Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adikojot1

Bilet,więzienie jak się odnaleźć ?

Polecane posty

Gość adikojot1

Dostałem bilet do oddalonego o 200km od mojego domu więzienia. Artykułu nie będę przytaczał ,bo nie każdy skojarzy. Ciężkie pobicie. Kilka wybitych zębów,złamana szczęka z pękniętą kością policzkową ,złamany nos n kiaków za ubliżanie mojej kobiecie. Mam do odsiedzenia 4 lata - Wawa Białołęka. Chciałem zapytać jak wygląda pierwszy dzień jeśli ktoś wie lub ma kogoś po takiej akcji. Chce dołączyć do grypsery ,ale nie wiem czy do końca będzie to dla mnie dobre. Najwcześniej mogę opuścić kraty po 1 roku i 9 miesiącach ,do rozpoczecia wyroku zostało 9 dni

Gość atakiuyje
nie czaje kto kogo pobil???

Wyjdziesz jako zupelnie inny czlowiek wiec naciesz sie swoim dotychczasowym zyciem.

Gość r9iufreu4
tak sie składa że mieszkam na ciupagi ale nie w więzieniu i jak zobaczymy twoją kobiete w odwiedziny to chętnie ją sklepiemy 🖐️ nauczysz sie szacunku synu

Gość adikojot1
r9iufreu4 nie będę dywagował z tobą na tematy kto kogo sklepie. Mądry przez internet jest każdy. Dostał chłopak który zbyt nachalnie próbował podrywać moją kobietę - jego ręce były zbyt niecierpliwe więc kolega został wyprowadzony,a później obity bo i skończyło się jak się skończyło. Na samej rozprawie niewiele mówił ,bo chyba bał się ,że nasz omylny sąd jednak da mi zawias ,ale okazało się ,że sąd rację przyznał pokrzywdzonemu i w sumie miał racji ,bo trochę przesadziłem. Co do życia mam kilku znajomych którzy właśnie odbywają kryminał,ale dostęp do nich mam mocno ograniczony i nie bardzo wiem jak rozgrywają się wewnątrz sytuacje.