Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_barbie_

ciężarówki czy oczekujecie prezentu na Święta dla waszego dziecka w brzuszku?

Polecane posty

witam jestem w 18 tygodniu ciąży i zastanawiam się czy ktoś w ogóle wpadnie na pomysł aby kupić coś mojej dzidzi która jeszcze jest w brzuszku na Święta Bożego Narodzenia, nie mówię tu o drogich rzeczach ale o sam fakt. Jak dziecko się urodzi będzie wiele wydatków, nie wiem jak wy ale ja będę oburzona że inne wnuczki dostały a mój dzidziuś nie. Jak jest z wami ? :)

Gość no ro to
poważnie??

jeśli planujesz więcej dzieci to od razu zrób listę, żeby dla nich też coś kupiono, w koncu jak wszystkim po równo, to wszystkim!

:D :D :D :D nawet nie wpadło mi to do głowy żeby "oczekiwać prezentu", a już tym bardziej "oburzać się" jak ktoś go nie da :D

Gość pomocy dziewczynyyyy
nie wpadlam an to, troche to glupie, nie sadzisz? a zwlaszcza Ty jestes w 18 tygodniu..

Gość Kłoliberek
Dziewczyny przecież "barbie" to tylko projekt mający na celu ośmieszanie kobiet w ciąży:-O

czytam i nie wierze... Równie dobrze można kupować planowanemu dziecku prezent;/ Ja napewno nie oczekuje a jestem w 30tc...

Gość lizaaakchcem
hmmm a u mnie jest odwrotnie tlko ze jestem juz na finiszu 36 tydz mi idzie i wszyscy kupuja tyllko dla dziecka co oczywiscie mnie cieszy no ale z drugiej stronie o mnie juz nikt nie pamieta :(

Gość Autorko, myślę, że coś Ci
nieźle walnęło Sama mam dwoje dzieci, ale nie przyszłoby mi do głowy kupować prezentu gwiazdkowego dla dziecka w drodze, tym bardziej, że nie rodzisz na dniach. Spokojnie, dziecko jak się urodzi to dostanie prezenty z okazji urodzenia i na chrzciny i bez okazji i na święta, ale teraz jeszcze nie czas na to. Nigdy nie miałam takich pomysłów jak Ty.

Gość fajny temat
ja na taki pomysl bym nie wpadla, nie oczekiwala bym prezetu, ale mam przyjaciolke ktora w tamtym roku podczas swiat byla cos kolo 30tygodnia w ciazy. Kupilam jej osobisty prezet, kupilam prezet jej mezowi ( szlismy do nich na wigilie ) i kupilam prezet, ktory nie wiem czy mozna nazwac prezetem dla nie narodzonego dziecka, czy dla rodzicow, sama nie wiem - ocencie - byl to zestaw butelek tomy tippy z podgrzewaczem dla nich, tak poprostu. czy mozna to nazwac presetem dla nie narodzonego dziecka? nie wiem. Tak czy inaczej bym im to kupila i dala...

Gość Ja byłam w 37 tyg ciąży
w święta i do głowy mi nawet taki durnowaty pomysł nie przyszedł!!!!! Co za prostactwo...Współczuję mężowi bo pewnie ma z tobą 3 światy.

A ja byłam pozytywnie zaskoczona kiedy moi dziadkowie (w wieku ponad 70 lat) pomyśleli o prezencie dla prawnuka w brzuszku- byłam w 7 miesiącu, pod choinką leżały pieniążki dla małego:)Ale u nas cała rodzina była już zakochana w Wojtku zanim się jeszcze urodził:)

zresztą szwagierka też dała pod choinkę prezent dla dzidziusia i co w tym takiego dziwnego

Gość BOSZEEEE
pogielo cie :o kutfa

Gość b1eata
ja tez sie zastanawialam nad czyms takim ale rzecz idzie o moja siostre ktora ma termin na nowy rok ale zdalam sobie sprawe ze nawet jakurodzi w swieta to dostanie po powrocie do domu ab wiec nie kupuje