Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenka_zibi

MOJ CHLOPAK TRZESIE NOGĄ,

Polecane posty

Gość magdalenka_zibi

Witam kochane! Mam problem z moim ukochanym, a mianowicie z jego cholerna trzesawka nogi! Zawsze nią trzepocze! Siedzimy w kinie - trzepocze. Siedzimy ogladajac na wspolnej na tvn - trzepocze prawa noga. Siedzimy w restauracji, w kawiarni, w pracy, w kuchni, nawet na kiblu - trzepocze nogą. Trzęsie nią, jak cholera. Bardzo mnie to drażni... non stop góra-dół 100 razy na 30 sekund... opiera ją na palcach, siedząc i napier&&& równo. Juz nie moge tego zniesc! Wstyd mi przed znajomymi. Nie wspomne, ze lubi puscic baka, pierdnac soczyscie i oczywiscie pogrzebac se w nosku. Suszki co tydzien odnajduje po fotelem... POMOCY, mam go powoli dosc! JAk wyleczyc ta noge i jej trzepotanie i czym jest spowodowane. Za pomoc bede dzwieczna!

Gość jeju to chybA provo
tak to opisalas, ze mam ochote rzygnac:O

Gość magdalenka_zibi
nie dobrze, że puscisz pawia... ale dalej nie mam odpowiedzi! Pomocy! CO ZROBIĆ Z TRZEPOTANIEM NOGI MOJEGO LUBEGO !!??

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy.
a co ja mam powiedzieć jak mój facet trzęsie nogą, ale to jeszcze znoszę, gorzej jak obgryza paznokcie i skorki od paluchów, mówię mu, że ma tego nie robić, odwracam się, patrze a ten znowu to samo ;/ no jakaś masakra ;/

Gość magdalenka_zibi
Ale moj tez obgryza paznokcie i skorki... ale ostatnio trzepotanie noga mnie najbardziej denerwuje!! Co mam robic ?? Czym spodowodane jest TRZEPOTANIE NOGA!?

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy.
ja nie mam pojęcia ;/ nigdy tego nie robiłam ;/

Gość magdalenka_zibi
Rozumiem Cię, co czujesz, gdy on gryzie brudne paluchy! To straszne uczucie... masz jakis sposob na oduczanie? Moze smarowanie palcow czosnkiem podczas jego snu ?? Slyszalam, ze to pomaga! Moja sasiadka tak zrobila... ale wiecej jej nie widzialam ;/...

Chłopczyk Twój nerwice po prostu ma. Pewnie ciągle się stara na swój sposób pogodzić z tym jaki nie jest. czemu po prostu nie powiesz mu tego, że masz na tym tle coraz większą schizę ? Jesli lubisz takich wieśniaczków to gratuluję, mnie robi się niedobrze na myśl, że ktoś mi bliski tak się zachowuje ...

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy.
no chyba, że chcesz żeby Ci później czosnkiem pachniało w łóżku ??? :D :D :D moja kuzynka też kiedyś obgryzała paznokcie, poszła z tym do lekarza, lekarka przepisała jej jakiś specjalny lakier, którym musiała je smarować, ponoć jak tylko chciała je obgryzać, lakier nie był dość smaczny i to miało ją oduczyć ;) ale nie wiem czy to skutkuje na dłuższą metę... ;/ chyba tylko dla wytrwałych :D co do nogi - może to jakieś ADHD ??? ;/

Gość magdalenka_zibi
Dzieki za odpowiedz, juz wiem, co mam zrobic w takim razie...

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy.
zdenerwowanie irytacja zniecierpliwienie znudzenie