Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia.nie powiem jaka

Zakochalam sie w tej sukience!!! Co o niej sadzicie?

Polecane posty

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-I2011/122017/583002/LACE%2BPENCIL%2BDRESS W kwietniu ide na wesele do kuzyki i wlasnie o takiej sukience marzylam. Doloze do tego czerwone dodatki i koka hiszpanskiego a'la Edyta Gorniak w teledysku do "To nie tak jak myslisz kotku" Cena tez jest bardzo przystepna wiec jestem zachwycona :) Taka sobie wymarzylam, szukalam i znalazlam :) Oby tylko byla dostepna w Zarze w Silesii. Pozdrawiam ;)

Gość kjfgdlgfd
bardzo ładna ale do takiej kiecki musisz być szczupła

Gość gberdtght
jest ok ale szału nie ma

Gość kjfgdlgfd
aha ale weź pod uwagę to, że jak będziesz tańczyć to w niej będzie Ci gorąco i się spocisz..

jestem szczupla. Nosze rozmiar 34 lub 36 w zaleznosci od rozmiarowki. Goraco byc nie powinno bo to kwiecien a sala jest klimatyzowana. Z reszta ja do tych cieplolubnych naleze :) Ciesze sie, ze Wam tez sie podoba :)

Gość Niezdecccydowana
Mnie osobiscie sie nie podoba. Troche mijasz sie z okazja, zaloz cos bardziej wesolego ;) kolorowego.

Gość pieszowolka
na ebay jest ich pelno, ja kupilam za 22 funty. fakt - cudowna jest :)

Gość szyszka p
to raczej pasuje na wieczorowy bankiet albo do galerii malarstwa ale nie na wesele litosci :O

Gość brzydka straszna
wlasnie na wesele kompletnie sie nie nadaje kojarzy sie bardz pogrzebowo sczegolnie, ze ta koronka jest okropna

Gość Niezdecccydowana
Moze cos takiego na wesele skoro jestes szczupla. Tylko one sa strasznie krotkie na tej modelce. Jeszcze zalezy ile masz wzrostu i sie wtedy okaze jak na Tobie moga wygladac ;) http://shop.mango.com/PL/p/mango/clothing/dresses/ruffle-drees/?id=53440363_25 http://shop.mango.com/PL/p/mango/clothing/dresses/mini-dress-with-a-scoop-neck/?id=53940363_51

Gość hańdxiak
trzeba mić troche dobrego smaku i odrozniać okazję rozumiem że zakochałas sie w tej sukience ale to nie oznacza że musisz ja zakladać na wesele jak baba sobie cos uroi to juz musi w to wleźć bez kompromisu i jeszcze pisze że własnie jest chuda i jej to pasuje , już wszystko sobie wmówi byleby to założyć

na wesele ?? na stype to ja rozumiem ,albo elegancka kolacje ,kiecka jest ok ponadczasowa klasyka ,ale na wesele ABSOLUTNIE !!

Dlatego mam zamiar ja troche ozywic zakladajac czerwone dodatki. Mam czarne wlosy, sniada cere i w czerni jest mi najlepiej. Ostatnio na chrzciny mojego dziecka zalozylam kremowa i nie wygladalam w niej tak dobrze jak wygladam w czerni. Na wiekszosc wesel zakladalam czarne suknie ktore wzbogacalam o kolorowe dodatki. Jestem osoba z dosc prestizowej rodziny i u mnie na weselu mnostwo pan (lekarki, prawniczki i ogolnie kobiety na poziomie) mialy czarne kreacje wiec nie sadze by to bylo jakies straszne faux pas. Uwazam ze duze znaczenie ma tutaj bizuteria, buty, torebka. Nie wiem dlaczego koronka kojarzy sie z pogrzebem? :) Przeciez koronka jest piekna i wrocila do mody :)

Sukienka jest ładna:)Podoba mi się:) Owszem trochę "smutna" jak na wesele Ale moim zdanie jak dobierzesz czerwone dodatki tak jak pisałaś to będzie całkiem dobrze:)

Gość werf
strasznie aseksualna, ale na pogrzeb będzie ok, bo tam nie trzeba epatować seksem

Gość zegda
czarna suknia z czerwonymi dodatkami to raczej pod latarnię :D

Gość skorpionka11111
szczupla to nie 36 tylko 32 34 , :( wiec jak nosisz 36 to jestes M-Medium

Gość skorpionka11111
nie no ta z mango jesli masz rozmiar 36 zrobi ci grube biodra odradzam

Gość ciepłaa kurtkaa
M medium to 38 jak juz cos a nie 36

Gość Niezdecccydowana
No ta ktora w mango ogladalas jest juz lepsza i jesli rowniez Ci sie podoba to idz w niej. :)

strasznie skromna.. Bardziej na pogrzeb sie nadaje niz na wesele I dla kogos starszego Jest poprostu smutna

Ale w takiej sukience wcale nie jest taki ważny rozmiar tylko kształty i nawet osoba w rozmiarze 40 może wyglądać bardzo dobrze jeśli ma ładną figurę :)

Gość xredas
koronkowa sukienka z czerwonymi dodatkami to już jak kurva z nocnego klubu która tańczy bez majtek na rurze jestes pierdoinieta i zero klasy i jeszcze jakie to kobiety na poziomie, prawniczki i lekarki , normalnie łelita jakbyś miała klase to załozylabyc jakąs firmową kreację z butiku mody

Gość skorpionka11111
nie sorry pracuje w swiecie mody ,wiec wiem ze M to kiedys byl 38 ,ale dzis 36, a kobieta szczupla to rozmiar 32-34, wiec patologiczne jest moze to ze wpierdalacie za duzo ciasteczek ,a nie rozmiar 32-34 :)