Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewdfewdwefwef

Moja kuzynka ciagle mnie kontroluje

Polecane posty

Gość ewdfewdwefwef

zamieszkalam z kuzynka na studiach . jestem na utrzymaniu rodzicow ,a studiuje dosc ciezki kierunek wiec nie pracuje moja kuzynka nie wiem czy robi to z zazdrosci czy nie ,ale ciagle mnie kontroluje , komentuje jak sie ubieram ,ze sie maluje mam faceta ,ona chce doprowadzic do tego ,zebysmy sie rozstali np robi awantury jak on chcial zostac na noc bo mowi ,ze ,, nie bede tu burdelu robic" i jak do niego ide to mowi ,ze doniesie moim rodzicom ,ze sie ,,puszczam" twierdzi ,ze robi to dla mojego dobra bo seks nie jest dla dzieci. ale ja mam 20 lat ! nie moja wina ,ze ja mam powodzenie ,a ona nie myslicie ,ze robi to z zazdrosci? co mam zrobic?

Gość ewdfewdwefwef
i jeszcze jak facet u mnie siedzi to ciagle puka do nas . a on ma 30 lat jest duzo starszy ode mnie on juz jej cos powiedzial do sluchu ,ale nic nie pomaga :( jak rozpowie rodzicom ,ze sie puszczam to nie wiem jak na to zareaguja ,a oni ja lubia nawet

A musisz mieszkać z nią? Zgłoś rodzicom, że Cię denerwuje i że taka zdenerwowana nie możesz się uczyć i że nie chcesz z nią mieszkać i po problemie. ;)

Gość selin dijon
zamieszkaj w akademiku

Gość ewdfewdwefwef
moi rodzice stwierdzili ,ze beda spokojniejsi bo ona taka rozsadna i wogole.. a dlaczego ktos mnie ma pilnowac jak mam 20 lat? owszem jestem na ich utrzymaniu ,ale nie pogodze pracy i studiow jak mam zaj do wieczora

Gość ewdfewdwefwef
ale za pare miesiecy moze sie uda ich przekonac do akademika. oni sie bardzo boja ze zajde w ciaze ,albo zejde,, na zla droge" ,albo zaniedbam studia

Gość NBA207
Możesz pracować w weekendy a jak Ci się nie podoba układ rodziców to możesz zmienić formę studiów na zaoczne i pracować przez cały tydzień. To już twój wybór.

skoro chcesz byc traktowana jak dorosla to czas zaczac podejmowac dorosle decyzje - wyprowadz sie - zamieszkaj ze znajomymi albo w akademiku

Gość selin dijon
a nie możesz liczyć na socjalke z uczelni? wtedy mialabyś troszkę kasy choćby na akademik, a na jedzenie i tak brałabyś kase od rodziców. nie wiem jak to jest w innych miastach ale u mnie akademik kosztował 300zł w 2-osobowym pokoju a jak ktoś miał socjalke to te 250zł z reguły dostawał

Gość youipoiop90p
Powiedz kuzynce, że wsadzanie nosa w nie swoje sprawy to bardzo brzydka cecha, a spędzanie czasu ze swoim stałym partnerem nie jest puszczaniem się. A także, że aby być blisko, nie trzeba od razu seksu uprawiać, że ona ma straznie brudne myśli. A ile ona ma lat? Podejmij dorosłą decyzję. Porozmawiaj z rodzicami o całej sytuacji, powiedz rodzicom, że masz chłopaka i ze kuzynka tak się zachowuje. opisz im caą sytuację ze swojego punktu widzenia, zani ona to zrobi.