Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona mamusia

prezent dla dwulatki

Polecane posty

Gość zagubiona mamusia

nie będę pytała o propozycje, bo właściwie chyba to bez sensu...Dla syna bez problemu wybraliśmy prezent na Gwiazdkę, za równo my jak i moi rodzice. Dla córki udało nam się wymyślić jeden prezent, natomiast z drugim mamy już problem. Moi rodzice co prawda kupili małej kredki i kolorowanki (ostatnio jej ulubione zajęcie), ale wydali na to 14zł i chcieliby coś dokupić małej. Ale kuźwa co? kolejną lalkę? przejrzałam zabawki na allegro itp i nadal mam pustkę w głowie...możemy zdecydować się na kupienie jej ubranka z kotkiem (będzie się cieszyła jak z każdego ubranka, na którym jest kotek), ale pytanie czy nie będzie jej przykro jeśli jej brat dostanie ciekawą zabawkę, a ona kredki, kolorowanki i ciuszek....już totalnie zgłupieliśmy...a Gwiazdka tuż tuż

Gość eveeeline
a ma zestaw małego lekarza? ja ostatnio kupiłam chrześnicy i była zachwycona, takie dziecko już potrafi się tym zabawic, zbadac misie lale i pół rodziny:) Na allegro są takie z dzwiękami bicia serca światełkami i bajerami,zresztą zwykłe też wspomogą kreatywną zabawę. Inny pomysł to farby do malowania palcami świetna i rozwijająca rzecz a dla malucha duża frajda

Gość retewrt
Moja dwulatka byla ostatnio zachwycona (i jest) dwoma prezentami: kolejką torową Wader z dużymi lokomotywami i wagonikami oraz dużym domkiem z rodziną lalek i pieskiem.

Gość dzieckoczesto
a moja słownikiem ortograficznym ;)

Gość ja kupiłam
bratanicy puzzle dla małych dzieci. Z ulubionym Kubusiem Puchatkiem, 24 elementy.

Ja bym wybrał zabawki edukacyjne. Domek z ludzikami do zabawy w dom.