Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retretretretertt

zagrożenie w szkole????????????????????????

Polecane posty

Gość retretretretertt

u mnie w LO jest coś takeigo że jak masz chociaż jedną 1 to zaraz ma 1/2 np. ja z jednego przedmiotu mam cztery -1 i mam pytanko czy jak napiszę teraz test na 6 np to 2 mi psotawi??jak u was bylo?

jednym testem nawet najlepiej zaliczonym to jest stanowczo zamalo aby wyjsc z tatych lufek :o musisz kazda pałęcję pokryc minimum na 3 wedlug mnie

Gdybym ja była nauczycielką (a mam nadzieję od przyszłego roku będę) to by nie wystarczyło Musiałabyś poprawić przynajmniej na 3 poprzednie 1 Tak jak napisała toksyczna kobita

Gość retretretretertt
ja mam 4 - 1 i żałuję że na czas nie kułam,a teraz muszę się martwić..najgorsze jest to że ona odpytuje i to dodatkowy stres....

wcale kuc nie musialas aby na tego mierniaka cos odbebnic mazgroly na switku,calkowicie olalas sprawe, stąd ta patowa sytuacja, ale mysle ze masz jeszcze czas do podciagniecia sie

ahaa. moja cor jest w 1 technikum i z Chemi ma tego zeta .Mysle ze dzialowo z biologi powinnas pozaliczac, najpierw zglos sie ze chcesz napisac sprawdzian np o krwioobiegu (leukocyty,erytrocyty trombocyty itd) pozniej o ukladach chrzestnych kostnych , moze tkankach skornych , i tak stopniowo aby kazda lufke pokryc na te dst przynajmniej

Gość reuuhjkmkkm
ona pozwala tylko odp,ostatnio jedno dziewczyne cala lekcje pytala ,zamiast uczyc jak czlowiek a nam dac sprawdziany to ona pyta

Gość jakim trzeba być tępiszczem
żeby w 1 klasie technikum albo LO mieć 1 z chemii :D:D:D :o 🖐️

Gość dylemat.....
to wspólczuję z bioli, ja z tego przedmiotu oblalam na ustnym :-O

Gość reuuhjkmkkm
sama sobie wspólczuje

Gość jakim trzeba być tępiszczem
Przecież biologia to zwyczajne rycie na blachę podręcznika (no, może poza genetyką), czego tu współczuć?? :o Trzeba wziąć dupę w karby i zacząć się uczyć po prostu :o