Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rabiosssa

czy nie wkurzają was te topiki...?

Polecane posty

Gość rabiosssa

Mowa o deblnych topikach: kochaliśmy się bez gumy czy moge byc w ciąży? moja dziewczyna spała z moim kolegą czyje to dziecko? Czy ludzie są takimi debilami, czy tylko udają?

Gość dosdost
twoj dopiero jest debilny, nie sadzisz?

Gość rabiosssa
nie nie sądzę...

Gość b1eata
takich durnych jest sporo ja czytam te ktore mi pasuja

Gość dziewczyno
żal i jeszcze raz żal autorek takich tematów. zaśmiecanie kafe.

Gość makabrasarah
każdy pisze co chce - co Ci do tego. Jak Ci się nie podoba to nie czytaj. Co Cię wkurza - nie rozumiem... Pewnie najczęściej pisza to przerażone małolaty, które myslą, że znajdą tutaj odpowiedź. Jak Cię to wkurwia to pomijaj te topy

Gość sprzedam śpioszki dla dziewczy
no właśnie przerażone małolaty. i to świadczy o tym jaka u nas edukacja seksualna. a potem dziwić się gimnazjalistka z brzuszkiem.

Gość Ludzie na łeb upadli
...bo włażą z tymi cipskami do wyra każdemu, a potem pomocy szukają na forum, tak choćby ktoś miał ultrasonograf wbudowany w monitor i miał za pomocą nicka stwierdzic czy ktoraś jest w ciąży czy nie... TU kobiety naprawdę mają większe problemy, starają się latami o dziecko... jest to wkurwiające, szczególnie dla tych staraczek...

Ale przeciez każdy ma swoje problemy! Jak jestem za chuda to nie wolno mi narzekać, bo ktoś jest gruby, tak? Dla jednego problemem jest to, że spodziewa się dziecka a dla innego to, że nie może go mieć. Staraczki niech się staraja a małolaty niech sie martwią czy nie zaszły w ciążę. Nie czytajcie topików, które Was denerwuja - będziecie zdrowsze ;)