Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaJednaaa

Co warto kupić rocznemu dziecku pod choinkę ????

Polecane posty

Gość TakaJednaaa

Proszę o rady Nie mam własnych dzieci a od choinkę muszę kupić dwóm maluchom prezenty dziewczynce i chłopczykowi Doradźcie co warto kupić jaką ciekawą zabawkę lub coś innego ???

Gość TakaJednaaa
A nie sądzisz że to chyba za wcześnie dla takich maluchów ?

Gość kaskadaaa
córa ma garnki i każe sobie nalewać soczek i z nich pije:)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Rocznemu to wydaje mi się ,ze moze jakąś fajna zabawkę grajaca...

Gość kaskadaaa
najlepiej po nocniku z fisher prica :) śliczne są te małe sedesiki

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
miałam to dla swojej coreczki...chętnie na tym skakała...

Gość mamamama27
jako matka 1,5 roczniaka napisze ci że synek mając rok to hitem były 1. teletubisie - pod każdą postacią, książki, bajki, misie 2. fontanna z piłeczkami - totalny hit 3. piłeczkowa żyrafa Fisher price a teraz planuje kupić zebre skoczka - więc tak na przyszłość też sie nada a zawsze możesz kupić tez sanki, albo jeździk

Gość TakaJednaaa
hm

skoczek dla 10 miesięczniaka? zamęczysz matkę jak będzie musiała trzymac dziecko, żeby sobie poskakało - taką zabawkę to w pełni wykorzysta dwu, trzylatek...

Gość polukitt
pluszaka na biegunach

piramida kubeczkow lub krazkow :> kregle lub instrument muzyczny jak flet, organki, bebenek

Gość d.r.i.n.k.
Praktycznie kazda zabawka jest oznaczona wiekiem wiec popatrz NA to i wybierz jakas zabawke oznaczona mniejszym wiekiem Bo wiem PO mojej corce ze zabawki nizej wiekowo bardziej ja interesowaly niz te NA row I wieku a mom zdaniem rozwija sie szybciej niz rowiesnicy.

Jak mój synek miał roczek to na gwiazdkę dostał od nas domek teletubisiów i śmiejącego się elmo (obie zabawki były trafione i służą już rok). Od rodziny z tego co pamiętam była jakaś kolejka na baterie (traf w 10 ale szybko ją rozwalił), gitara, klocki, grające samochody. Z tańszych prezentów polecam zabawki drewniane. Mój mały w tym wieku był zachwycony drewnianym pociągiem (koszt 30-40zł), a przede wszystkim drewnianymi rybkami na magnesie z wędką (koszt 13-15 zł). U kuzynki natomiast nie odstępował na krok od kasy fiskalnej.

Gość kjhkjwhef
w Ikea są pluszowe zabawki po 20 zl, moje dziecko je uwielbia

Z tego co zdążyłam zauważyć takie małe dzieci najdłużej zabawią się figurkami zwierzątek, szczególnie jesli jest ich dość dużo :) może być mała farma, zoo. Wadą tego jest to że albo jest to taki troche szmelc i kosztuje najwyżej z 10 zł, albo potem np zwierzątka Schleich za 36 zł widzę na allegro mały zestaw tzn kilka zwierzątek, a taki fajny duży zestaw to już dużo większy wydatek, ale zwierzątka są super zrobione, nie ma możliwości żeby sie połamały.

Gość gość
Zabawka grająca