Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamtegodosc ... !

Chce sie wygadac ... troche dlugie ale potrzebuje rad !

Polecane posty

Gość Mamtegodosc ... !

A wiec mam chlopaka od ponad roku ktorego bardzo kocham i na ktorym mi bardzo zalezy ale no coz zawsze jest jakies ale .. z tego co on gada mnie tez kocha ii mu bardzo zalezy ale mysle ze nie widzi przeszkod w tym by mnie zdradzac! Jakis czas temu pisal z pewna laska ona w sumie zaczela romanse z nim gdy to zobaczylam to z nim zerwalam. On prosil mnie o to bym do niego wrocila, obiecywal ze juz wiecej mi tego nie zrobi i ze zrobi wszystko bym byla szczesliwa itp. Ok postaralam sie to wybaczyc gdyz to nie byla zdrada fizyczna...ale teraz jestem wrecz na niego wkurwiona i lekko zawiedziona. W ostatni piatek wybral sie razem ze swoja ex i z kolegami do clubu pozniej do pubu. Swietnie sie bawil. Gdyby nie jeden wspanialomyslny kolega ktory wstawil zdjecia z tej imprezy to bym pewnie sie wgl nie dowiedziala ... ;/ Na tych zdjeciach bylo widac jak moj facet trzyma na swoich kolanach swoja byla dziewczyne. Wkurzylam sie, zadzownilam do niego, ze nici z naszego spotkania, ze mam go dosc ii ze ma spadac do tamtej lafiryndy z ktora sie tak swietnie bawil. Reszte dnia nie dawal mi spokoju, przepraszal i prosil bym sie z nim spotkala.nie spotkalam sie dopiero pod wieczor on spotkal mnie miescie przypadkiem. Pogadalismy i niby mi wyjasnil ze do niczego nie doszlo. Troche mnie to uspokoilo ale na drugi dzien koszmar powrocil. Jego koledzy rozpowiadali ze on mnie zdradzil z ta dziewczyna ;/ on sie wyparl oczywiscie ... kurwa nie wiem co mam robic, chce z nim byc ale jak ma mnie zdradzac to lepiej by chyba bylo gdybym go zostawila. Powiedzialam mu ze jezeli mnie oklamuje i zdradza to i tak sie wkoncu wyda i tyle. Sama niewiem mam juz tego wszystkiego dosc... Prosze o jakies rady!

Zdradziła Cię raz emocjonalnie-wybaczyłaś , jakaś panna (w dodatku eks) siada mu na kolanka, jego kumple twierdza , że zdradził ...ja bym mu na Twoim miejscu nie dała kolejnej szansy , nawet jeśli Cię nie zdradził z tą eks podczas imprezki z kumplami , na własne oczy widziałaś jak sobie siedziała na jego kolankach...to chore:O

Gość Mamtegodosc ... !
Wiem, ze to widzialam i to tylko na zdjeciu bo gdybym zobaczyla na zywo to nie wiem co by sie tam dzialoo :/ Wiem , ze on sie z nia teraz nie kontaktuje w dodatku nagadal na nia wszystkim, ze to jest lafirynda ktora bez zbednej bajery da dupy kazdemu ii sie do wszystkich tam lepila nawet do jego kolegow. ;/

Wiem , ze on sie z nia teraz nie kontaktuje w dodatku nagadal na nia wszystkim, ze to jest lafirynda ktora bez zbednej bajery da d**y kazdemu ii sie do wszystkich tam lepila nawet do jego kolegow. ;/ ale to tylko o nim świadczy skoro tak wiesza psy na byłej , moim zdaniem robi to specjalnie abyś myslała , że wszystko to co mówili jego kumple jest nieprawdą ....

Gość Mamtegodosc ... !
Powiedzialam mu,ze jak ma mnie zamiar zdradzac to niech mi to powie bo juz mam tego dosc a on na to ze on nigdy nie mial zamiaru i wgl. Smieszne bo gdyby tak bylo to by sie nie spotykal z innymi laskami na dodatek ze swoja byla. Wiem jaka mam sytuacje nie mam klapek na oczach poprostu uhh nie moge tego pojac. On twierdzi ze mnie kocha ze mu na mnie bardzo zalezy i planuje ze mna przyszlosc to po co mnie zdradza ?? Szuka wrazen ?

On twierdzi ze mnie kocha ze mu na mnie bardzo zalezy i planuje ze mna przyszlosc Nie...człowiek , który kocha , któremu zależy tak się nie zachowuje autorko, same słowa to za mało, potrzeba jeszcze czynów, a u Twojego partnera z tymi pozytywnymi czynami to raczej na bakier;)

Gość Mamtegodosc ... !
Wiesz to tez nie jest tak ze ja nie czuje sie kochana, ze on mi tego nie okazuje bo tez stara sie i wgl. Chodzi o to ze jak mnie nie ma tam u niego to nie widze co on robi a on wtedy sie nudzii ii znajduje sobie laski ktore sa chetne. Ale nawet jesli mnie nie kocha to na co mu ja jestem potrzebna ? Skoro juz raz z nim zerwalam to mial wolna reke mogl robic co chcial a przez dlugi czas prosil mnie bym wrocila....

Autorko on z Ciebie "otwartą bramkę" robi, leci do innych a gdy mu nie wychodzi , wraca do Ciebie bo wie , że go zawsze z otwartymi rękoma przyjmiesz...dziwie się , że po tym wszystkim jeszcze z nim jesteś , dla mnie zdrada jest niewybaczalna , ani fizyczna ani tym bardziej emocjonalna , siadanie jakiejkolwiek dziewczyny w pubach , gdziekolwiek na kolanach mojego mezczyzni takze...

I mogę dać sobie reke uciac , że teraz znowu go do siebie "przygarniesz" , on bedzie dobry i kochany przez tydzien , potem znowu poleci w bok , znowu wroci z podkulonym ogonem i znowu go przyjmiesz z powrotem 🖐️

Gość jesteś naiwna autorko
Jesteście razem rok,a on robi Ci takie numery??? Po takim czasie wciąż powinien być w Ciebie wpatrzony jak w obrazek! Mam wrażenie,że znalazł sobie naiwną laskę(Ciebie),której wciśnie każdy kit,a na boku dyma inne panny. Bo Ty i tak mu wybaczysz.

Gość Mamtegodosc ... !
Z jednej strony chce z nim byc ale z drugiej nie... bo sie mecze bo mam zszarpane nerwy bo ciagle mysle czy mnie z jakas nie zdradza ... I chyba boje sie zostac sama ...

Nie ma się czego bać , poczatek bedzie najgorszy ,potem poleci jak z górki , trafisz na fajnego mezczyzne , ktory bedzie Cię doceniał i co najważniejsze TY będziesz dla niego najważniejsza, się ciesz , że slubu nie macie ani dzieci bo wtedy dopiero miałabyś problem.

Gość Mamtegodosc ... !
To co mam mu powiedziec zrywajac z nim : zrywam z toba bo siedziala ci jakas laska na kolanach zrywam bo twoi koledzy mowia ze mnie zdradzasz to nie jest proste wiem , ze on zle zrobil idac samemu na te impreze w dodatku ze swoja ex , wiem ze to nie wporzadku wobec mnie ale chyba jeszcze nie mam sil by to zakonczyc .. ;/ i to mnie wkurza

Gość Mamtegodosc ... !
Nie wyobrazam sobie byc sama teraz .. nie widywac goo ...to bedzie straszne w dodatku mamy tych samych znajomych

ja widzę , że jak grochem o sciane z Tobą autorko , no skoro nie chcesz go zostawić to z nim badz i czekaj cierpliwie aż znowu Cię zdradzi , az ponownie jakies baby beda siedzialy mu na kolanach a on bedzie twierdzil , ze tylko Ciebie kocha , na koncu kopnie Cie w tylek...ON...Idę .Powodzenia.

Gość kjnkjkdfjfk
ja miałam podobny przypadek i mój facet miał żal do mnie że ja wierzę obcym ludziom a nie jemu. Że nie ufam mu, że jestem zaborcza i zazdrosna a podobnie szlajał się z byłą sympatią i nawet jej miłość wyznał co mnie kompletnie załamało ale w jego oczach to nie bylo nic takiego i obwinił mnie że to ja głupia jestem , nie mam zaufania i jestem chora psychicznie. czy aby na pewno...?

Gość Mamtegodosc ... !
Bo trudno mi zerwac z kims kogo naprawde kocham ...

Gość Mamtegodosc ... !
to on tez mi powiedzial ze ja wierze nie jemu a innym .. a ja juz sama nie wiem kto mnie oklamuje tyle ludzi juz cos wymysla na koncu gdy spytalam jego kolegi czy to co mowi jest prawda okazalo sie , ze nie i ze to ja sie puszczam i zrobil ze mnie dziwke taki kolegow ma moj facet ..

Gość kjnkjkdfjfk
ale rani cię jego postępowanie, prawda?

Gość kjnkjkdfjfk
a co czujesz w sercu? Ja rozstałam się z moim facetem bo nie mogłam znieść tej sytuacji. Moj mi w końcu wykrzyczal że jego znajomość z byłą jest dla niego ważniejsza niż nasze relacje i po tym zdaniu wyprowadziłam go z domu bo mieszkaliśmy razem. Bolało a jakże ale miłość ma troszkę inne znaczenie moja droga choć sama nie wiem czy wlaściwie postąpiłam bo kochałam i kocham go nadal. Miłość od tak nie ulatuje jesli mieszka w sercu ale trzeba wiedziec na czym ona polega

Gość niezły ubaw
jego kumple pewnie mają z ciebie niezły ubaw,hehe!

Gość Mamtegodosc ... !
Mam 19 lat Czuje sie wkurwiona, zawiedziona, jest mi smutno ale wiem ze go kocham i mi na nim bardzo zalezy i ze jest dla mnie wazny. Wiem , ze te laski dla niego nic nie znacza ...wiem tez ze pomimo tego co robi jeszcze nie przeruchal zadnej .. choc calowania sie nie moge wykluczyc :(

Gość Mamtegodosc ... !
Hah jego kumple hmm no moze i maja ubaw nie wiem. Wczoraj jeden z nich napisal do mnie ze ja z moim facetem sie marnuje i mam pojechac do niego bo z nim nie bedee ze on lepszy i wgl ... ale dajcie spokoj juz wolalabym byc sama chyba A drugi kolega mnie pocieszal jak zobaczyl moja reakcje jak sie dowiedzialam ... Oni potepiaja zachowanie mojego faceta i nie wiedza czemu on tak robi majaac mnie

Gość Mamtegodosc ... !
Najlepsze w tym wszystkim jest to , ze jeszcze niedawno nasi znajomi mowili ze jestesmy super para , ze pasujemy do siebie i wogole a teraz juz nie wiedza co maja mowic