Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszelinka

uczucie porazenia pradem w brzuszku

Polecane posty

Gość miszelinka

czesc wszystkim mamusiom mam taki problem jestem w 20 tygodniu i od kilku tygodni mam taka dolegliwosc tak jak by mnie prad kopal w brzuszek doslownie to takie samo wrazenie jak w momecie gdy ktos naelektryzowany dotknie w reke i przechodzi prad ja mam tak samo tylko w okloicy pepka czasem ja sobie siedze przy tv czasem jak sprzatam w roznych sytuacjach dzis wzielam na rece 5 miesiecznego synka kolerzanki i to to samo jest to straszne uczucie czasem w nawet zakle na glos w tym momecie z wrazenia co to moze byc od czego to czy ktos ma jakies pomysly albo mial tak samo to moja 2 ciaza i w 1 tak nie mialam pozdrawiam

Gość antiaaa
hej miszelinka,niedwno pytalam o cos podobnego, nie wiem czy ci chodzi o takie chwilowe uczucie zadrgania? ja jstem w 1 ciazy kolo 21 tygodnia,ale dziewczyny mi napisaly ze to jest normalne.moze tak dziecko sie odbija w swoim baseniku hehe:)

Gość antiaaa
mi sie zdarza to w roznych miejscach ale tez czesto kolo pepka jesli mowimy o tym samym:)

Gość miszelinka
hej nie to nie to ja mam typowe identyczne uczucie tak jak ktos cie kopnie ja sie witasz albo jak sie naelektryzujesz np na trampolinie i dotkniesz metalowej obwudki to tak samo pokopie cie prad pozdrawiam mam w pn usg moze cos mi powie