Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia.nie powiem jaka

Zakochalam sie w tej sukience!!! Co o niej sadzicie?

Polecane posty

Ciekawych rzeczy się tu dowiaduję No byłam na wielu weselach i na każdym była jakaś kobietka w czarnej kiecce I wyglądała elegancko i ładnie Nikt nie powiedział że niestosownie do okazji Boże gdzie wy mieszkacie?:P

Ciezko powiedziec bo przez urodzeniem dziecka mialam wymiary 86-62-93 ... Zawsze mialam na gorze mniej niz na dole :) Teraz chyba podobnie bo wrocilam do dawnej figury.

AUTORKO Moim zdaniem powinnaś nałożyc sukienke ktora sie Tobie podoba Nie słuchać tych opinii I tyle Msz sie czuc pięknie i wygodnie

Wymyslilam sobie cala siebie tego dnia :) Chcialam sukienke na stójce, z dlugimi rekawami lub 3/4, mocno dopasowana, do tego dodatki o ktorych pisalam no i ten kok ktory kojarzy mi sie z latami 40 :)

Gość Bartlebt the scrinever
adalis86 Ciekawych rzeczy się tu dowiaduję No byłam na wielu weselach i na każdym była jakaś kobietka w czarnej kiecce I wyglądała elegancko i ładnie Nikt nie powiedział że niestosownie do okazji Boże gdzie wy mieszkacie?... nie posraj się ty ą ę dziewuszko :D

Gość sylwia,Twoja sukienka najbardz
Masz fajna roznice talia-biodra,moze lepiej znalezc sukienke,ktora to wyeksponuje bardziej,niz ta koronkowa?chodzi mi o takie z wyraznie podkreslona talia.

Moim zdaniem nie warto pytać się o opinię w sprawie ubioru dziewczyn z forum Dlaczego? Połowa to małolaty które na modzie znają się tak jak dziad na ubijaniu masła Reszta dziewczyn ma najzwyczajniej inny gust i ciężko obiektywnie doradzić Tym bardziej że nie wiadomo jak wygląda autorka pytania Mam nadzieję że choć trochę pomogłam Wg mnie będziesz wyglądała ładnie:)

Lubie "nudne" sukienki bo wtedy mozna sie nimi stroche pobawic. Jesli zaloze sukienke ze swiecidelkami, piorkami czy udziwnieniami to juz jest koniec. Mysle ze jesli tylko ktos ma troche pojecia o modzie to z nudnej sukienki moze zrobic wisienke na torcie :)

Przeciez ona jest dopasowana i bedzie ladnie podkreslala talie :) Tak mnie sie wydaje :) Chyba ze masz jakies propozycje takich sukienek? Wlasnie takie osoby lubie, z ktorymi mozna normalnie rozmawiac, ktore nie wyzywaja, nie przeklinaja a jedynie staraja sie doradzic :)

Gość MalgośKa12048372945
Mnie sie podobaja wszystkie sukienki ktore pokazalas. Najbardziej chyba jednak ta czarna. Laska ma klase i styl co widac po zaprezentowanych kieckach a Wy ja opitalacie. Co za bezguscia na tym forum siedza. Z prowincji jestescie chyba. Ja jestem z Warszawy i pelno bab chodzi w czarnych sukniach na wesele, malo tego raz bylam na slubie gdzie panna mloda byla w czarnej.

Gość KarolajnaNiebieska
Mnie sie ta od Versace podoba :) mmm marzenie bo droga bardzo. Jak Cie stac to wybierz ta. Buty od Laboutin'a to tez moje marzenie ale chyba go nie spelnie poki co. Zazdroszcze Ci ze mozesz sobie na takie luksusy pozwolic. Mysle ze obojetnie czy zalozysz ta od versace czy ta z Zary i polaczysz to z ladnymi dodatkami to wyjdzie fajny efekt :) Pozdrawiam i zycze udanej zabawy!!!! :):):)

Gość Sami Su
Jest śliczna ja tak chorowałam na panterkę z H&M

KarolajnaNiebieska- Tez jestem fanka louboutin'a i musze sie powaznie zastanowic nad wyborem bo tez nie kupuje ich co miesiac. Pozwalam sobie na nie baaaaardzo rzadko bo ceny sa kosmiczne. Za to ciuchy uwielbiam kupowac w sieciowkach :) Dam Ci dobra rade ;) - ostatnio kupilam buty na platformie za 140zl wiec nie jakas horrendalna suma i sa tez piekne :) Ja mam troche fiola na punkcie butow i dlatego czasem sobie sprawie od louboutin'a ale to troche takie snobistyczne i pisze o tym tylko na forum a tak to raczej sie nie przyznaje ile wydaje na buty.

Gość sylwia,Twoja sukienka najbardz
sylwia.nie powiem jaka Lubie "nudne" sukienki bo wtedy mozna sie nimi stroche pobawic. Ja mam to samo zdanie.Wole "nudna" klasyke,ktora mozna ozywic dodatkami od tych udziwnionych.Zreszta,do mojej delikatnej:O urody te wycudowane i tak nei pasuja. Konkretnej firmy Ci nie podam,bo nie mieszkam w Pl i nie wiem,co teraz jest tam w sklepach,ale z doswiadczenia i obserwacji kolezanek o Twojej fogurze (mam dwie bardzo szczuple o podobnych wymiarach do Twoich:) ) moge polecic cos w tym stylu: http://www.vera-fashion.pl/category/portfolio/sukienka-viola/ http://www.vera-fashion.pl/category/portfolio/sukienka-ilona-czarny/ http://modbis.pl/product-pol-1004-Koronkowa-sukienka-Zoi-VIII-ekskluzywna-kreacja-na-wesele-Broszka-gratis-.html http://modbis.pl/product-pol-979-Sukienka-wieczorowa-Aneta-XII-satynowa-kreacja-weselna-.html http://modbis.pl/product-pol-681-Sukienka-Marina-II-satynowa-kreacja-wieczorowa-.html To powyzej to tylko przyklady,zeby Ci pokazac,o co mniej-wiecej mi chodzi. W sumie,po dluzszym przemysleniu,ta czarna koronkow,ktora Ci sie tak bardzo podoba,ladnie podkreslilaby Twoja figure.Jestes szczupla i nie bedziesz wygladac w niej,jak baleron. Ps.wybacz lekki chaos.Jestem w innej strefie czasowej i powinnam zaczac myslec o pojsciu spac;)

Gość KarolajnaNiebieska
To prawda, czasem za niewielkie pieniadze mozna kupic cos fajnego. Jak sie dorobie to tez sobie kupie buty od louboutin'a :) :):):) mimo wszystko :) ot tak dla wlasnej satysfakcji :) Tak sobie mysle autorko ze musisz byc piekna kobieta bo wyobrazilam sobie ta sukienke, te buty i tego klasycznego koka. Kojarzy mi sie z gwiazdami holywood :)

Gość aguśka;)
a mi się nie podoba, jakiś taki pogrzebowy klimat w niej jest nie kupiłabym jej

Ta ostatnia podoba mi sie najbardziej :) tylko moglaby byc minimalnie krotsza. Kochana no to nie zatrzymuje Cie juz :) U nas po 12 a Ty pewnie oczy na zapalki masz :) Idz spac i milych snow ;) Mam nadzieje ze do "zaklikania" jak to ktos mi kiedys napisal :) Pozdrawiam i dziekuje za mila konwersacje :) Wesolych Swiat! :)

KarolajnaNiebieska - To mile co napisalas :)

Gość Mnie sie srednio podoba
choc uwazam ze w autorce siedzi duzy potencjal i wyjdzie z tego fajna kreacja.

Gość keicam--odwrotnie
asdasfsdgdfg ta to dojebala :D czesto takie wiesiary widuje

jak sukienka za 160 zł może cos soba reprezentować ? nonsens :O zresztą wiadomo że zara sprowadza te najgorsze ciuchy jakościowo do polski lub te które sie nie sprzedały A ZDJĘCIA KŁAMIĄ może wygląda to ładnie ale w rzeczywistości pewnie łaszek ze sztuczną tandetną koronką jak na odpuscie moja siostra kupiła sobie sukienkę na wesele za 350 zł i było tanio , okazja a tu jakas szmatka która stara się być elegancką sukienką z prestiżem i w dodatku lekarki, prawniczki no sory , znam środowisko wyksztalconych eleganckich kobiet i na pewno nie przychodzą na wesele w sukience za sto pare zł jak jakaś podlotka chyba że ty jesteś jakąś czarną owca w tym towarzystwie a już przenigdy nie załozyłabym do czarnej koczowatej tandety czerwonych szpilek i torebki normalnie tak tirówki pod lasem wyglądają jak jadę autem to widzę i nikt mi nie wmówi że to dobra kreacja dla kobiety chyba strasznie ci zależy żeby jakiemuś facetowi kutas stanął i cie to dowartościowuje jako kobietę jeśli tak to ok , jesli to jest twoim priorytetem w życiu

aliksandra - Twoj wpis mnie rozsmieszyl :) Nigdy nie patrze na cene w ten sposob ze jesli cos kosztuje 1000zl to mi sie podoba a jesli kosztuje 100zl to jest brzydkie. Mam w swojej szafie rozne ubrania. Poczawszy od bardzo drogich do takich ze straganow bo np bylam na wakacjach i zauroczyla mnie jakas bluzka. Nie uwazam zeby Zara byla najbardziej prestizowym sklepem i nie uwazam tez ze jest tam jakas straszna tandeta. Jesli cos mi sie podoba i kosztuje niewiele to tylko sie cieszyc :) Jesli nie znajde nic w sieciowkach to wtedy bede szukala w drogich salonach, na to zawsze jest czas. A jesli oceniasz ludzi tylko jakie metki maja na sobie no to nie swiadczy to dobrze o Tobie. Przypomniala mi sie jeszcze taka histoia - kupilam raz w Czestochowie suknie za 1300zl , tez na wesele do kuzynki i wiesz co? rozeszly sie szwy. Takze nie cena i nie marka sa najwazniejsze. Jesli chodzi o polaczenie czerwieni z czernia to juz pisalam cos na ten temat i nie mam zamiaru sie powtarzac.

A teraz niestety musze opuscic forum. Zajrze tutaj pozniej :) Pozdrawiam i dziekuje za rzeczowe odpowiedzi :)

Gość poznanski kwiat polny
mi się nie podoba.

Gość OgóReK MałOsOlnY!
Wypowiem sie jako facet. Mimo ze jestem mezczyzna to temat ten mnie zaciekawil a autorka zaintrygowala. Ogolnie uwazam ze bedziesz bosko wygladala i nie sadze aby to bylo burdelowe. Sukienka klasyczna, uczesanie klasyczne, wszystko az ocieka gracja a Wy jakies dziwne jestescie. Zazdroszcze Twojemu mezowi. A te kolorowe kiece to sobie wsadzcie! Dziewczynie jest zawsze pieknie w czarnym.

Gość beidbeifjb
Jaki koles :D

Gość Olsa
Ojej ale sie rozpetala burza. To ja sie tez wypowiem.. Uwielbiam takie sukienki! Jest cudna! Sama nosze rozmiar 42 :) ale jestem bardzo wysoka, mam figure klepsydry i w takich sukienkach wyglada sie super jak sie ma talie. Szczuplemu to we wszystkim ladnie! Nie mam nic przeciwko czrni na wesele, na pogrzeb by weldug mnie wlasnie nei pasowala, te odkryte plecy nie pasuja ale na eleganckie wyjscie, jakim jest miedzy innymi wesele jaknajbardziej. Nie zalozylabym natomias czerwonych dodatkow takie zestawienie wydaje mi sie zbyt nachalne/ostre. Raczej poszlabym we fiolety, zielen, bordo, bez, szarosc A tak na zakonczenie dodam, ze to nie ma znaczenia jak sie ubierzesz, Ty sie masz super bawic i stroj ma pasowac do CIEBIE. Na kazdym weselu na ktorym bylam byly i eleganckie laski i takie wlasnie co uwazaja, ze Twoja sukienka jest za smutna, czyli wycekinowane kiczowate plastiki (sory laski) ale tez nie mam nic przciwko co sie komu podoba wazne zeby sie dobrze bawic!!