Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mvjkfbjhnksjbg

Czy ona na prawde jest taka sliczna?

Polecane posty

Gość werf
'naprawdę' piszemy łącznie!!!!!!!!!!!!!! ciulu jeden!!!!!! do gimnazjum wont!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość van pedryl
brzydka

Gość mvjkfbjhnksjbg
dobra nie czepiaj sie glupiej literowki :)

Gość werf
jaka kurwa literówka???? cepie jeden!!! to ma być literówka??????????????????? pacan!!!!!! osioł do kwadratu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość werf
i zabieraj kurwa tę żabę w lodzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wiadomo że to ja
jutro od rana BOJKOT WEJŚĆ, protest przeciwko zbyt intensywnej i debilnej moderacji

Gość mvjkfbjhnksjbg
paszol won! to nie jest temat o tym, ze postawilam niepotrzebnie spacje idioto :P

Gość werf
kurwa spację!!!!!!!!!!!!!!!! każdy jebany cembał tak napierdala o spacji a prawda taka, że cep jeden z drugim pierwszy raz się dowiaduje, że 'naprawdę' piszemy łącznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wont mi z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość werf
wont mi razem z tą żabą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! spier!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ujyhfgjd
Mówi (i pisze) się WON a nie WONT Ty kretynko :D

Gość mvjkfbjhnksjbg
werf, że tak powiem... spier***aj i nie wku***aj ludzi :) wypowiedziałaś/wypowiedziałeś się więc nic tu po Tobie. Najbardziej śmieszą mnie ludzie wszechwiedzący, którzy NIGDY w życiu nie popełnili żadnego błędu :D:D co za kraj, ehh

Gość mvjkfbjhnksjbg
"wont" hahahah dobre :D:D spadaj, bo robisz się coraz bardziej żałosna :)

Gość werf
kurwa!!!!!!!!!! JA piszę wont i BĘDZIE wont!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak samo jak cembał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to mój świadomy wybór!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nie ciulowate braki w wykształceniu gimnazjalnym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WONT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mvjkfbjhnksjbg
a ja piszę "na prawdę" i ch*j ci do tego kretynko :) idz sie wyplacz w rekaw mamusi... albo wez cos na uspokojenie :)

Gość werf
cymbale!!! popełniasz błąd typowego gimgówna!!!!! pierwszy raz na forum?? nie widzisz jak piszą gimgówna??? tak jak ty właśnie!!!!! piszą " na prawdę" ciągle i ciągle!!!!!!!!!!!!!!! w pizdu!!!!!!!!!! ciole!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wont!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ujyhfgjd
A uciekinierzy z Kobierzyna piszą "wont" i w chooj wykrzykników :D lepiej zgłoś się z powrotem na leczenie, bo będzie jeszcze gorzej :D

Gość werf
no pewnie, że tak piszesz! od razu widać, że gimgówno kto inny może pisać z takim pierdołowatym problemem na forum? oj, oj, cy ja ładna jestem dziewcynka? pochwalcie moją buźkę i pupcie, że ładniusia taka :)

Gość mvjkfbjhnksjbg
ooo nauczyłaś się pisać "cymbale" :D dobrze, że robisz jakieś postępy. Lepiej późno niż wcale :D jeszcze zapisałabyś się do jakiegoś psychologa i mogłabyś jeszcze nie wkurwiać ludzi :D :D aa i koniecznie tabletki na uspokojenie!! chociaż nie wiem czy pomogą... od razu w kaftan bezpieczeństwa trzeba :O

Gość werf
wont gimgówno i żaba, wont!!!!!!!!

Gość mvjkfbjhnksjbg
pierwszy link na moim komputerze działa w Internet Explorer a drugi już w Firefoxie się wyświetla :P

Gość wiedzzzminn
kogo to obchodzi