jest bardzo dobrym rozwiązaniem na każdą niemal okazję No niestety dla niektórych czarna=pogrzeb dodasz cos czerwoneg=burdel różowa=barbie Wiesz Takie prościutkie myślenie:P

sylwia.nie powiem jaka Powiedz mi jakie to są markowe sklepy w których kupujesz? Wszystko teraz produkowane jest przez te same chińskie rączki i tylko różnią się metką, a jakością wykonania coraz mniej.

Gość jeżyk z jabłuszkiem
ta z h&m koszmarna a na wesele nie powinno zakładać się czarnych sukienek, no ale cóż, może prawniczki, lekarki i ludzie na poziomie tego nie rozumieją...

Jezeli uwazacie ze polaczenie czerni i czerwieni to tylko burdel to chyba bardzo malo widzialyscie :) Przeciez powszechnie wiadomo ze polaczenie tych dwoch kolorow to elegancja. Wszystko zalezy od tego co zakladamy. Jesli mowa o czarnej skorzanej mini i czerwonych kozakach za kolano to sie zgodze. Ja mowie o czarnej sukience w polaczeniu z czarnymi butami z czerwona podeszwa np o Christiana Louboutin'a , czerwona torebka i jakims ladnym dlugim lancuszku z czerwona przywieszka. Mysle ze malo jest tutaj osob ktore znaja sie na modzie i stylu. Mialam nadzieje ze jest inaczej :)

A dlaczego na wesele nie nakład asię czarnych sukienek?????????????????????? Bo ja słyszałam że białej nie wypada bo to kolor zarezerwowany dla panny młodej Ale reszta kolorów jak najbardziej

sylwia.nie powiem jaka No no:) Czarne buty z czerwoną podeszwą plus czerwona torebka....Będzie fajnie Właśnie grunt to nie przesadzić z tą czerwienią Ale widzę że wiesz o co chodzi:)Będziesz ładnie wyglądać:)

Gość jeżyk z jabłuszkiem
Ale też trzeba wyczuć okazję. I ubierać się stosownie do wieku. Czerwień i czerń jest dobrym połączeniem, ale dla leciwych kobiet. Dla młodszych o wiele lepiej prezentuje się granat i czerwień.

Gość Majonez Kielecki.
a gdzie chcesz w niej iść?

Gość ehsi
to kup sobie typowa mala czarna, na pewno bez rekawow wtedy bedziesz wygladala weselej, a nie taka cala w czeri na dodatek z koronki. Mala czarna jest ok, ale innego typu. I czern rowniez uwazam, ze na wesele jest ok, ale wszystko zalezy od fasonu. Na pewno nie tego typu i ta sukienka nie wyglada jak mala czarna jak ciezka czarna i przytlaczajaco smutna

Gość jeżyk z jabłuszkiem
bo przynosi się pecha państwa młodym ;)

Gość dfdffgghggfjhgh
oblesna ta suknia, czarna, brzydka, i jeszcze 170 zl.... ale jak ktos ma we lbie nasrane to niech kupuje

czerwien i czern dla starszych kobiet?????????Pierwszy raz słyszę:P Zawsze myślałam ze starsze Panie wolą jasne kolory, kwiatki, kratkę A nie takie sexy połączenia No ale może się nie znam PS: moja babcia w życiu nie nałozyła by czarnej sukienki plus czerwone dodatki bo twierdzi że....takie odwazne motywy to dla młódek!!!!!!!!

Gość zegda
Czerń i czerwien to bardzo seksowne połączenie Trzeba znać umiar oczywiscie Ale ta sukienka autorki jest ok nie na każdą okazję jednak są okazje wymagające nieco subtelności i są okazje kiedy burdelski styl jest jak najbardziej ok

Mysle ze mlodej kobiecie taka sukienka pasuje bo jest seksowna i podkreslajaca figure. No mnie sie podoba :) I bynajmniej nie uwazam zeby byla dla pani po 50 :)

Gość Majonez Kielecki.12
Na wesele nie powinno się zakładać czarnej kiecki - racja. Taki zwyczaj się już uchował wśród ludzi i tyle... na pewno będą krzywo patrzeć na takie coś... ja osobiście nie miałabym odwagi. Czarny to taki ponury kolor, kojarzący się z żałobą, pogrzebem itp. a wesele to raczej : radość, dobra zabawa... takie przeciwieństwo. Może właśnie dlatego nie powinno się zakładać czarnych kiecek .

Gość zegda
Zawsze myślałam ze starsze Panie wolą jasne kolory, kwiatki, kratkę A nie takie sexy połączenia No ale może się nie znam raczej nie znasz się starsze panie o których piszesz już odchodzą w zapomnienie dzisiejsze 'starsze panie' to już inna kategoria :)

Gość sylwia,Twoja sukienka najbardz
iej mi sie podoba i sama bym taka wybrala.To,czy sie Tobie podoba i czy Ty bedziesz sie czula w niej komfortowo jest w tej chwili najwazniejsze."Powage" sukienki mozesz ladnie rozjasnic dodatkami i makijazem.Bedzie ok. Tak z ciekawosci:ile masz w talii i biodrach przy takiej wadze i wzroscie?:)

Gość Niezdecccydowana
Zakłada się czarne sukienki. Owszem. Ale masz pewnie piękną figurę i mogłabyś ją bardziej wyeksponować. ALe najważniejsze, że Tobie sie podoba. I to jedynie Tobie ma się podobać. Chcesz to po prostu idź jeśli uważasz, że bedziesz sie w niej czuc super :)

Sylwia Jam mam podobna sukienke,ten sam materiał i koronki naprawde swietnie lezy tylko problem z praniem.Pralam recznie bo balam sie wrzucic do pralki i teraz wyglada duzo inaczej,zaczely wystawac niktki i wyglada na juz znoszona