Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FamilyTree

Co mi dolega?

Polecane posty

Naprawde sie martwie, a juz nie wiem co moge zrobic, cokolwiek co by mi pomoglo. A wiec moja "choroba" zaczela sie 2 tygodnie temu w niedziele gdy w pracy nagle zrobilam sie cala czerwona rece mi zaczely drzec, w glowie szum i zaczelo mi sie krecic ale po kilku sekundkach wszystko przeszlo. I tak od poniedzialku do ostatniego piatku dzien w dzien bylo to samo tylko juz bez tych czerwonosci, po prostu momentami mialam dziwne wrazenie w glowie mi se krecilo i serce szybko mi bilo. Ale myslalam, ze moze po prostu jestem zmeczona czy sama nie wiem co, tlumaczylam sobie, ze to nic powaznego. I wlasnie w temten piatek pojechalam na zakupy, stoje w kolejce i znowu to samo, cala czerwona goraco serce wali jak oszalale w glowie sie kreci, myslalam, ze zemdleje ale jakos wytrwalam, zaplacilam i odrazu po zakupach pojechalam do szpitala, chcialam sie dowiedziec co mi jest, lekarz zbadal mi serce pobrano mi krew, wyniki nic nie wykazaly, powiedzieli,ze mam sie uspokoic i tak oto wyslali mnie do domu i jeszcze dodali, ze jak dalej bedzie to samo to mam isc do swojego lekarza, w poniedzialek poszlam do lekarza, lekarka zbadala mi uszy, serce, puls opowiedzialam jej wszytsko co mi dolega, ona mowi, ze sama nie wie co to moze byc i tylko powiedziala ze za tydzien w poniedzialek mam przyjsc na kolejne pobranie krwi i wtedy ona ze mna skonsultuje te wyniki a i dala mi zwolnienie z pracy na 2 tyg. Ja po prostu jestem w szoku bo mam wrazenie, ze oni nie rozumieja, za ja naprawde sie zle czuje. Caly czas tylko musze czekac i czekac nie moge pracowac, nie moge normalnie funkcjonowac. Czy ktos kiedys mial tak samo ? A i jeszcze dodam ze moja temperatura jest za niska codziennie sprawdzam i caly czas mam od 34.8-35.5.

Gość czy mozesz opisać
to kręcenie się w głowie?Czy to było tylko takie dziwne uczucie, czy rzeczywiście swiat ci wirował?

Gość stomatoloszka nie wie
Ciśnienie, serce, nerwica, krążenie.. musisz czekać na wyniki.

Ja sama nie wiem jak to opisac, to nie bylo takie naprawde silne wirowanie tylko wlasnie takie "dziwne uczucie" chwilami nie wiem gdzie jestem i co sie dzieje ale to trwa doslownie kilka sekund. Lekarka powiedziala , ze cisnienie jest w normie. Nerwica? kilka osob mi to powiedzialo, moj tata mial nerwice taze. A i dodam, ze nie pije i nie pale. Myslicie, ze to moze byc jakis rak albo guz? To mnie tak martwi...

Gość czy mozesz opisać
dziwne odczucia w głowie mogą być przyczyną bardzo wielu schorzeń. Potrzebna jest szczegółowa diagnostyka. Wiem coś o tym bo właśnie trzeci miesiąc siedzę na zwolnieniu z powodu dziwności " w głowie. no ale ja jestem po szpitalu ( zabrali mnie po silnym kręceniu się w głowie) i po zdiagnozowaniu

Gość koalakoala
nerwica ...a to co cie spotyka przez kilka sekund dziennie to napady leku.

Oj, to naprawde nie ciekawa sprawa z tym. I co zdiagnozowali? Co lekarze powiedzieli, dalej tak masz? bierzesz jakies leki na to?

Gość czy mozesz opisać
no mi akurat zdiagnozowali zapalenie nerwu przedsionkowego, ale po wielu specjalistycznych badaniach.Lezałam na neurologii i wierz mi, ze krecenie w głowie moze byc spowodowane tysiacem chorób. nie słuchaj o żadnej nerwicy i tym podobnych głupotach. to moze być od serca ale również bolerioza, coś z błędnikiem , SM, mini wylewy itp itdDobry lekarz na pewno zleci badania . Ja miałam i tomograf i rezonans i rentgeny i badanie serca i punkcję i badanie okulistyczne i audiogram i wiele wiele innych

Gość karolikkk
Od 3 miesiecy mam straszne zawroty glowy. Mialam rezonas magnetyczny na szczescie OK. Jestem na lekach wyglada na to ze problem z blednikiem....zapisuaja mnie na fizjoterapie.... ale juz mam wszytkiego dosyc - ciezko tak zyc

Ehh ja sie chyba zalamie, to straszne tak zyc, masz racje karolik. A no to wydaje mi sie , ze czeka mnie duzo badan ... az sie zyc odechciewa.

Gość czy mozesz opisać
ja już powoli wariuję, głowa ciągle taka dzinwa,nie kręci sie co prawda ale ta "dziwność" dobija :( Czy ty cały czas masz to dziwne uczucie, czy przeszło juz?

Gość czy mozesz opisać
też zajrzę później.Szukam osób z podobnymi dolegliwościami ,żeby sie nawzajem powspierać bo życie z takimi objawami jest naprawdę ciężkie :(