Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Co sądzicie o fiku miku?

Polecane posty

zebrala sie grupa lizodupcow i trzepia posty ,och i ach a to tylko zwykly nick jakich wiele :O

Gość kupcie smietany panocku
oj jaka dobra smietana,. no kupcie smietany, tylko dwa zlote za sloik

mądry inteligentny dżentelmen dla którego będę jedyną kobietą na świecie przystojny ciepły troskliwy samodzielny odpowiedzialny nie dający sobie wejść na głowę ambitny ciekawy świata z temperamentem facet z zasadami po studiach albo kończący studia mający plany na przyszłość mający aspiracje mający marzenia to są warunki fiku mikuu hheee nie mam studiów ani nie są mi teraz potrzebne :-)

studia powinno się robić z potrzeby samorozwoju, poszerzania wiedzy i perspektyw na przyszłość, a nei dla papierka :O

ale ja się zajmuję czymś innym a w tym zawodzie jakim się zająłem studia jako takie dla rozwoju nie są potrzebne a praca ta dała mi to iż jestem samowystarczalny i radzę sobie co w dzisiejszych czasach nie jest łatwe z resztą ja wcześnie zarabiałem na siebie i radziłem sobie

na razie to ty sie skup na opanowaniu kalwiszy "i" i "n" bo cos ci to nie wychodzi juz klejny raz fikusna :P

ostrożny chodzisz an nocki, pracujesz w weekendy i to cie satysfakcjonuje? chciałbys tak całe życie? a jak pojawi sie rodzina? będizeesz miał dla neij czas?

jak pojawi się rodzina to przynajmniej nie będzie głodna i bosa a to że pracuję w weekendy to mam za to wolne w inne dni a co tylko w weekendy trzeba mieć czas aby się rodziną zająć no i rodziną zająć powinni się rodzice a nie rodzic

moja mama tak pracuje :O powiem ci że to rujnuje życie rodzinne, ludzie sie mijają , nie chciałabym mijać sie z własnym facetem :( to o ciebie chodzi, mógłbyś spędizc weekend z dziewczyna, bo wiekszość dziewczyn pracuje od pon do piątku, ale ty masz wolny poniedizałek 🖐️

no widzisz Fiku tak to jest trzeba kogoś akceptować a Wy tylko wymagacie a lepiej byś się zaprezentowała jakbyś napisała zamiast wymagań co oferujesz facetowi bo wymagać jest łatwo i krytykować a samemu dać coś trudno ja szukam wbrew temu co o mnie myślisz dziewczyny co sama coś daje a nie tylko wymaga bo takich wymagających już kilka miałem

Ja cie akceptuje i lubię, ale mówisz po co mi studia wolę pracować na nocna zmianę :O czy ty sie słyszysz? ja chcę nocą mężczyznę w łóżku :D